Bretka update-kon damsel&pegaz WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dobry murzyn nie jest zły.
Pstrokate te bretońskie chłopki ale możliwe że ich Pan jest bogaty i lubi jak jego plebs się dobrze prezentuje.
Jak dla mnie w pytkę normalnie.
Moje imperium jest za to odwrotnie malowane(normalnie są pstrokaci a kolorki jasne,ja maluje na ciemne kolorki).
Pstrokate te bretońskie chłopki ale możliwe że ich Pan jest bogaty i lubi jak jego plebs się dobrze prezentuje.
Jak dla mnie w pytkę normalnie.
Moje imperium jest za to odwrotnie malowane(normalnie są pstrokaci a kolorki jasne,ja maluje na ciemne kolorki).
- krogulec3000
- Warzywo
wszystko fajnie tylko zrób coś z tą podstawką bo widać strukture tektury, naklej na bok jakąs listewkę czy jakoś to zakryj albo naklej na movementa
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
dipping?
bo wygladaja zupelnie jak zdippowane :d
bo wygladaja zupelnie jak zdippowane :d
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
zalepiłem już listewką tekturę, jak skończe pegaza i damsel to dam foty (czyli ok tydzien:P)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
podstawka treba jest już skończona (dostał po bokach listewkami z balsy i pomalwoalem je na czarno i elegancko wygląda:
Miałem pomalować pegaza ale na razie z lenistwa skończyłem tyle(skończona est tylko skóra i nic więcej):
Skonwertowałem też damsel z V ed i zacząłem paćkać jej konia razem z pegazem(tutaj skończone są paski i skóra):
jakieś sugestie ? na jaki kolor powinienem pomalować grzywe i ogon konia?
Miałem pomalować pegaza ale na razie z lenistwa skończyłem tyle(skończona est tylko skóra i nic więcej):
Skonwertowałem też damsel z V ed i zacząłem paćkać jej konia razem z pegazem(tutaj skończone są paski i skóra):
jakieś sugestie ? na jaki kolor powinienem pomalować grzywe i ogon konia?
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Ładnie, ładnie Nie jestem na czasie, więc tak szybko pokrótce po kolei:
- pegaz niebiesko-czerwony (konwersja z Green Knight'a) jest niezły, podoba mi się czerwień właśnie, ale niebieski kolor ma za mało warstw, no i ogon trochę niedopracowany Ale jest OK
- trebuchet jest bardzo ładny, podstawka też dobrze się komponuje, kamienie (ciężary) mogłyby otrzymać jeszcze parę rozjaśnień
- następny pegaz też jest ładny, podoba mi się szare cieniowanie, koń Damselki też ładny
Ogólnie to ładnie malujesz, ale rób trochę ostrzejsze i jaśniejsze fotki do tego, no i nie z takiej odległości, jak te pierwsze
No i czekam na więcej Twojej twórzczości
Ogólnie 4/5 na zachętę
Pozdrawiam serdecznie! Sławol
- pegaz niebiesko-czerwony (konwersja z Green Knight'a) jest niezły, podoba mi się czerwień właśnie, ale niebieski kolor ma za mało warstw, no i ogon trochę niedopracowany Ale jest OK
- trebuchet jest bardzo ładny, podstawka też dobrze się komponuje, kamienie (ciężary) mogłyby otrzymać jeszcze parę rozjaśnień
- następny pegaz też jest ładny, podoba mi się szare cieniowanie, koń Damselki też ładny
Ogólnie to ładnie malujesz, ale rób trochę ostrzejsze i jaśniejsze fotki do tego, no i nie z takiej odległości, jak te pierwsze
Ogólnie 4/5 na zachętę
Pozdrawiam serdecznie! Sławol
no jak zwykle na tym samym poziomie fajna rasta bretka
Foty z telefonu 3.2 Megapixela, uważam ze jak na telefon fotki są naprawdę spoko;) tak czy siak dopiero jak skończę wezmę porządny aparat i z kumplem się troche nad nim pomodlimySławol pisze: Ogólnie to ładnie malujesz, ale rób trochę ostrzejsze i jaśniejsze fotki do tego, no i nie z takiej odległości, jak te pierwsze
No to może mnie zmobilizuje do pracy
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.