DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Zajdą zmiany w rospiskach sqadu ,,wszystkie robocopy z Poznania''(zaraz wyślę emaila)
Przepraszam za utrudnienia.
Przepraszam za utrudnienia.
wezmie ktoś tą gitare?
bo nie wiem czy brać czy nie...
bo nie wiem czy brać czy nie...
gdzies tu padł nr. tel.
twoj stary sie nie zgłosił do ligi... ludzie przestańcie w kółko powtarzać te smuty.czeka nas lightowy turniej bez ciśnień skoro DMP jest niezgłoszone do ligi?
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
dobra, no to okrzyk!
Karwaaaasz Twaaaaarz!!!! Aaaaaaaaaarrrghhh!!!
i jedziemy!
Karwaaaasz Twaaaaarz!!!! Aaaaaaaaaarrrghhh!!!
i jedziemy!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Chłopaki z kim rozmawialiście w temacie waszego przyjazdu? Ja nie mogę zagwarantować, że będziecie grać. Rozpiski przysłaliście po terminie nie dając wcześniej znaku życia i jesteście drużyną nieparzystą. Ja naprawdę nie wiem co miałbym z wami zrobić jeśli wszystkie inne drużyny przyjadą bo to by oznaczało, że jedna drużyna musi pauzować żeby zrobić miejsce drużynie, która nie zgłosiła się w terminie.Andrzej pisze:Już załatwione. Do zobaczenia na turnieju
Ma ktoś do nich jakiś kontakt? Bo przejrzałem maile i znalazłem tylko zgłoszenie w postaci:
zgłaszam team Black Orc i Spółka, a potem maila z rozpiskami 24 godziny po terminie.
A licky boom boom down!!!
Nie wysłali
Wczoraj o północy doszedł mail:
Sorry, e dopiero teraz wysyłam rozpiski, ale przez tydzień nie miałem internetu i nie przeglądałem BP. Mam nadzieje, że będziemy mogli brać udział w turneju, pomimo późnego wysłania rozpisek.
Wczoraj o północy doszedł mail:
Sorry, e dopiero teraz wysyłam rozpiski, ale przez tydzień nie miałem internetu i nie przeglądałem BP. Mam nadzieje, że będziemy mogli brać udział w turneju, pomimo późnego wysłania rozpisek.
Jak przyjadą to tak trzeba będzie zrobić, chociaż muszę przyznać, że bardzo mi się to nie podoba.
I jeszcze jedno:
Szalejący Szypułki Nurgle'a wysłały pliki w RST, które nie chcą działać, a Córy Truepunka mają cztery orły w rozpisce, a jest max 3 oddziały latające wg BP.
Dobra powiedziałem żeby przyjechali i najwyżej pierwszą będą pauzować jak żadna inna drużyna nie nawali.
Szalejący Szypułki Nurgle'a wysłały pliki w RST, które nie chcą działać, a Córy Truepunka mają cztery orły w rozpisce, a jest max 3 oddziały latające wg BP.
Dobra powiedziałem żeby przyjechali i najwyżej pierwszą będą pauzować jak żadna inna drużyna nie nawali.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
B sk, jak uznasz to za stosowne (sprawiedliwe) to możesz chłopakom odjąć kilka punktów, dac jakieś karniaki czy coś, ale pozwól im zagrać
DMP jest jak stary wojenny młot - święto battlowców
to jeszcze raz Aaaaaaaarrrrrgghh!!
DMP jest jak stary wojenny młot - święto battlowców
to jeszcze raz Aaaaaaaarrrrrgghh!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
B_sk bedziesz mam nadzieje wrzucal na biezaco wyniki??