Zareklamuj Szczurki
Moderator: Hoax
Zareklamuj Szczurki
Witam
mam armię Orków i Goblinów, ale w szczurkach jest coś tak niezwykle pociągającego, że skłaniam się do zakupu nowej armii. Konkurencja dla skavenów to Vampire counts i naprawdę ciągle się waham. Czy możecie mi, wy zaprawieni w bojach gracze, zareklamować waszą armię? Jak się gra, jak maluje (czy setki clanratsów nie powodują obrzydzenia do malowania?) i jak szczurkami dowodzi? Bo fluff to mają znakomity:)
mam armię Orków i Goblinów, ale w szczurkach jest coś tak niezwykle pociągającego, że skłaniam się do zakupu nowej armii. Konkurencja dla skavenów to Vampire counts i naprawdę ciągle się waham. Czy możecie mi, wy zaprawieni w bojach gracze, zareklamować waszą armię? Jak się gra, jak maluje (czy setki clanratsów nie powodują obrzydzenia do malowania?) i jak szczurkami dowodzi? Bo fluff to mają znakomity:)
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Nie słuchaj GO!! BIERZ DEMONY!!! BĄDŹ ORGINALNY!!!!Kefas pisze:mam nadzieje że pół planety nie rzuci się na nowe szczury bo stracą swój niepowtarzalny klimat :> wybierz vc :>
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Sorry, ale to jak podzielimy świat po jego opanowaniu zostało już ustalone i nie ma miejsca dla nowych warlordów. Wybierz VC
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
więc czeka Cię droga przez mękę, seria przegranych, nuda noi na turniejach będą się z Ciebie śmiać i urągać Ci, że wybrałeś skaveny... Twoja rodzina się od Ciebie wyprowadzi, a miasto zabierze Ci dom i przeprowadzi deratyzację... lepiej się chłopie zastanów i wybierz vc!
hmm. No nic nie poradzę ale banda brudnych szczurów, pętających się pod ziemią z jedynym celem jakim jest podbicie świata jest po prostu fajna. I to rzucanie regiment za regimentem w wir walki mając w d... czy ich tam wszystkich na strzępy nie porozrywa. To jest to... A o ile VC ma fajny fluff to figurki przemawiają do mnie mniej (ghule itp) A co powiecie o malowaniu Clanrat's? i reszty ? Da się to robić w miarę sprawnie i z dobrym efektem? Czy jednak godziny roboty, litry potu i zgrzytanie zębami?
jak chcesz szybko malować to zakup bejce
skoro szczury tak bardzo ci się podobają to oczywiście weź je a nie wampiry, jednak lepiej poczekaj do nowej edycji, bo po co kupować podręcznik skoro zaraz będzie nowy i to samo tyczy się figurek, na razie pobierz sobie pdf-a z army bookiem szczurów i pograj na proxach czekając do nowej edycji i odkładając kasę...
skoro szczury tak bardzo ci się podobają to oczywiście weź je a nie wampiry, jednak lepiej poczekaj do nowej edycji, bo po co kupować podręcznik skoro zaraz będzie nowy i to samo tyczy się figurek, na razie pobierz sobie pdf-a z army bookiem szczurów i pograj na proxach czekając do nowej edycji i odkładając kasę...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Jako, że do szału doprowadza mnie moja armia (WoCh) to zastanawiam sie nad zmianą. Co sądzicie o zamianie wojowników na szczury? Najlepiej, żeby mi porównanie napisał ktoś mający sporo styczności z obiema armiami.
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Bandzie bezmózgich szkieletów i zombi myślę że też to wisi czy umrą po raz drugi czy nie;).geb pisze:hmm. No nic nie poradzę ale banda brudnych szczurów, pętających się pod ziemią z jedynym celem jakim jest podbicie świata jest po prostu fajna. I to rzucanie regiment za regimentem w wir walki mając w d... czy ich tam wszystkich na strzępy nie porozrywa
Woch offens / skaveny deff
Magia podobna z tym że u wochu mag jest w stanie rozwalić warlorda
Oby dwie używają dużej ilości mięska
Woch ma super figsy
Na większe punkty u skavów trzeba wydać coś około 1000zł
Woch ma super figurki
Poczekaj na nową edycje
Ostatnio zmieniony 30 sie 2009, o 21:29 przez Mr. Hyde, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie to zupełnie inna armia, duża większa ilość, zero elity, dużo strzelania, nic do powalczenia wręcz, znaczy co mogłoby pocisnąć, jeden czar, duża losowość, tanie jednostki. Trochę styczności miałem, bo gram warriorami, a kolega z którym gram gra szczurami. Ale zobacz jak będzie nowa edycja. No i chyba dużo droższa ta armia, miliony klanratów i slaveów.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A wiecie może kiedy dokładnie ma wyjść ten AB? Kurde już miałem zmieniać na Demony ale mi figsy nie pasowały... zobaczymy co wyjdzie ze szczurami.
Gdzieś w temacie "co wyszło z kanałów..." było podane zaraz znajdę chyba tutaj więcej info http://www.games-workshop.com/gws/conte ... d=3800006a
Wtedy jak już będziemy silniejsi od demonów będziesz mógł zacząć zbierać skavy
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A macie coś w stylu Rycerzy Chaosu? Chodzi mi o coś co jedzie i "wszystko" rozjedzie...
Taaaa z tym będzie trudno ale odrabiamy to jezzailami i latarką u nas tylko strzelanie, magia i liczebność raczej bez rzeźników . Wyobraź sobie wyliniałe szczury z siłą choćby 4. Prawie zapomniałem w nowej edycji ma być kółko i vermind lord więc jednak coś jest