Zareklamuj Szczurki
Moderator: Hoax
Re: Zareklamuj Szczurki
Nic takiego nie ma, jak mówiłem. Są elitarne szczury (stormvermini) ale i tak przy naszych warriorach wysiadają. Mają Monków z 3 atakami ale siła i ww słabe. Strzelanie za to stoi i jak coś do niego jedzie to nie dojedzie tak na małe pocieszenie.
PS: Ty PG wstrętny.
PS: Ty PG wstrętny.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
To szczurami sie przez WoCh przejedzie jak przez masło? Bo ostatnio to mi w 2 rattlingi i oddział kuszników DE nie mogli Knightów zdjąć
Nie no tego PG to ja sobie wypraszam! Przecież nie planuje zmiany na VC albo DoC tylko ściurasy. Ale im tu więcej czytam tym mi bardziej chęć na szczury odchodzi
Nie no tego PG to ja sobie wypraszam! Przecież nie planuje zmiany na VC albo DoC tylko ściurasy. Ale im tu więcej czytam tym mi bardziej chęć na szczury odchodzi
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Jak byś ładnie się bokiem 10 cali przed działem ustawił to zapewniam cię że by nie przeżyli ( skaveni mają jeszcze pro GR a już nie wspominając o rat ograch) Jak by na ratlingu wypadła 6,5 6,4
p.s Skaveni mają swój niepowtarzalny klimat (zresztą jak większość armii), dysponują masą strzelania (nie są tak nudne jak krasnoludy) większość modeli jest fajna, i to co u nich lubię są nieprzewidywalne
p.s Skaveni mają swój niepowtarzalny klimat (zresztą jak większość armii), dysponują masą strzelania (nie są tak nudne jak krasnoludy) większość modeli jest fajna, i to co u nich lubię są nieprzewidywalne
Ostatnio zmieniony 30 sie 2009, o 23:12 przez Mr. Hyde, łącznie zmieniany 1 raz.
Taaa...Kurde już miałem zmieniać na Demony ale mi figsy nie pasowały... zobaczymy co wyjdzie ze szczurami.
Do ratliga to nawet bokiem nie trzeba się ustawiać. Najlepsze są jednak chwile, gdy w twojego samotnego lorda tzeentchowego za 400p wali latarka przez las z siłą 10 i wyrzuca 4 czy tam 5 zranień. Po prostu cudo.
to była dobra akcja a siła była chyba 8 a na to ile ran dostanie wyrzuciłem 4
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ty Anty nie bądź taki do przodu z tym cytowaniem bo Cie z tyłu zabraknie
I żeby było jasne. Ciągle mnie trafiali. Ale save robi swoje i tak btw to przed ostrzałem to chroni mnie mark Tęczy i Burning Sztandar
Najwyżej ściurasy będą 3 armią jak tylko z dziewczyną skończymy składać DE
I żeby było jasne. Ciągle mnie trafiali. Ale save robi swoje i tak btw to przed ostrzałem to chroni mnie mark Tęczy i Burning Sztandar
Najwyżej ściurasy będą 3 armią jak tylko z dziewczyną skończymy składać DE
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
On i tak ma tylko 3 W
Uhuh, ale offop się tu zrobił.
Jeśli Ci się szczurki nie podobają to ich nie kupuj, proste.
To, że jest nas niewielu jest właśnie fajne, egzotyczne wręcz na turniejach.
Jeśli co drugi kupi sobie szczurki będzie tak jak z demonami, "Jeezzuuu, znowu Skaveny"
Pozdrawiam
Jeśli Ci się szczurki nie podobają to ich nie kupuj, proste.
To, że jest nas niewielu jest właśnie fajne, egzotyczne wręcz na turniejach.
Jeśli co drugi kupi sobie szczurki będzie tak jak z demonami, "Jeezzuuu, znowu Skaveny"
Pozdrawiam
No nie, Panowie, nie róbcie z siebie takiej "Elyty". Ja np. po prostu uwielbiam armie hordowe. Co do VC to jestem miłośnikiem Brama Stockera knigi i filmu Coppoli, swego czasu, pamiętam (to jeszcze na początku lat 90') ,że była rewelacyjna planszówka "Wampir" a i w międzyczasie wampirki działały mi na wyobraźnie (ale nie shity spod znaku "Twilight") więc się zastanawiam... Ale całość armi VC mi jakoś nie podchodzi. Mają klimatyczne jednostki np. Black Coach albo fell bats czy Dire wolfs (ale modele są takie so - so) ale właściwie tylko one, no jeszcze wargulf. Nie chce mi się jednak ładować kasy we wszystko co eteryczne i kościste bo panom z GW skojarzyło się z wampirami. A Skaveni, no to jest rasa z klimatem od szpiku kości po mokry szczurzy nos... Nad bejcą się zastanawiałem (te setki clanratów i co gorsza slaveów) ale to takie jest... no nie wiem, bezduszne? Choc efekty mogą byc rewelacyjne (vide armia orków w dziale Galeria)
- Master of reality
- Oszukista
I ja kiedyś zacznę zbierać szczury ale na razie kończę Helfy. Tylko pytanie mam czy mają wyjść nowi asasyni, bo ci obecni mają masakryczne figurki(w pozytywnym znaczeniu ) i nie wiem czy kupować ich już teraz czy mogę w spokoju kompletować elfy.
A skoro jest już offtop o vc to powiem że nowi wcale mi się nie podobają. Kiedyś wampiry miały klasę, a teraz GW zrobiło z nich zwyczajne bestie(figs mannfreda von carsteina jest obrzydliwy ) Koniec offtopa
A skoro jest już offtop o vc to powiem że nowi wcale mi się nie podobają. Kiedyś wampiry miały klasę, a teraz GW zrobiło z nich zwyczajne bestie(figs mannfreda von carsteina jest obrzydliwy ) Koniec offtopa
-
- Chuck Norris
Hmm, to bestialstwo można wytłumaczyć. Otóż najpierw były to spokojne, szlachckie wampiry, ale z biegiem lat głód stawał się silniejszy, i tak oto narodziły się bestie biegające tu i tam, przy okazji wypijające ludzką krew
hehe forza skavenblight! ave rogaty szczur! psyt psyt
-
- Chuck Norris
Dziękuję za to ave, dzielny towarzyszu Gremlin. Jestem z tobą