BLOOD BOWL!!!
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: BLOOD BOWL!!!
To ściągnij sobie te patche ręcznie z oficjalnego forum gry, a nie przez aktualizacje.
Jak ktoś szuka na psp to proszę o pm.
Na psp fajna,przegrałem dzisiaj jak na razie 6 godzin ale niestety zostałem zmuszony do gry lizakami (bo mają najlepiej zrobione jednostki).
Panowie gierka jest warta kupienia? Rozwazam, czy sobie nie kupic.
gierka jest swietna. na pewno przemawia za nią niska cena oryginalu:>Ziemko pisze:Panowie gierka jest warta kupienia? Rozwazam, czy sobie nie kupic.
20 grywalnych ras do wyboru(w tym lizaki wiec znajdzie sie cos dla Ciebie;]). kampania oczywiscie jest, kazdy zawodnik sie doswiadcza, zdobywa nowe skile i tak dalej:> mozliwosc grania online, takze nic nie brakuje:>
dodatkowo otrzymujemy 2 komentatorów, goblina i orka:> po jakims czasie przynudzają ale klimat jest zachowany:>
IMO kupuj;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
Kupilem.
Za 20 zl to nie ma co sie zastanawiac
Jak troche pogram to napisze, czy mi sie podoba, ale jak sa lizaki to mysle, ze na pewno
Za 20 zl to nie ma co sie zastanawiac
Jak troche pogram to napisze, czy mi sie podoba, ale jak sa lizaki to mysle, ze na pewno
ja high elfami gram ofc:> najlepszy podający w grze. najtrudniejszy przeciwnik moim zdaniem to nurgle, chaos, krasie, Delfy.Vallarr pisze:Ja mysle, ze na pewno tak czy siak Mnie zassala na pare dni, czasem sobie lubie odpalic na 1-2 gry.
Wood elfy roxxx! Tylko szczury i krasie mnie wkurzaja
"Our weapons cut through them like blade through air!"
Czy do tego potrzebna jest zlamana konsola?Malagor pisze:Oczywiście że można go uruchomić na psp, wystarczy pobrać go skonwertowanego w pliku EBOOT i już masz każda gra z PSX w pliku EBOT będzie działała na PSP.
"I fart in your general direction"