![Obrazek](http://warcon.eu/warcon.png)
btw lata temu napisałem taki programik do prowadzenia turniejów wfb ;P ciekawe czy ktoś pamięta ten badziew
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
tak ostatnio sobie wróciłem (oby na dobre) do battla i pomyślałem, żeby coś stworzyć fajnego ;]
taki sobie serwis powstaje, bo tak na prawdę nie mamy fajnej storny o warhu czy w40k
można by łudzić się, że jakaś firma za to się weźmie ...
wiele osób pamięta pomysł Cydateli na przejęcie ligii, choć pomysł w tamtym wydaniu dość kiepski..
14 września tego roku zostanie oddany do testowania mój serwis w wersji beta
kończę już dopisywanie funcjonalności i chętnie bym widział jakieś wasze dodatkowe pomysły, propozycje
serwis całkowicie darmowy, mamy już reklamodawców chętnych do wzięcia w tym udziału
nie mam zamiaru bawić się w jakieś sklepy i sprzedaż figurek, macie od tego Barda czy Cytadelę czy grono innych pierdół ;] będą jakieś tam banerki, chociażby wyżej wymienionych sklepów, jeżeli byliby zainteresowani, no żeby serwerek i domena były z czegoś opłacane ;P
czekam zatem na nową grafikę
dzisiaj dostajemy ładne logo a do końca tyg. nowy lay i zacznę to ładnie podklejać
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
no to może opis, co będzie można
I gość:
- przeglądanie profilów
- przeglądanie i udział w forum
- przeglądanie zawartości ogólnych serwisu
- rankingi klubów, armii
- info o turniejach
- kupię/ sprzedam /maluję (kasowane automatem co 14dni)
II zarejestrowany gracz:
- to co gość
- dane gracza, klub itd
- prowadzisz historię swoich bitew (data, z kim, z jaką armią, wynik, rozpiski, notatka - opis, max 3 foty)
- na podstawie dodanych bitew masz dostęp do wykresów analiz danych :
* ilość wygranych, przegranych, remisów z podziałem szczegółowym (np 11:9) w podanym okresie czasu
* j.w. wg. konkretnej armii (np przeciw VC)
* historia twoich wyników ta turniejach (o tym później)
* symulacja wyników, wybierz gracza i dowiedz się jakie masz szansę na wygraną
wykres z bzdurnymi danymi:
![Obrazek](http://web-extreme.pl/warcon1.jpg)
- wpisanie swojego ID z listy ligowej (na bazie tego id możesz sprawdzać swoją historię turniejów)
- zgłoś się do danego turnieju (fajna opcja mi się zdaje, dodatkowo, potem będzie można po turnieju udostępnić wszystkim wszystkie rozpiski z turnieju
mam pewne obiekcje, ale jeżeli nasze grono warhammerowe nie będzie przeciwne to można dodać takie opcje rodem z naszej-klasy czy innych portali społecznościowych ...
- moi znajomi...
- galeria użytkownika
III koordynator klubu:
- zgłaszanie turniejów
- edycja wyników
- dodanie galerii
- opisy rund
- upublicznienie rozpisek
- obsługa turnieju, losowanie par itd
IV koordynator ligii:
- zatwierdzanie, edycja, usuwanie itp funkcje związane z turniejami i ligą
co myślicie o takim pomyśle, może jakieś macie uwagi, pytanka, propozycje??