<< KSIĘGA KRZYWD >>
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- White Lion
- Kretozord
Re: << KSIĘGA KRZYWD >>
za to że Dragon Slayerzy tracą slayer axes jak biorą runy
i powtórzę co już było pisane:
Forester na Rangerach !!
GW powinno przyznać się do tej pomyłki w druku a nie iść w zaparte że tak miało być.
i powtórzę co już było pisane:
Forester na Rangerach !!
GW powinno przyznać się do tej pomyłki w druku a nie iść w zaparte że tak miało być.
Że krasnale "Reapera" nie trzymaja skali (no, może poza kilkoma "naciąganymi" wyjątkami)...
I za to, że krasnale nie mają swojego odpowiednika giganta (umocowanego fluffowo jako coś w stylu śpiącego olbrzyma, strażnika góry, czy pradawnego ducha). Skoro to i tak armia na półeczkę i 4fun...
I za to, że krasnale nie mają swojego odpowiednika giganta (umocowanego fluffowo jako coś w stylu śpiącego olbrzyma, strażnika góry, czy pradawnego ducha). Skoro to i tak armia na półeczkę i 4fun...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
taki śpiący rycerz jak Giewont w Zakopanem ;]
-
- "Nie jestem powergamerem"
1 Punkt prawda najbardziej klimatycznalividus pisze:My już mamy metalowe figs - wszystkie staroedycyjne
Ale za to najbardziej udane i klimatyczne w całym wfb.
Brak nowych i zalew plastiku przełkniemy, jeśli dostaniemy w ramach rekompensaty przyzwoitą korektę zasad...
2 Punkt, jeśli GW nie zmieni swojego planu to będziemy kolejną przegiętą armią
Podnosząc topór, przeklął przeciwnika i ruszył do ataku .....
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
A czy przypadkiem nie dostaliśmy nowych wzorów slayerów w tej edycji? Pytam, bo nie jestem pewien...
putoa alasti avantoon!
Gwoli ścisłości to zostały dodane 2 nowe wzory...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Za to, że nikt w środowisku w jakim zwykle przebywam, nie lubi krasi i przezywa je od "kurdupli" czy wymyśla obsceniczne żarty z krasnoludami w roli głównej. Doprowadza mnie to do szału i nie mam już cierpliwości zapisywać, kolejnych stron w osobistej Księdze Krzywd, co grozi utratą nerwów i kolejnym zapiskiem w tejże Księdze.
Czasem czuje, że cały świat jest przeciw krasnoludom ... tylko to forum pozwala mi spojrzeć, że jest choć trochę inaczej.
Czasem czuje, że cały świat jest przeciw krasnoludom ... tylko to forum pozwala mi spojrzeć, że jest choć trochę inaczej.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
-
- "Nie jestem powergamerem"
Śmierć wrogom krasnoludzkim, niech uciekają z bitew przed nasza potęgą !! Na pale ich głowy zasadzimy przed wrotami do naszych twierdz !!
Podnosząc topór, przeklął przeciwnika i ruszył do ataku .....
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Zrezygnowałem przy 25 funtach... A chciałem tylko 3 clansmanów, których mi brakowało do i tak już drogiego regimentu z tej serii. Wycofanie przez GW starych modeli z MailOrdera należy raczej wpisać do Księgi Debili ale nie chce mi się takiej zakładać. Rzekomo zależy im na sprzedaży. Modele od nich kupowałbym z pocałowaniem ręki i jak widać z ilości licytujących (13 a czasem więcej - zawsze gdy te modele są na aukcji) nie jestem jedynym chętnym. Zarabiają teraz Ci co kiedyś blisterek za kilka funów kupili albo od Mikołaja dostali a GW goblińską kupę ode mnie dostanie - nie będę kupował plastiku!
Remo (który chyba nigdy nie dozbiera całego regimentu clansmanów...)
Mac pisze:Za to, że nikt w środowisku w jakim zwykle przebywam, nie lubi krasi i przezywa je od "kurdupli" czy wymyśla obsceniczne żarty z krasnoludami w roli głównej. Doprowadza mnie to do szału i nie mam już cierpliwości zapisywać, kolejnych stron w osobistej Księdze Krzywd, co grozi utratą nerwów i kolejnym zapiskiem w tejże Księdze.
Gdy przylazłem do Moriona nauczyć się grać spotkałem gościa, który tak właśnie gadał o kraśkach. Wyzwałem go i rozwaliłem masakrą, mimo, że była to moja pierwsza walka.
"Jak kobieta o czymś nie mówi, to nie znaczy, że tego nie chce. Zdarza się też, że kobieta mówi coś, a ma na myśli coś zupełnie innego.,, - Zoltan Chivay - gra Wiedźmin