Geb i ORCOS - twórczość radosna

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
geb
Wałkarz

Geb i ORCOS - twórczość radosna

Post autor: geb »

Dodaje do galerii mojego Szamana i parę NG. Z Szamana jestem dumny, nie powiem... Ale uwagi krytyczne będą wielce pożądane

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Ciozak95
Mudżahedin

Post autor: Ciozak95 »

na stół figurki w sam raz... :mrgreen:
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja

Awatar użytkownika
Scarrf
Pseudoklimaciarz

Post autor: Scarrf »

Szaman naprawdę spoko tylko różdżka mi nie pasuje ten czerwony na skrzydłach nietoperka

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

IMHO czerwony spoko, tylko można by troszku przyciemnić. tak samo czaszki. wyglądają za świeżo :D ta na 'czapce' o wiele lepsza.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Zbyslaw
Mudżahedin

Post autor: Zbyslaw »

Ciozak95 pisze:na stół figurki w sam raz... :mrgreen:
Trochę wyżej :wink:

Awatar użytkownika
geb
Wałkarz

czaszki to żaden problem. Wystarczy troche mudowego washa. Nie wiem tylko cy nadal nie będą odrobine jaśniejsze, bo ta na łepetynie to głównie bleached bone, a na kiju jeszcze skull (nomen omen) white poszedł w ruch

Awatar użytkownika
Scarrf
Pseudoklimaciarz

Post autor: Scarrf »

Czy mi się wydaje czy na 5 obrazku kości na różdżce miedzy czaszkami są w innym kolorze? (ciemniejsze)

A przy okazji wydaje mi się ze kości jak i czaszki powinny być w jednym kolorze a jeśli chciałeś żeby się odróżniały to pocieniuj jedne z nich

Awatar użytkownika
geb
Wałkarz

Racja, piąte zdjęcie jest wcześniejsze (nie ma też kępki trawy) później je troche whitem cieniowałem i chyba przesadziłem. Ale wyrównałem washem teraz i już bardziej wyglądają jak ta na czapie.

A przy okazji wydaje mi się ze kości jak i czaszki powinny być w jednym kolorze a jeśli chciałeś żeby się odróżniały to pocieniuj jedne z nich
Niekoniecznie. Mogą być przecież czaszki które dłużej poleżały w ziemi (będą ciemniejsze) albo takie które bieleją na słońcu (jaśniejsze) Właściwie wszystko zależy od warunków zewnętrznych. Jak ktoś padł w morzu to czacha będzie zielonkawo obślizgła

ODPOWIEDZ