Bo przedmiot jest dopasowany do armii, jakbys miał szczurka z bazową s5 pewnie byłoby to czeste komboZiemko pisze: Btw. jakie to smieszne w niektorych armiach niektore przedmioty w ogole nie sa uzywane jak np. weeping blade u skavow , co ja bym dal za taka zabawke u lizzich
Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Moderator: Hoax
Re: Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Mój warlock wykorzystuje wszystkie punkty na itemy więc nie skorzystam . A tak to nie wiem kto by miał brać taką broń u skavów Master moulder ?? ja zazwyczj daje mu Things-Cather
Ja też wystawiam go zwykle na warlordzie. Niby Felblade kusi zjadaniem czołgów w 1 turze, ale absolutny brak ochrony na lordzie to straszliwy ból.
Co do assasinów to moich wystawiam zwykle z gwiazdkami i tak często jak warlorda
Co do assasinów to moich wystawiam zwykle z gwiazdkami i tak często jak warlorda
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
pierwsze słyszę... septembrowy wd czytałem i tak jest mała wzmianka że więcej szczegółów pojawi się w listopadowym numerze... który wychodzi na początku miesiąca...Myth pisze:Mamy już wrzesień, GW we wrześniowym wydaniu WD obiecało ujawnić więcej szczegółów na temat nowego booka. Kiedy dokładnie ukazuje się ten magazyn?
Pogrubiony fragment zachęcił mnie do tego pytania.więcej info http://www.games-workshop.com/gws/conte ... d=3800006a
Incoming: Skaven
— Article by Adam Troke
The Skaven are warped and mutated creatures, as much rat as man. They are hideous, hunched monsters, a grotesque parody of humanity - the stuff of nightmares given form. From their underground empire they plot the downfall of the other races, preparing for a day when they can rise up and usurp the civilised world.
As a race the Skaven fight as an innumerable horde, a chittering, squealing army of cruel and malicious warriors who, though individually weak, are incredibly dangerous in large numbers. Armed with notched blades and pilfered spears, the Skaven Clanrats are supported by towering war machines of incredible power - from the arcane technologies of the Doomwheel and Warp Lightning Cannon to the infernal magic of the Screaming Bell. With these ramshackle weapons of war in their midst, the Skaven are a truly terrifying and deadly foe.
This November, the Skaven are being set loose, with a 112-page army book packed full of detailed background, lavish artwork and all the rules you'll need to unleash the Skaven on the battlefield. Of course, there's also a dazzling array of fantastic new miniatures on their way too, including stunning multi-part plastic kits and finely detailed metal miniatures.
Keep an eye out for September's issue of White Dwarf for even more tantalising Skaven news!
- Bananovitch
- Chuck Norris
No są przecież-zdjęcia nowych modeli (dokładnie klanbraci) i wzmianka że w listopadzie wychodzi nowy podręcznik
http://laiglenid.blogspot.com/-jak Bananek Bretońców malował.
Chodzi o ten numer, w którym pokażą nowe modele Space Wolves, październikowy. Mają pokazać coś więcej, a przynajmniej tak napisaliKefas pisze:pierwsze słyszę... septembrowy wd czytałem i tak jest mała wzmianka że więcej szczegółów pojawi się w listopadowym numerze... który wychodzi na początku miesiąca...Myth pisze:Mamy już wrzesień, GW we wrześniowym wydaniu WD obiecało ujawnić więcej szczegółów na temat nowego booka. Kiedy dokładnie ukazuje się ten magazyn?
I przy okazji skopać go za AB do WoCh, oczywiście 42ma atakami
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ale to był mój pomysł żeby go przekopać
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Działam jako twój prorok, rogłaszam wszędzie prawdy mistrza
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
To trzeba będzie założyć nowy temat coby sie ludzie mogli zgłosić. Podejrzewam że każdy gracz WoCh będzie chciał sobie kopnąć. Ja jeszcze wezme kolegów z osiedla (u nas to centralnie każdy chce sobie kopnąć ).
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Ja go chętnie kopnę za nowy kodeks Mrocznych Eldarów, który prawdopodobnie porusza się gdzieś z prędkością bliską prędkości światła i dlatego jego premiera od dekady jest odkładana.
Przeglądałem ostatnie ploty na Under Empire. Ostatnio ktoś potwierdził "na 100%" 13. zaklęcie Skavenów ... Czar, który wchodzi na 25+ (!), o jakże straszliwej nazwie "Klątwa Rogatego Szczura". Polega ono na tym, że 3d6 modeli z wybranego oddziału ginie, a reszta zmienia się w klanraty Z początku nie wiedziałem czy śmiać się (bo to zbyt niedorzeczne żeby było prawdziwe), czy płakać (bo od kiedy GW przejmuje się czymś takim jak niedorzeczność?). Potem ktoś napisał, że to nie jest nowy czar i że w 5. edycji był jakiś podobny. Czy jacyś weterani mogliby przytoczyć sposób działania?
Przeglądałem ostatnie ploty na Under Empire. Ostatnio ktoś potwierdził "na 100%" 13. zaklęcie Skavenów ... Czar, który wchodzi na 25+ (!), o jakże straszliwej nazwie "Klątwa Rogatego Szczura". Polega ono na tym, że 3d6 modeli z wybranego oddziału ginie, a reszta zmienia się w klanraty Z początku nie wiedziałem czy śmiać się (bo to zbyt niedorzeczne żeby było prawdziwe), czy płakać (bo od kiedy GW przejmuje się czymś takim jak niedorzeczność?). Potem ktoś napisał, że to nie jest nowy czar i że w 5. edycji był jakiś podobny. Czy jacyś weterani mogliby przytoczyć sposób działania?