DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Jak Żaba bedzie sfrustrowany poprzebija wam opony:P I ma racje. Sory ale jak sie cos nazywa turniejem niech wyłania najlepszych a nie "Może najlepszych-kto wie' Sam kiedyś wygrałem PGA omijając sprawnie całą czołówkę poza Morrokiem
Ale ile na normalnym masterze nie ma rady to na DMP powinno jednak sie cisnąc w strone miarodajnosci

Kurwa, panowie
Animosity zrobilo 313/325 match pointów. To jest wynik nie w kij pierdział. Żaba: trzeba było się dopchać do 1 stołu, to byście wygrali i miałbyś miarodajny wynik
Jak narazie, to sorry panowie, ale szacun dla Animosity, bo chłopaki najwyraźniej zagrali zajebiście i równo.
Wydaje mi się też, że poziom na DMP wzrósł, bo zwykle 3,4 i 5 bitwe grali wlasnie faworyci, a tutaj teamy jak Rogaty, Eartshaker czy Inkwizytor nie mogły dobić się do 1 stołu.
Animosity zrobilo 313/325 match pointów. To jest wynik nie w kij pierdział. Żaba: trzeba było się dopchać do 1 stołu, to byście wygrali i miałbyś miarodajny wynik

Jak narazie, to sorry panowie, ale szacun dla Animosity, bo chłopaki najwyraźniej zagrali zajebiście i równo.
Wydaje mi się też, że poziom na DMP wzrósł, bo zwykle 3,4 i 5 bitwe grali wlasnie faworyci, a tutaj teamy jak Rogaty, Eartshaker czy Inkwizytor nie mogły dobić się do 1 stołu.
Release the Przemcio!
NIkt nie podważa ze Animosity zrobiło wynik, ale jak zagrasz 5 razy na masterze z dziećmi i bedziesz mial 100 p z bitew to jestes dobrym graczem czy miałes farta do przeciwników? Nie mowie ze to plewy tylko ze sie nie sprawedzili przeciw topowemu skladowi
nie wiem, czy Front Wschodni I to topowy squad, ale na pewno aspirujacy do tego miana. W 2007 - 6 miejsce, w 2008 nie gral, bo nie dojechal do Zielonej Gory, w 2009 - 10 miejsce mimo porazki 35-65 z Animosity Alfa. Chlopaki jakos nie maja zastrzezen do wyniku.Rzymek pisze:NIkt nie podważa ze Animosity zrobiło wynik, ale jak zagrasz 5 razy na masterze z dziećmi i bedziesz mial 100 p z bitew to jestes dobrym graczem czy miałes farta do przeciwników? Nie mowie ze to plewy tylko ze sie nie sprawedzili przeciw topowemu skladowi
w sumie to wolę zająć 10 miejsce po zaciętych bitwach ze Snotem, Ordinem, Rogatym itd. niż zostać Mega dziecio-jamochłono-plewo-niszczycielem
przynajmniej wtedy nie będę się musiał tłumaczyć na forum jak to jestem zajebisty i niesamowity
może powtórzę jeszcze raz dużymi literami - nie grałem z Animosity, nie znam ich poziomu, wygrali bo powinni wygrać (zrobili najwięcej pkt.), stwierdzam fakty i się nie pienię. Zastanawiamy się nad przyszłością wyciągając wnioski z przeszłości
pzdr,
Ż.

może powtórzę jeszcze raz dużymi literami - nie grałem z Animosity, nie znam ich poziomu, wygrali bo powinni wygrać (zrobili najwięcej pkt.), stwierdzam fakty i się nie pienię. Zastanawiamy się nad przyszłością wyciągając wnioski z przeszłości

pzdr,
Ż.
żaba uspokuj już sie
bo Cie Animosity do 5 skladu nie weźmie za rok. 
Namawiam cąły czas do glosowania za wieksza iloscia bitew, poźniej ustalimy czy wiekszosc osob akceptuje piątek czy nie, jezeli jednak wiekszosci bedzie szkoda jednego dnia urlopu ( piątku ) na taki fajny turniej jakim jest DMP, to jestem pewien, ze organizatorzy dadzą rade zrobic 4 bitwy w sobotę ( 4 bitwa bez limitu ) W gorzowie nikt nas nie wygoni o 21:00
Słowa otuchy dla Szczeciniaków
Wszystkie uszczypoliwości wynikają z faktu, ze wiekszosć z nas nigdy z wami nie grała i ciezko jest ludziskom zaakceptować fakt, iż przyjechał jakiś team z ""nikąd"" i wygrał
To tak jak mistrzostwa europy w football wygrali grecy, wszyscy marudzili
) ale z czasem to zaakceptowali.

Namawiam cąły czas do glosowania za wieksza iloscia bitew, poźniej ustalimy czy wiekszosc osob akceptuje piątek czy nie, jezeli jednak wiekszosci bedzie szkoda jednego dnia urlopu ( piątku ) na taki fajny turniej jakim jest DMP, to jestem pewien, ze organizatorzy dadzą rade zrobic 4 bitwy w sobotę ( 4 bitwa bez limitu ) W gorzowie nikt nas nie wygoni o 21:00

Słowa otuchy dla Szczeciniaków

To tak jak mistrzostwa europy w football wygrali grecy, wszyscy marudzili

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Wielkie podziękowania i gratulacje dla B_Sk za ogarnięcie tego całego Chaosu
(dla Sis również
) Mimo nieprzyjemności od strony Polconu turniej naprawdę fajny
Podziękowania również za gry dla przeciwników Animosity Beta, głównie dla Cosmo za bardzo spoko grę w śmiechowej atmosferze oraz dla kolegi grającego WoCh w drużynie MSWiA 
Pozdrowionka

Pozdrowionka

Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Jeszcze bardziej uszczypliwy... no po prostu nie lubimy się nawzajem we Wrocławiu i tyle.Kołata pisze:Hehe, nie no śmieję sięShino pisze:policz sobie w koncu zamiast wygadywac glupotyHarry101 pisze:Można było zrobić 5x65 i byście byli zadowoleni..![]()
przy 5 bitwach mozna zrobic 5x65 i nie wygrac turnieju na 64 druzyny
po tej zmianie armii strasznie zgryzliwy sie zrobilesZa niego wszedł Barb czy Koszo?![]()
I tak fajnie, że Ordin wystartował, a nie poszedł na najemników w innych teamach
a co za problem zeby 20 czołowych teamów zagrało na nastyepnym DMP bitwy ze sobą
Ładne paringi, nikt nie narzekałby że słabi gracze wygrywaja
ba jakies tam teamy na o,i, itp nie burzyłyby sie ze wygrał ktoś spoza "czołówki"
Jestem przekonany ze powyższe teamy za rok beda
dwa nie bedzie w nich dzieci...
Kod: Zaznacz cały
1,Animosity Alfa
2,SNOT
3,Inkwizytor
4,Ordin
5,XIII Kohorta Alfa
6,Bastion
7,Nemezis
8,BWT
9,Córy Górników
10,Front Wschodni-Popper Rangers
11,SNOT-Pomorze Error Squad
12,Jeźdźcy Hardkoru II
13,Szybki Szpil- Silesia Miners
14,Animosity Beta
15,Rogaty Szczur - Kretozordy
16,Poznań Łor Tim
17,Snot Gamma
18,Eartshaker
19,Moria Śmoria
20,Jeźdźcy Hardkoru DT
ba jakies tam teamy na o,i, itp nie burzyłyby sie ze wygrał ktoś spoza "czołówki"

Ostatnio zmieniony 2 wrz 2009, o 16:11 przez zaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiepski. Taki średni team jak mój ma szanse dostać za pierwszym razem bardzo słabych, pózniej słabych graczy, a pózniej 2 drużyny równie fartownie paringujące jak my i najfartowniejszy/najmocniejszy ze średniaków bedzie się bronił w ostatniej bitwie z 10-15 p. przewagi na pierwszym stole. To tylko zwiększa prawdopodobieństwo prześlizgnięcia się przez sito. Podczas gdy rózne kluby na samogłoski nie będą przez 3 bitwy wychodzić ze środkowych stołów.
Do tego łatwo zrobić przekręt. Bierzesz 5 mocnych graczy, z 2/3ch drużyn, składasz bardzo mocny skład i omijasz początkowe trudne paringi. A nawet bez przekrętu, drużyna nieznana, ale mocna - taka jak w tym roku Animosity, będzie miała ułatwione zadanie.
Do tego łatwo zrobić przekręt. Bierzesz 5 mocnych graczy, z 2/3ch drużyn, składasz bardzo mocny skład i omijasz początkowe trudne paringi. A nawet bez przekrętu, drużyna nieznana, ale mocna - taka jak w tym roku Animosity, będzie miała ułatwione zadanie.
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2009, o 16:19 przez lith, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem czy dobry pomysłXen pisze:Niby pomysł dobry, ale nie wiadomo czy osoby w teamach będą takie same jak w tym roku.
dla mnie na pewno ciekawy
ale jestem przekonany ze za chwile sie raban podniesie, ze to b. złe rozwiazanie...
bo sie ustawiać mozna czy cos
Drugim pomysłem jest rozlosowanie pierwszych drużyn np pierwsza 16tke

Według mnie lepiej by było gdyby po prostu top 20 po 5 bitwie grało 6 bitwe między sobą w niedziele bez górnego progu w większości będą tam gracze z ciśnieniem na lige, a jeśli któryś z teamów z top 20 nie będzie chciał grać 6 bitwy to poprzedni wchodzi za niego ,a w ostateczności gdy po 5 bitwie wygrywa team który miał wygrać(wiadomo o które chodzi
) to można w ogóle 6 bitwy wtedy nie grać
I oczywiście gratuluje animosity zwycięstwa i nie przejmujcie sie krzykami tych którzy mieli "złe paringi"
bo wygraliście w pełni zasłużenie
i tak pozatym robienie 6 bitew w gorzowie, gdzie jest kijowy dojazd(nie każdy ma samochód)
bo was nie zadowoliły wyniki to po prostu egoizm. Nie jesteście za starzy żeby sie o figurki ciśnieniować?
Dmp to nie tylko prestiż i walka ale też sposób na spędzenie nafajniejszego weekenu w roku. Nie zepsujcie tego.
Pozdro

I oczywiście gratuluje animosity zwycięstwa i nie przejmujcie sie krzykami tych którzy mieli "złe paringi"
bo wygraliście w pełni zasłużenie

i tak pozatym robienie 6 bitew w gorzowie, gdzie jest kijowy dojazd(nie każdy ma samochód)
bo was nie zadowoliły wyniki to po prostu egoizm. Nie jesteście za starzy żeby sie o figurki ciśnieniować?
Dmp to nie tylko prestiż i walka ale też sposób na spędzenie nafajniejszego weekenu w roku. Nie zepsujcie tego.
Pozdro
Jaaaassne. Do Alfy za rok wrzucimy samych leszczy, a wymiatacze pojada w Omedze.Xen pisze:Niby pomysł dobry, ale nie wiadomo czy osoby w teamach będą takie same jak w tym roku.

Zreszta to bez znaczenia. Wazne zeby nie wygral ktos z zadupia, kto dopiero od niedawna zaczal regularnie pojawiac sie na masterach.

zafael pisze:a co za problem zeby 20 czołowych teamów zagrało na nastyepnym DMP bitwy ze sobą
Ładne paringi, nikt nie narzekałby że słabi gracze wygrywajaKod: Zaznacz cały
1,Animosity Alfa 2,SNOT ... 17,Snot Gamma 18,Eartshaker
my juz z nimi gralismy.
jestesmy za 6 bitwa.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Spoko, ja też nie wierzę. W zeszłym roku Snot wygrał, a ilość drużyn też była zbyt duża do tego, by szwajcar był miarodajny. Ot takie uroki parowania. Niby wygraliśmy z BWT, a w następnej z Rogatym. Moglibyśmy narzekać, że BWT trafiło na "dzieci" i niesprawiedliwie się odbili. Szybki Szpil mógłby nam wyrzucać, że cały czas byli wyżej od nas, a wylądowali poza top 10, bo nie było dolnego limitu punktów. Można wszystko, ale po co? Tak wyszło - taki urok turniejów i trzeba się z tym pogodzić. Albo przestać w to grać.Gdyby to np. SNOT wygral DMP to nie wierze, ze ktos by im wypominal, ze nie zagrali z tymi albo tamtymi
Robson, mógłbys przestać marudzić, bo gdybyście faktycznie składem z czołówki, nie przegralibyscie z nami w ostatniej bitwie.
Animosity wygrało, bo było najlepsze. Reszta była za słaba, by przebić się na pierwszy stół. Jak Barcelona i MU odpadnie w fazie grupowej też się wyrzuca triumfatorowi LM, że nie grał z najlepszymi? To Wasz problem, że w ciągu 5 bitew nie doczłapaliście się do pierwszego stołu. Animosity siedziało tam przez trzy bitwy - mieli dostać w dupę, żeby móc zagrać z "najlepszymi"?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Moze to i nasz problem, ze nie dobilismy do czolówki, ale jaki to ma związek z szóstą bitwą, nad którą rozważamy? Dlaczego uwazasz ze próba zmian to marudzenie? zauważ ze ETC co roku jest modyfikowane, to o czymś świadczy.
I to nie ja marudzę tylko ty, nie chcesz wprowadzić zmian na lepsze to podaj powody a nie argumentujesz tym, że narzekamy i marudzimy.
Ustosunkuj się do tego, że z matematycznego punktu widzenia 6 bitwa jest bardziej sprawiedliwa niż jej brak. I nie mieszaj już do tego Animosity
I to nie ja marudzę tylko ty, nie chcesz wprowadzić zmian na lepsze to podaj powody a nie argumentujesz tym, że narzekamy i marudzimy.
Ustosunkuj się do tego, że z matematycznego punktu widzenia 6 bitwa jest bardziej sprawiedliwa niż jej brak. I nie mieszaj już do tego Animosity
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Bo ciężej złożyć skład 7-osobowy, bo zmuszacie ludzi do brania dodatkowych urlopów tudzież proponujecie jakieś hardkorowe rozwiązania w stylu 14h grania bez przerwy. Od nas było na DMP 35 osób. Nikomu system nie przeszkadzał i nie poczuł, że wyniki są niemiarodajne.
DMP to nie ETC. Na ETC jadą ludzie, którzy wfb traktują dosyć poważnie, na DMP jest cała masa niedzielnych graczy, dla których to fajny sposób na spędzenie weekendu. Ale nie koniecznie powód, by brać dwa dni urlopu (a każdy pracodawca da akurat wtedy?) tudzież katować się graniem od świtu do zmierzchu.
Tak, wiem. Co roku jest inna liczba osób w drużynie i inna liczba bitewzauważ ze ETC co roku jest modyfikowane,

DMP to nie ETC. Na ETC jadą ludzie, którzy wfb traktują dosyć poważnie, na DMP jest cała masa niedzielnych graczy, dla których to fajny sposób na spędzenie weekendu. Ale nie koniecznie powód, by brać dwa dni urlopu (a każdy pracodawca da akurat wtedy?) tudzież katować się graniem od świtu do zmierzchu.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Co do tego to chyba nikt nie ma wątpliwości.Robson pisze: Ustosunkuj się do tego, że z matematycznego punktu widzenia 6 bitwa jest bardziej sprawiedliwa niż jej brak.
Problemem jest jak te 6 bitew upchnąć nie zabijając ludzi. Przełamanie oporu wobec trzech dni nie jest łatwe.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.