DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
znalazł ktoś może podręcznik do DE?
używał go Xet i najprawdopodobniej zostawił po pierwszej bitwie na stole.
znalazcę proszę o kontakt.
używał go Xet i najprawdopodobniej zostawił po pierwszej bitwie na stole.
znalazcę proszę o kontakt.
W sumie niezły pomysł. Hardcorowcy zaczynają w piątek, reszta przyjeżdża w sobotę i dostaje 55 pts za baja.ale w czym problem Jankielu - kto chce grać tylko 5 bitew bo nie ma na to ochoty na więcej niech gra..
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
ja mam generalnie czasy sikania w pampersa na widok figurek juz dawno za soba, szczerze to nawet mi sie nie chce grac, ale bede caly czas optowac za zwiekszeniem liczby bitew i wilekosci druzyn.
@jankiel - chcesz powiedziec, ze wegrzy na etc to byl sklad zlozony z pg masterow, co wfb traktuja powaznie
@jankiel - chcesz powiedziec, ze wegrzy na etc to byl sklad zlozony z pg masterow, co wfb traktuja powaznie

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Przy okazji proponuje z gory ustalic ktore teamy moga wygrac (np. tylko te ktore ostatnio byly w top20, albo tylko te ktore graly w piatek).Jankiel pisze:W sumie niezły pomysł. Hardcorowcy zaczynają w piątek, reszta przyjeżdża w sobotę i dostaje 55 pts za baja.ale w czym problem Jankielu - kto chce grać tylko 5 bitew bo nie ma na to ochoty na więcej niech gra..
:*
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
kolejny raz przy tym dmp chcecie nas parowac z inkwizytorem (raz gralismy a raz bylismy przenoszeni)zafael pisze:a co za problem zeby 20 czołowych teamów zagrało na nastyepnym DMP bitwy ze sobą
Kod: Zaznacz cały
1,Animosity Alfa 2,SNOT 3,Inkwizytor 4,Ordin 5,XIII Kohorta Alfa 6,Bastion 7,Nemezis 8,BWT 9,Córy Górników 10,Front Wschodni-Popper Rangers 11,SNOT-Pomorze Error Squad 12,Jeźdźcy Hardkoru II 13,Szybki Szpil- Silesia Miners 14,Animosity Beta 15,Rogaty Szczur - Kretozordy 16,Poznań Łor Tim 17,Snot Gamma 18,Eartshaker 19,Moria Śmoria 20,Jeźdźcy Hardkoru DT
powinno wygladac:
3:Inkwizytor
kohorta
Ordin
Bastion
kolejny post nie na temat z twojej strony, ja piszę o bitwach ty o liczbie graczy.Bo ciężej złożyć skład 7-osobowy
To samo dotyczące dwóch?? dni urlopu, które sobie sam wymysliłeś, jezeli jest opcja na 4 bitwy w sobotę to żaden urlop nie będzie potrzebny, a maksymalnie 1 dzień, więc chyba szkoda z tobą rozmawiać... bo widzę ze najchętniej bys grał 3 bitwy w sobote i do domciu.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Dodam i swoje 5zł do tego wszystkiego:
Gratki dla Alfy za zwyciestwo choc uwazam ze nie dokonca zasłużone (brak konfrontacji z Inkwizytorami, Ordinem i tymi ktorzy uwazaja ze powinni sie z nimi skonfrontować).
I prosze nie pierdzielcie (juz id 5-6 stron) ze okupowaliscie przez 3 rundy 1 stół - wezcie raczej pod uwage ze te druzyny z ktorymi powinniscie zostac sparowani tlukli sie ciagle miedzy soba i wyciagali wyniki ktore nie dawaly im szansy wskoczyc. A graliscie z druzynami ktore wskakiwaly do was powiedzmy 4-7 stolu bo zrobily maxa.
Wygraliscie bo zasluzyliscie (ilosc pkt).
Zdrugiej strony mogliscie dac Inkwizytorom wkoncu pojsc na emeryture: Oni tylko czekaja na wygranie DMP
:P:P - a pozniej spokojna starosc.
To tyle jesli chodzi o dodanie czegos ode mnie w strone sporu WHY ANIMOSITY ALFA.
Gratki dla Alfy za zwyciestwo choc uwazam ze nie dokonca zasłużone (brak konfrontacji z Inkwizytorami, Ordinem i tymi ktorzy uwazaja ze powinni sie z nimi skonfrontować).
I prosze nie pierdzielcie (juz id 5-6 stron) ze okupowaliscie przez 3 rundy 1 stół - wezcie raczej pod uwage ze te druzyny z ktorymi powinniscie zostac sparowani tlukli sie ciagle miedzy soba i wyciagali wyniki ktore nie dawaly im szansy wskoczyc. A graliscie z druzynami ktore wskakiwaly do was powiedzmy 4-7 stolu bo zrobily maxa.
Wygraliscie bo zasluzyliscie (ilosc pkt).
Zdrugiej strony mogliscie dac Inkwizytorom wkoncu pojsc na emeryture: Oni tylko czekaja na wygranie DMP

To tyle jesli chodzi o dodanie czegos ode mnie w strone sporu WHY ANIMOSITY ALFA.
Wielkie podziękowania dla Bartka i reszty ludzi odpowiedzialnych za DMP, za spędzenie super weekendu!
Dzięki mojej drużynie, przeciwnikom (ze wszystkimi bardzo fajne i miłe bitwy!
), ekipie pijącej przed salą i w ogóle wszystkim, wszystkim
PS: do Boginsa i moich przeciwników (bo w każdej bitwie miałem z tym problem) Destroyer może bić do challengu, nawet jeśli w nim nie jest...

PS: do Boginsa i moich przeciwników (bo w każdej bitwie miałem z tym problem) Destroyer może bić do challengu, nawet jeśli w nim nie jest...

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Ale wpada wtedy sprawa grania 14h bez przerwy. Żaden urlop nie potrzebny? Może Tobie, z Nowego Sącza czy Białegostoku nie dojedzie się do Gorzowa w 5h. Ja bym nie poszedł do pracy w poniedziałek po całej nocy w pociągu. Nie wracałbym autem z Gorzowa o 16 po skończeniu DMP.jezeli jest opcja na 4 bitwy w sobotę to żaden urlop nie będzie potrzebny, a maksymalnie 1 dzień, więc chyba szkoda z tobą rozmawiać...
Jak rozumiem, załatwiłeś już ze wszystkimi zainteresowanymi sprawę powiększenia druzyn. Mam rozumieć, że dajesz słowo, że nie będzie zwiększania ilości osób w teamie? Chciałes argumenty, dałem wszystkie przeciwko reformom. Czepiłeś się jednego, bo tylko na zwiększeniu bitew Ci zależy. Ale nie jesteś reprezentatywny dla wszystkich reformatorów, bo niektórzy chcą 3 dni, inni 4 bitwy w sobotę, jeszcze inni 3+3, a pozostali więcej osób w teamie. W głosowaniach, jak zawsze, za chuja nie wiadomo, co z nich wyjdzie, więc już wolę bezpieczną opcję bez zmian, niż potencjalną 3+3 i 7 osobowe drużyny.kolejny post nie na temat z twojej strony, ja piszę o bitwach ty o liczbie graczy.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
a ja coraz bardziej uważam ze Animosity A zasłużyło na tytuł, im wiecej os twierdzi ze powinno z kimstam zagrac z dalszych stołów
Jak kazdy mistrz w innych zawodach faktycznie powinien poczekać na prawdziwe druzyny a nie jakieś tam wypierdki na jakie trafiali. Bo przecierz na pierwszych stołach druzyny które wyprzedzały te jedynie słuszne składały, składały sie z samych dzieci.
reasumujac:
Animosity jest za słabe zeby być dobre i wygrać DMP, ponieważ na 1 stołach grało z dziecmi, które byly lepsze a jednak gorsze od wiadomo jakich składów, które były lepsze od dzieci które były wyżej u stołów czyli gorsi bo wygrywali z innymi dziecmi,
Jedyne słuszne drużyny nie trafiły na pierwszy stół bo z dziecmi nie grały których to pełno było na DMP. bo pełno druzyn było w kazdym stadium turnieju przed jedynie słusznymi drużynami i trzeba czekac do 6tej bitwy żeby wygrć master lub zagrać z jedynie słusznym teamem, który był na tyle dobry żeby nie zagrać na pierwszym stole.
Uwielbiam was
graty dla Animosity, (które pocisnelismy rok teamu
), żałuje ze nie dogonilismy waszego składu żeby z wami zagrać. Może za rok. Nie martwcie sie - nikt od nas nie uwaza ze nie zasłużyliscie 
Jak kazdy mistrz w innych zawodach faktycznie powinien poczekać na prawdziwe druzyny a nie jakieś tam wypierdki na jakie trafiali. Bo przecierz na pierwszych stołach druzyny które wyprzedzały te jedynie słuszne składały, składały sie z samych dzieci.
reasumujac:
Animosity jest za słabe zeby być dobre i wygrać DMP, ponieważ na 1 stołach grało z dziecmi, które byly lepsze a jednak gorsze od wiadomo jakich składów, które były lepsze od dzieci które były wyżej u stołów czyli gorsi bo wygrywali z innymi dziecmi,
Jedyne słuszne drużyny nie trafiły na pierwszy stół bo z dziecmi nie grały których to pełno było na DMP. bo pełno druzyn było w kazdym stadium turnieju przed jedynie słusznymi drużynami i trzeba czekac do 6tej bitwy żeby wygrć master lub zagrać z jedynie słusznym teamem, który był na tyle dobry żeby nie zagrać na pierwszym stole.
Uwielbiam was
graty dla Animosity, (które pocisnelismy rok teamu

Nic dodać nic ująć.I prosze nie pierdzielcie (juz id 5-6 stron) ze okupowaliscie przez 3 rundy 1 stół - wezcie raczej pod uwage ze te druzyny z ktorymi powinniscie zostac sparowani tlukli sie ciagle miedzy soba i wyciagali wyniki ktore nie dawaly im szansy wskoczyc. A graliscie z druzynami ktore wskakiwaly do was powiedzmy 4-7 stolu bo zrobily maxa.
A świstak siedzi i zawija...zafael pisze:Snot był do pociśniecia przez nas
Poszlismy o 2 w nocy a Paffeu o 6zafael pisze:trza było jak Snot pójsć spać o 22.00

Ordin jest niepokonany.My w ciagu 4 lat przegralismy lekko 2 bitwy z Inkwizycją. Inkizytor trzyma stały wysoki poziom od 6 lat.zafael pisze:Ordin, Inkwizytor, Snot, Earthshaker, Rogaty = owszem bardzo dobre drużyny. czy niepokonane - Nie, Murowani kandydaci na Mistrzostwo NIE, pretendenci jak sporo innych drużyn owszem
I nie kumam jak te druzyny dla Ciebie nie byly murowanymi kandydatami do zwyciestwa. Pomijajac Skavenblade (bo sluch o nim zaginal) to 5 razy DMP z 6 jego edycji wygrywały wyżej wymienione kluby. Wygrac mogl kazdy ale faworyci byli.
I żeby nie było ja tez nie mam nic do Animosity. Wykorzystali swoja szanse i tyle. Moga miec tylko żal, że zamiast fajnych pucharków postawia sobie kijowy kubek na szafce ;D.
Idż spać staruchu.Btw zagrajcie cwaniaczki bez najemników, a potem szpanujcie jaki to macie niepokonany klub

Ogarnijcie się, nawet jeśli by nie wygrali, gdybyście z nimi zagrali to nie było takiej sytuacji i to nie z ich winy. Więc zasłużyli na wygraną, nie specjalnie grali z dziećmi, czy kimtam.
Ja to widzę w ten sposób: Nie zdobyliśmy maxa w 4 turze, nie wylądowaliśmy na pierwszym stole, nie wygraliśmy wysoko ze Szczecinem, nie wygraliśmy w ogóle. Myślę, że w podobnym tonie mogą się wypowiedzieć składy z miejsc 2,3,4. Szczecin postawił wysoko poprzeczkę, a myśmy jej nie przeskoczyli. Puchar pojechał do Szczecina i gratulacje im za to 

ja to widze dokladnie tak samoXet pisze:Ja to widzę w ten sposób: Nie zdobyliśmy maxa w 4 turze, nie wylądowaliśmy na pierwszym stole, nie wygraliśmy wysoko ze Szczecinem, nie wygraliśmy w ogóle. Myślę, że w podobnym tonie mogą się wypowiedzieć składy z miejsc 2,3,4. Szczecin postawił wysoko poprzeczkę, a myśmy jej nie przeskoczyli. Puchar pojechał do Szczecina i gratulacje im za to