W tej edycji jeszcze nie grałem na smoku, gram od jakiegoś czasu na lordzie na steedzie slanesza i na BSB na steedzie slanesza. Tuż po wyjściu booka testowałem na lordzie magu i małym magu+BSB, ale rozpa była do niczego na niektóre armie, poza tym armia chaosu bez lorda do walki to jakieś nieporozumienie.Marek Golan pisze:śb mial hydre przeciez a nie 4 bolce.
Marios, grasz na smoku czy na koniku lordzie? Wystawiasz Dragon Ogry? Jak Ci sie spisuja? pozdro
Magia na VC, Demony, Khemri, Dwarfy, Imperium prawie w ogóle nie zdaje rezultatu, tutaj znacznie lepiej radzi sobie solidny ofens.
Wystawiam Dogry, ale spisują mi się fatalnie. Niestety głównie dlatego, że zazwyczaj(prawie zawsze) mi spierdzielają od byle pierdnięcia, ale mam do nich bardzo duży sentyment więc wystawiam. Ale jak nie uciekaja to mają już kilka epickich akcji na swoim koncie. 9 ataków z S7 potrafi dobrze przemówić do rozsądku lordom na smokach, ciężkiej kawalerii, steamtankom (chociaż do tych to zazwyczaj dojeżdża 1, może 2 Dogry).