Testuję sobie ostatnio coś takiego. Cały czas wprowadzam małe modyfikacje ale na razie rozpiska wygląda tak). Co prawda przeciwko VC grałem jak na razie tylko dwie bitwy, ale z wyników jestem zadowolony (18-2 i 19-1). Lord przeważnie siedzi w warriorach i jak nadarzy się okazja dostaje KB z kotła i wystrzeliwuje we Wrighty (5-7 Ataków jak na razie w zupełności starczało). BSB też jest w sumie do straszenia/łapania eterycznych dziwek. Ale rozważam wrzucenie BSB na couldron'a a zaoszczędzone punkty wydać na strzelanie żeby móc się pozbywać śmiecio-odginaczy. Assassin wchodzi do BG bez ASF'a i gdy ja nie szarżuję zmiękcza trochę przeciwnika żeby kilku BG mogło oddać.20 warriorów z warbannerem potrafi czynić cuda. Z takim staticiem i boostem z kotła 6pts za model to śmiech. A gdy siedzi w nich bohater dający im ITP robi się z tego oddział gięty
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Komentarze mile widziane
Dreadlord @ 259 Pts
General; Sea Dragon Cloak; Hydra Blade [35], Armour of Eternal Servitude [35], Pearl of Infinite Bleakness [25], Dark Steed
Master @ 185 Pts
Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield; Battle Standard; Pendant of Khaeleth [35]; Sword of Might [15]; Cold One
Death Hag @ 200 Pts
Cauldron of Blood
Assassin @ 146 Pts
2ndWeapon; Rune of Khaine [25], Manbane [25]
Sorceress @ 150 Pts
Dispel Scroll [25], Dispel Scroll [25]
20 x Warriors @ 174 Pts
Spear; Light Armour; Shield; Standard; Musician; War Banner [25]
5 x Dark Riders @ 85 Pts
5 x Dark Riders @ 85 Pts
19 x Black Guard @ 338 Pts
Standard of Hag Graef [35], champion, Soulrender [15]