szczuroczłek
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
szczuroczłek
Po dłuższej przerwie, ponownie zacząłem bawić się w modelowanie.
Z racji zbliżającego się listopada zacząłem rzeźbić model w skali rat ogra
Miałem nie pokazywać przed skończeniem ale co tam.
Zostało trochę szlifowania gdzieniegdzie i ulepić łapki.
Póki co jakieś 5 dni roboty ( oczywiście z postojami na schnięcie)
miłego oglądania.
WIP'y
skala
reszta
planuje zrobić kilka wzorów
Z racji zbliżającego się listopada zacząłem rzeźbić model w skali rat ogra
Miałem nie pokazywać przed skończeniem ale co tam.
Zostało trochę szlifowania gdzieniegdzie i ulepić łapki.
Póki co jakieś 5 dni roboty ( oczywiście z postojami na schnięcie)
miłego oglądania.
WIP'y
skala
reszta
planuje zrobić kilka wzorów
Cześć Stasiu.
Bardzo fajna praca, jako całość na tym etapie prac bardzo mi się podoba, zastrzeżenia budzi,w moim odczuciu, zbyt mała masywność modelu. Powinna to być większa "kupa" mięśni.
Tym nie mniej czekam na dalsze postępy, chciałbym zobaczyć poza tym coś nowego pomalowanego, pokaż jak ASP Cię rozwinęło
Bardzo fajna praca, jako całość na tym etapie prac bardzo mi się podoba, zastrzeżenia budzi,w moim odczuciu, zbyt mała masywność modelu. Powinna to być większa "kupa" mięśni.
Tym nie mniej czekam na dalsze postępy, chciałbym zobaczyć poza tym coś nowego pomalowanego, pokaż jak ASP Cię rozwinęło
mniej kreskówkowe niż te gw;] no i wreszcie ktoś szczura ulepił:D
mam małe zastrzezenia do uszu (trochę chyba zbyt wilcze) i do kształtu głowy, coś mi w niej nie pasuje.. za mała albo za krótka czy może za wysoka .. no i na ogonku jakaś tekstura by sie przydała chyba:)
ale póki co bardzo git;]
mam małe zastrzezenia do uszu (trochę chyba zbyt wilcze) i do kształtu głowy, coś mi w niej nie pasuje.. za mała albo za krótka czy może za wysoka .. no i na ogonku jakaś tekstura by sie przydała chyba:)
ale póki co bardzo git;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Zaczyna sie fajnei Ja bym jednak dorobil sporo ran ,bruz jakis kabelkow czy inny mechaniczny stuff ... do tego jakas faja bron ...
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Bardzo fajna praca. Podoba mi się znacznie bardziej niż modele GW
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
-
- Chuck Norris
jest bardzo fajny, tak wyobrażam sobie rat ogiery( te pierwsze, bo te późniejsze, to są takie hiper-duper full wypas), jeżeli będziesz odlewać- masz już kupca( bo jak tak wygląda wip to )
Widze ,ze kolejna osoba podejrzewa kolosa o bycie Vega , no misiaczku napisz co na tyle glupiego zebym mogl Cie zbanowac.
Praca Stasiu bardzo dobra , czekam na skonczony projekt.
Praca Stasiu bardzo dobra , czekam na skonczony projekt.
- Prowokator
- Wałkarz
Bardzo ładnie się prezentuje jak na razie. Chciałbym tylko wiedzieć co to jest za masa biała, którą położyłeś przed GS-em?
,,Everybody lies...''
Prowokator pisze:Bardzo ładnie się prezentuje jak na razie. Chciałbym tylko wiedzieć co to jest za masa biała, którą położyłeś przed GS-em?
To białe na drucie to "DAS", masa papierowa z jakimiś dodatkami chemicznymi.
Natomiast na kolejnych zdjęciach biała masa na udach to miliput.
mam nadzieję odlewać ten model i może inne szczury jeśli będę miał czas je ulepić .Rogatyszczur pisze:jest bardzo fajny, tak wyobrażam sobie rat ogiery( te pierwsze, bo te późniejsze, to są takie hiper-duper full wypas), jeżeli będziesz odlewać- masz już kupca( bo jak tak wygląda wip to )
generalnie to szczur już prawie skończony, ale jeszcze jedną łapkę ma do poprawy i parę zadziorów muszę wygładzić.
Fotki mam nadzieję w nadchodzącym tygodniu dodać.