Witam
Ogolnie na razie mialem malo wspolnego z bookiem wiec musialem sie nacieszyc samym AB ,z ktorego raczej duzo sie nie dowiedzialem co wiaze sie z tym ,ze nie mam pojecia jaki lord jest bardziej opłacalny i czym zapchac jego pkt(200pkt to dla mne kosmos ,bo do tej pory gralem bretka ).Najłatwiej chyba bedzie jezeli pokaze wam przykładowa rozpe a wy ja odpowiednio skorygujecie .
Rozpa ma nie dokonczonego lorda,brakuje wampira/nekromante/white kinga
1 Vampire Lord @ 385 Pts
General; Magic Level 3
The Master: Summon Ghouls [15]
The Arkayne: Master of the Black Arts [50]
The Arkayne: Forbidden Lore [35]
Helm of Commandment [30]
1 Vampire @ 200 Pts
Battle Standard Bearer; Magic Level 1; Necromancy
Sword of Might [15]
Flayed Hauberk [25]
Tallisman of Lycni [10]
The Courtly: Walking Death [25]
10 Crypt Ghouls @ 88 Pts
Ghast @
15 Crypt Ghouls @ 128 Pts
Ghast
15 Crypt Ghouls @ 128 Pts
Ghast
5 Dire Wolves @ 50 Pts
Doom Wolf
5 Dire Wolves @ 50 Pts
Doom Wolf
6 Fell Bats @ 120 Pts
20 Grave Guard @ 295 Pts
Heavy Armour; Shield; Standard; Musician
War Banner [25]
Crypt Keeper
5 Cairn Wraiths @ 325 Pts
Great Weapon
1 Banshee @ [25] Pts
10 Black Knights @ 325 Pts
Lance; Heavy Armour; Shield; Standard; Musician
Banner of the Barrows [45]
Hell Knight
Total Army Cost: 2094
Z gory dzieki za pomoc.
Przykładowa rozpa
- MichaLZgierz
- "Nie jestem powergamerem"
1.Własnie dlatego musze kupic Booka.
2.Jak to jest w ogole z nekronem...on moze znac 3 czary ,ale regeneruje 1 kosc??
3.Smieszna sprawa poniewaz sugerowalem sie AB i jak byk pisze mi whitge king ,a nie wight king (moze dlatego ,ze sciagalem to z jakiegos forum i gosc robił tam jakies poprawki).
A co myslicie o korp skarciei greitach dla GG...jak to działa?czy lepiej miec pewnosc ,ze nie nabija duzo w kabacie.
Nastepna wersje rozpy wstawie juz w temacie ogolnym.Dzieki za pomoc
2.Jak to jest w ogole z nekronem...on moze znac 3 czary ,ale regeneruje 1 kosc??
3.Smieszna sprawa poniewaz sugerowalem sie AB i jak byk pisze mi whitge king ,a nie wight king (moze dlatego ,ze sciagalem to z jakiegos forum i gosc robił tam jakies poprawki).
A co myslicie o korp skarciei greitach dla GG...jak to działa?czy lepiej miec pewnosc ,ze nie nabija duzo w kabacie.
Nastepna wersje rozpy wstawie juz w temacie ogolnym.Dzieki za pomoc
Ostatnio zmieniony 4 wrz 2009, o 07:33 przez Gregor, łącznie zmieniany 1 raz.
tu się chyba nie omawia rozpisek , ale mogę się nie znać, to raczej temat do szybkich pytań a nie do dyskusji o rozpisce
rozpiska ok, jak chcesz poczytać o złożeniach to jest tu przecież dział "Jak składacie swoje wampiry" przeczytaj i może Cię najdzie jakaś wizja twórcza na własnych bohaterów.
Necro płaci 15p za każdy kolejny czar, może znać ich 3 ale ma 1 kość i rzuca czary z max 2.
Odezwij się na PM z mailem to Ci wyślę AB
kto co lubi, pograj na GG z GW i bez to sam ocenisz co Ci lepiej się podoba i sprawdza.
rozpiska ok, jak chcesz poczytać o złożeniach to jest tu przecież dział "Jak składacie swoje wampiry" przeczytaj i może Cię najdzie jakaś wizja twórcza na własnych bohaterów.
Necro płaci 15p za każdy kolejny czar, może znać ich 3 ale ma 1 kość i rzuca czary z max 2.
Odezwij się na PM z mailem to Ci wyślę AB
kto co lubi, pograj na GG z GW i bez to sam ocenisz co Ci lepiej się podoba i sprawdza.
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A