Turniej w Pomiechówku - Wasze sugestie
Re: Turniej w Pomiechówku - Wasze sugestie
jedzie ktos samochodem moze i ma wolne miejsce?
- Loremaster
- Oszukista
Czy ktokolwiek z organizatorów mógłby udzielić odpowiedzi na pytania jak wystawiają się HE ?
a jak tak się nieśmiało spytam czemu 7pd i 7dd , ograniczanie limitu kości na małe pkt było za czasów starego bpr i starych ograniczeń magicznych , teraz w nowym bpr jest jasno - duże pkt 12pd małe pkt 8pdZyraf pisze:FORMAT:
BP+R
1666
1 rare 2 speciale
0 rare 3 speciale
7PD 7DD
1 nieczarujący bohater.
i pytanie brzmi : czy tak ma być czyli celowo zmniejszacie limit czy to chochlik i będzie normalny standardowy limit z bpr?
Jasiuuu pisze:a jak tak się nieśmiało spytam czemu 7pd i 7dd , ograniczanie limitu kości na małe pkt było za czasów starego bpr i starych ograniczeń magicznych , teraz w nowym bpr jest jasno - duże pkt 12pd małe pkt 8pdZyraf pisze:FORMAT:
BP+R
1666
1 rare 2 speciale
0 rare 3 speciale
7PD 7DD
1 nieczarujący bohater.
i pytanie brzmi : czy tak ma być czyli celowo zmniejszacie limit czy to chochlik i będzie normalny standardowy limit z bpr?
Chyba nikomu kapelusz w glowy nie spadnie, jesli bedzie 7 max.
pewnie też nie spadnie jak będzie 5pd , ale to 8 widocznie z jakiejś przyczyny jest ustalone i przemyślane. nie chodzi mi tu o biedne demonki tylko np HE które nie mogą wsiąść BoS . armie jak demony czy vc poradzą sobie z mniejszą magią : )
i tak was pocisne lamki
i tak was pocisne lamki
Boberr pisze:jedzie ktos samochodem moze i ma wolne miejsce?
Harry101 pisze:Też bym nie wzgardził holowaniem.
Prawdopodobnie ja będę miał 2 wolne miejsca, ale to wyjdzie na jaw dopiero oklo wtorku, gdyz czekamy jeszcze na info od reszt z klubu czy jadą.
- dziekanotr
- Wodzirej
wyslalem zgloszenie wczoraj, czyzby nie doszlo? jak cos to zapisz mnie wstepnie rozpe dosle potem, pozdro