Ranking Ligi WFB 2009/2010
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi WFB 2009/2010
nie płacz, jeszcze kiedyś wygrasz tego drugiego lokala
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Justyna_89
- Powergamer Rozpiskowy
Nie pękaj PaffeuPaffeu pisze:czemu DMŚ nie zaliczone?
chłopaki mówili że wyslali wyniki w terminie.
Informacja o tym czy turniej jest niezaliczony czy nie jest wpisywana automatycznie jeżeli wyniki nie są wprowadzone do 2 tyg po turneju. Tak jest oskryptowana strona.
Liczy się data wysłania pliku na mejla. Dopiero wtedy, kiedy nastąpi rzeczywista aktualka wyniki będą uznane )o ilezostały wyslane w terminie)
pozdro
Furion
edit: ...który to zapomniał się przelogować
ID 3141
Prosiłbym o zmianę klubu na Zad Trolla
Prosiłbym o zmianę klubu na Zad Trolla
Dopiero teraz ogarnąłem, że nie mam wpisanego nicka...
ID 2423 - prosiłbym o dopisanie nicka Necro
ID 2423 - prosiłbym o dopisanie nicka Necro
ID 2956
Prosiłbym o zmianę miasta na Chodzież, dopisanie nicku Wiśnia oraz zaliczenie turnieju Czelendż Party.
http://adeon.livenet.pl/tournament_results.php?id=754
Zamiast Michał Azz Majorek, powinienem być ja, Michał Wiśnia Wiśniewski.
Będę wdzięczny za uznanie tego.
Pozdrawiam
Prosiłbym o zmianę miasta na Chodzież, dopisanie nicku Wiśnia oraz zaliczenie turnieju Czelendż Party.
Pozdrawiam
I co z tym klubem?
Wisnias pisze:ID 2956
Pozdrawiam
W przypadku złych wyników proszę się zgłaszać do orgów...
Poza tym wszystkie zrobione. Sorki - nie dostałem maili o wypowiedziach w tym wątku.
ja proszę o wrzucenie wszystkich wyników Kamila Priebe ( mnie ) na jedno konto, ponieważ są trzy, proszę o wrzucenie ich na to konto z id 3076 i ustawienie tam ksywki na kamelot
z góry dzięki
z góry dzięki
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
pewnie przydałyby się jeszcze pozostałe IDkamelot pisze:ja proszę o wrzucenie wszystkich wyników Kamila Priebe ( mnie ) na jedno konto, ponieważ są trzy, proszę o wrzucenie ich na to konto z id 3076 i ustawienie tam ksywki na kamelot
z góry dzięki
wystarczy w spisie graczy wyszukać nazwisko Priebe
aby wyszukać należy wcisnąć klawisz ctrl oraz klawisz F
aby wyszukać należy wcisnąć klawisz ctrl oraz klawisz F
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Kamil, podaj te ID adminowi ligii, on tego za Ciebie nie zrobi. Nie dlatego że mu się nie chce.
A dlaczego? Odgórny nakaz?Nie dlatego że mu się nie chce.
te id to:
3076
3164
3166
proszę o wpisanie wszystkich wyników na id 3076, o usunięcie pozostałych oraz o ustawienie ksywki kamelot
3076
3164
3166
proszę o wpisanie wszystkich wyników na id 3076, o usunięcie pozostałych oraz o ustawienie ksywki kamelot
dlaczego nikt jeszcze nie uporządkował moich profili tak jak prosiłem
Bo nie miałem czasu.
Dzisiaj będzie aktualizacja rankingu i przy okazji zrobię zmiany.
Dzisiaj będzie aktualizacja rankingu i przy okazji zrobię zmiany.
pisze juz od ponad 3! tygodni do Scimitara ale jakos odezwu nie ma.
nie mam wynikow za wielkiego dracona.
czy mozna jakos to naprawic?
chyba organizator olal swoje obowiazki i mimo pisania i prosby o naprawe swojego bledu milczy.
da rade cos zrobic?
chyba organizator olal swoje obowiazki i mimo pisania i prosby o naprawe swojego bledu milczy.
da rade cos zrobic?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Podłączam się pod post Pasiaka, taka sama sytuacja.bigpasiak pisze:pisze juz od ponad 3! tygodni do Scimitara ale jakos odezwu nie ma.
da rade cos zrobic?