Ogolnie chcialem zrobic oryginalna rozpiske, na ktorej nikt nie gra, a zarazem chcialem, zeby za bardzo nie obsysala
co o tym myslicie ?
Great Unclean One @ 670 Pts
- 4lvl
- Balesword
- Noxious Vapours
Herald of Nurgle @ 250 Pts
- Bsb
- Slime Trail
- Great Standard of Sundering
- Palanquin of Nurgle
Herald of Tzeentch @ 140 Pts
- 2lvl
- Spell Breaker
16 Plaguebearers of Nurgle @ 222 Pts
- fcg
10 Bloodletters of Khorne @ 120 Pts
10 Pink Horrors of Tzeentch @ 120 Pts
5 Flesh Hounds of Khorne @ 175 Pts
5 Flesh Hounds of Khorne @ 175 Pts
5 Flamers of Tzeentch @ 175 Pts
2 Beasts of Nurgle @ 200 Pts
Calkiem spora magia + ostrzal flamerow + klocek z regenka i dobrym CRem na dodatek duze, zielone, twarde, zadajace d6 woundow dziesiecio-woundowe cielsko, ktore zawsze bije pierwsze
Sztandar na bsb'ku jest narazie na probe. Nie wiem jak sie spisuje w grze, ale ze wzgledu na dosc mala ilosc scroli(1), chcialbym utrudnic wrogowi czarowanie
Na beastach jeszcze nie gralem, zamierzam wyprobowac. Ma ktos jakies doswiadczenie z beastami nurgla ? Chetnie uslysze opinie.
DoCh - 2250 - GUO
Fajna oryginalna rozpa. Nie kumam tylko po co leterzy - kompletnie do niej nie pasuja. Dorzucilbym kilku nurglowcow za to no i moze chociaz z 1 furie?
Jeżeli rozpa jest pod BP to jest nielegalna - masz gifta i sztandar na BSBku.
Bestie bym odpuścił, wrzucił za to 2x Furie i dopchał Psiaki i Flamery do 6tek.
Bestie bym odpuścił, wrzucił za to 2x Furie i dopchał Psiaki i Flamery do 6tek.
a to nie dotyczy tylko khornowca?
też bym te bestie odpuścił, i dał heralda z syrenką, a zamiast letterów demonetki
robi się już dużo bardziej niebezpiecznie
też bym te bestie odpuścił, i dał heralda z syrenką, a zamiast letterów demonetki
robi się już dużo bardziej niebezpiecznie
letterzy po to zeby zapchac cora bo nie mam wiecej horrorow.
No fakt, nie zauwazylem ze bsb nie moze miec giftow i sztandaru magicznego naraz ;( zlikwiduje gift, a za te pkt dodam 1 nurglowca, chyba ze jeszcze cos wymysle potem xd
demonetki by weszly za letterow, a herald z syrena za kogo ? tzeenchowca ? niechcialbym pozbywac sie jedynego scrola... ani heralda nurgla, ktory daj regenke klockowi i trzyma klimat
co do szóstych psow... nie mam modeli i tyle na ten temat
furie moglbym wpakowac kosztem czegos, ale czego? bestii? az takie plewne sa ze lepsze furie ?
No fakt, nie zauwazylem ze bsb nie moze miec giftow i sztandaru magicznego naraz ;( zlikwiduje gift, a za te pkt dodam 1 nurglowca, chyba ze jeszcze cos wymysle potem xd
demonetki by weszly za letterow, a herald z syrena za kogo ? tzeenchowca ? niechcialbym pozbywac sie jedynego scrola... ani heralda nurgla, ktory daj regenke klockowi i trzyma klimat
co do szóstych psow... nie mam modeli i tyle na ten temat
furie moglbym wpakowac kosztem czegos, ale czego? bestii? az takie plewne sa ze lepsze furie ?
syrena koniecznie, bo wtedy wielkie latające bydlaki pozabijają psy, małe oddzialiki. flammery, a z syreną nie będą czuć się tak pewnie.
3lvl tylko po to zeby generowal 2 DD. Nie masz ciezkiej magicznej, ten 1 lvl niewiele zmieni, wiec nastaw sie tak pol na polRabsp pisze:a GUO jest kiepskim magiem ? nie oplaca mu sie dawac lvli ?