Turniej w Pomiechówku - Wasze sugestie
Re: Turniej w Pomiechówku - Wasze sugestie
ja tez wyslalem zgloszenie mam nadzieje ze doszlo:D
- morgan10005
- Falubaz
1 heros jest nieczarujący-8 kości to za dużo w takim razie (2x2 lvl +2 armijne+bound spell=7)
@Rince
Zmienione, sorki, mój błąd.
@Morgan
Niech będzie 8pd, zawsze jakiś power stone dla hardkorów, bądź BoS dla biednych HE. Nie zakłóca to równowagi zbyt bardzo. Nawet w 6 ed. tak się cisnęło (choć nie było takich zjechanych demonów xD).
Zmienione, sorki, mój błąd.
@Morgan
Niech będzie 8pd, zawsze jakiś power stone dla hardkorów, bądź BoS dla biednych HE. Nie zakłóca to równowagi zbyt bardzo. Nawet w 6 ed. tak się cisnęło (choć nie było takich zjechanych demonów xD).
7pd na 1666pkt ? toż to wojsk jest jak na 2250 ogarnijcie się panowie : )
nie mogę nawet 2 scrolli zmieścić w tym limicie. 7dd z ograniczaniemi dotyczącymi przedmiotów toż to żal jakiś
uczcie się grać na 8pd bo tak będziemy grali cały sezon , przynajmniej na turniejach na narbutta
ja jestem w białym , jak wróce do wawki w poniedziałek to wyśle wam zgłoszenie z rospą
nie mogę nawet 2 scrolli zmieścić w tym limicie. 7dd z ograniczaniemi dotyczącymi przedmiotów toż to żal jakiś
uczcie się grać na 8pd bo tak będziemy grali cały sezon , przynajmniej na turniejach na narbutta
ja jestem w białym , jak wróce do wawki w poniedziałek to wyśle wam zgłoszenie z rospą
Brawo Mdłości udało Ci się wyliczyć że 2 magów z 2ma scrollami wchodzi w limit 7dd . Wyliczyłeś nawet że pewnie coś muszę dołożyć że mi się w limicie nie mieści. Czekam z niecierpliwością na dalsze odkrycia.
2 kosci za armie 2z2x mag 3 kosci za scrolle i -1 za bycie HE i już nie mieszczę się w limicie.
fajny limit gdzie HE mogą mieć 1 scrolla i 4kostki a vampirki mają jedną kostkę mniej : )
ale jak Tobie się wszystko mieści to możemy tak zostawić : ) chuj z innymi
Rice: nie rozumiem dawaj na polski przełóż bo jakimś strasznym slangiem pojechałeś
2 kosci za armie 2z2x mag 3 kosci za scrolle i -1 za bycie HE i już nie mieszczę się w limicie.
fajny limit gdzie HE mogą mieć 1 scrolla i 4kostki a vampirki mają jedną kostkę mniej : )
ale jak Tobie się wszystko mieści to możemy tak zostawić : ) chuj z innymi
Rice: nie rozumiem dawaj na polski przełóż bo jakimś strasznym slangiem pojechałeś