Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
tak podejrzewasz?
hmmm... to ja moge zaczac!
w imieniu slaskiego klubu Vendetta pragniemy zaprosic Paniom Skavenblight do sedziowania na organizowanym przez nas w najblizszym czasie turnieju w mordke. Dokladny termin turnieju zostanie dostosowany do mozliwosci pojawienia sie Pani Skavenblight w naszych skromnych progach
(przepraszam, nie moglem sie powstrzymac;p)
hmmm... to ja moge zaczac!
w imieniu slaskiego klubu Vendetta pragniemy zaprosic Paniom Skavenblight do sedziowania na organizowanym przez nas w najblizszym czasie turnieju w mordke. Dokladny termin turnieju zostanie dostosowany do mozliwosci pojawienia sie Pani Skavenblight w naszych skromnych progach
(przepraszam, nie moglem sie powstrzymac;p)
To zrzutkę klubową zrobią.
Ps. Wiem, że był to komentarz wpisujący się w schemat "act like bloody idiots around them".
Ps. Wiem, że był to komentarz wpisujący się w schemat "act like bloody idiots around them".
Biedaczysko..Tomusieczek pisze:nno nie z jednego szamba w drugie teraz jestem warzywem
A wracając do tematu:
pewnie Skavenblight ma już zarezerwowany czas na sędziowanie na najbliższe 5 lat (wszystkie bilety wykupione)
Wiemy, wiemy,
wszystkie bilety poza jednym sa u nas.
mozemy za odpowiednia kase sprzedac jeden
Mam nadzieje,ze nie przeczyta powyzszych postow, bo to jawna dyskryminacja kobiet , nie mowiac o naigrywanie sie kosztem innych
Te ubranko jest "smoke in" juz czuje sie winny
wszystkie bilety poza jednym sa u nas.
mozemy za odpowiednia kase sprzedac jeden
Mam nadzieje,ze nie przeczyta powyzszych postow, bo to jawna dyskryminacja kobiet , nie mowiac o naigrywanie sie kosztem innych
Te ubranko jest "smoke in" juz czuje sie winny
"Women are not people, they are devices built by our Lord Jesus Christ for our entertainment. "zafael pisze:...
Mam nadzieje,ze nie przeczyta powyzszych postow, bo to jawna dyskryminacja kobiet .
...
A licky boom boom down!!!
No właśnie, zauważył ktoś ze poczynając od postu Pani Sędziny wątek główny poszedł w zapomnienie? ROTFLPiotr3K pisze:...A wracając do tematu:
...
BTW, ja se myślałem że na zachodzie Girlsy to 30-40% graczy, a tu masz.
Zresztą ciągnę OFFTOPIC jak reszta BloodyI... ee... no iecie.
Ale cóż robić, za niezwykłego obecnie się nie uważam.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
hehehehe ah te samce ^^
Żeby to chociaż 3% były Z grających na turniejach battla to widziałem Yudokuno, kiedyś (ze 3 lata temu) w warszawskim środowisku pomagała w sędziowaniu Irma - i to tyle. W Trójmieście to mają fajnie - dwie sympatyczne dziewczyny przy kompie organizacyjnym na letnim masterzeKerim pisze:BTW, ja se myślałem że na zachodzie Girlsy to 30-40% graczy, a tu masz.
Ale inni mają jeszcze gorzej - nie słyszałem o żadnej Polce grającej regularnie w wh40k, a na turnieju w Lublinie widziałem jedną dziewczynę. Dziewczynę Wosha, która (podobno, nie widziałem) rzucała dlań kośćmi.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Przyjedź Tomash do Legionowa.
Jak z którąś z tamtejszych dziewczyn zremisujesz - duże piwo.
(Mi sie jeszcze nie udało - maks to 7-13)
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Proponuje założyć temat: "Tylko dla kobiet", coby nasze perełki mogły tam sobie pisać (nie wiem o czym - pewnie o zakupach, ciuchach i kosmetykach ale i tak bedzie miło).
A wtedy panowie, będziecie mogli ślinic się nad klawiaturami - bando szowinistów!!
A co do 3miasta, to nasze panie nie tylko siedzą przy kompie organizacyjnym, ale również grają w battla
A wtedy panowie, będziecie mogli ślinic się nad klawiaturami - bando szowinistów!!
A co do 3miasta, to nasze panie nie tylko siedzą przy kompie organizacyjnym, ale również grają w battla
zafael:
jest nawet taka piosenka.. o pannie ktora bala sie wychodzic z domu bo 'seksistowskie psy atakuja spojrzeniami' - nie przesadzaj z poprawnoscia polityczna stary (; Pani Sedzia przezyje nasze prostackie poczucie humoru mysle;p
jest nawet taka piosenka.. o pannie ktora bala sie wychodzic z domu bo 'seksistowskie psy atakuja spojrzeniami' - nie przesadzaj z poprawnoscia polityczna stary (; Pani Sedzia przezyje nasze prostackie poczucie humoru mysle;p
W Legionowie to nie ludzie, tylko jakieś battlowe robo-rzeźniki grają w WarhammeraJedy Knight pisze:Przyjedź Tomash do Legionowa.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Nie bede sie wypowiadal na temat Legionowskich kobiet ...
Christos juz to widze:
umalowalam paznokcie goblinowi, bylam w sklepie z figurkami i kupilam, taki ladny rozowy kolor, pasuje mi do torebki
oczywiscie co zlego to nie ja
One pewnie tez krzycza Waaaaaaaaagh!!!!
Christos juz to widze:
umalowalam paznokcie goblinowi, bylam w sklepie z figurkami i kupilam, taki ladny rozowy kolor, pasuje mi do torebki
oczywiscie co zlego to nie ja
One pewnie tez krzycza Waaaaaaaaagh!!!!
Gdy moja dziewczyna po raz pierwszy wpadła do mnie na turniej uderzył ją... smród spoconych napaleńców turlających kostkami w ciasnym, niewietrzonym korytarzu na Narbutta
Teraz co najwyżej przychodzi po mnie po turnieju
Kiedyś wygrałem z nią zakład i to, że będzie musiała ze mną zagrać w jakimś turnieju par. Ale dotąd nie odważyłem się na egzekucję wygranej
Generalnie kobiety lubiące grać w battla budzą u mnie zarówno podziw, jak i podejrzenia ..
Teraz co najwyżej przychodzi po mnie po turnieju
Kiedyś wygrałem z nią zakład i to, że będzie musiała ze mną zagrać w jakimś turnieju par. Ale dotąd nie odważyłem się na egzekucję wygranej
Generalnie kobiety lubiące grać w battla budzą u mnie zarówno podziw, jak i podejrzenia ..
Hehe wpadlem kiedys z 2ma kolezankami (2x2xinnymi) do barda.
1) wpadly po prezent dla kolegi amatora RPG i opowiedzialy o powietrzu stojacym od hormonow. I o przeszywajacych ja na wskros spojzeniach wyglodnialych samcow (to akutrat jedna, byla ta b. ladna moja byla sie nie chwalac )
2)gi raz o smrodzie zatechlego potu, ze wszyscy sie patrzyli na nie jak na cos co nigdy tutaj sie nie zdaza. Mowi mi wiesz taki wzrok rozbierajacy
Cos Kolata w tym jest
Od tego czasu wole jak dziewcze pojdzie obok do sklepu z bielizna, nie wchodzi do srodka, lub ze mna wogole tam nie chodzi.
Bo sie boja
1) wpadly po prezent dla kolegi amatora RPG i opowiedzialy o powietrzu stojacym od hormonow. I o przeszywajacych ja na wskros spojzeniach wyglodnialych samcow (to akutrat jedna, byla ta b. ladna moja byla sie nie chwalac )
2)gi raz o smrodzie zatechlego potu, ze wszyscy sie patrzyli na nie jak na cos co nigdy tutaj sie nie zdaza. Mowi mi wiesz taki wzrok rozbierajacy
Cos Kolata w tym jest
Od tego czasu wole jak dziewcze pojdzie obok do sklepu z bielizna, nie wchodzi do srodka, lub ze mna wogole tam nie chodzi.
Bo sie boja
"Zapach" potu to coś, co nadzwyczaj czesto pojawia się w relacjach pań, które miały okazję zawitać do przybytku wypełnionego samcami toczącymi zawzięte starcia. Ja to też słyszałem.
Na szczęscie w bibliotece jest dobra wentylacja i pani Kierownik Basia zaprasza nas na 12 maja (jak zresztą mam w opisie).
Na szczęscie w bibliotece jest dobra wentylacja i pani Kierownik Basia zaprasza nas na 12 maja (jak zresztą mam w opisie).