Turniej w Pomiechówku - Wasze sugestie
Re: Turniej w Pomiechówku - Wasze sugestie
Cicho bo nie dojedziesz na turniej 
Mi i żyrafowi już to się wszystko posrało, wybaczcie xD. Po prostu doszliśmy do wniosku, żeby zagrać zwykłego balancing patcha z ograniczeniami slotów. Skoro tyle osób już porobiło te rozpiski (chociaż wiadomość była na forum, że zmiana formatu) zastanowimy się, żeby zbyt wiele ludu nie zasypało nas nowymi wersjami. Mi wczoraj cały dzień net nie działał, a żyrafa nie było, wiec dziś to rozwiążemy, ok?
Teraz, żeby nie było, że z przyczajki xD
!! UWAGA !!
LIMIT OSÓB- 40.
Teraz, żeby nie było, że z przyczajki xD
!! UWAGA !!
LIMIT OSÓB- 40.
Ustaliliśmy, że 8pd i dd zostaje, wiadomość była, więc nie płakać
. Kaleson i tak masz fajną rozpę
. Nie ze względu na smęty Jasia tylko tak jest lepiej. Poza tym jeszcze tydzień został, więc na playtesty jest czas. Zresztą od dawna stoi w regulaminie 8 pd i 8 dd. Sorki, że mącimy, ale przez tą jebaną szkołę i pierdzenie o maturze rzadko kiedy ktos od nas wchodzi na forum stąd te nieporozumienia.
Imperium.prv.pl znowu robi support imprezy..
Tym razem od strony logistycznej.. W niedziele ustawiam stoisko i realizuje zakupy.
Jeśli macie jakieś życzenia co do zakupu przyjmuję zamówienia najlepiej na priv lub na stronie . (asortyment WFB już wgrany)
Im wcześniej tym większa pewność że towar dojdzie do imprezy.
Pzdr
Tym razem od strony logistycznej.. W niedziele ustawiam stoisko i realizuje zakupy.
Jeśli macie jakieś życzenia co do zakupu przyjmuję zamówienia najlepiej na priv lub na stronie . (asortyment WFB już wgrany)
Pzdr
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
Z manfreda się nie żartuje Jasiu, ani z łorhamerów! Zapamiętaj to!
Zaliczyłem poprawkę na 4,5.
Ktoś się wstępnie pisze na partyjkę holdema ze mną i z Sociem po pierwszy dniu grania? Wpisowe 10-15 zł. 1 miejsce zgarnia wszystko minus wpisowe, drugie miejsce odzyskuje wpisowe.
Zaliczyłem poprawkę na 4,5.
Ktoś się wstępnie pisze na partyjkę holdema ze mną i z Sociem po pierwszy dniu grania? Wpisowe 10-15 zł. 1 miejsce zgarnia wszystko minus wpisowe, drugie miejsce odzyskuje wpisowe.
Angel pisze:Imperium.prv.pl znowu robi support imprezy..
Pzdr
A macie podstawki??
Dokładniej potrzebuje 50x50 i 40x40 - w każdej ilości.
farbki Valleyo 9.50 zl
Cytadela tak samo .. Puść mi listę czego potrzeba. to ściągne
Podstawki plastikowe - zamówię ich 24 340 .. może być?
konkretnych ilości.
Można u mnie kupić też magnesy neodymowe. 9,5x1 w cenie 1zł szt.
Dałem ciała z tym ogłoszeniem wybaczcie:)... jestem przytłoczony pracą
Pzdr
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
- morgan10005
- Falubaz
Kaleson dużo tej jazdy jeszcze Ci brakuje?
- dziekanotr
- Wodzirej
siema ,w sobote jade na mecze,niestety nie wpadne, prosze mnie wypisac, pozdrawiam