Khogg pisze:Parę nowych fotek nadchodzących Space Wolves:
Kogos konkretnie pojebalo z tym marinem na wilku, za to termosy sa fajne. Tacy... epic
Nowe space wolfy
-
- Chuck Norris
Nowe space wolfy
ten wilk taki troche niedorobiony, ale pomysł fajny. Kiedy mają wyjść?
- Master of reality
- Oszukista
Ten wilku to w ogóle do mnie nie przemawia. Fajne mają wilcze płaszczyki ale po za tym zwykli marines. Zresztą wszyscy to klony 

oni nie sa klonami no chyba ,ze ci tak .ale marinsi są rekrutowani i przez trening i mutacjie oraz zmianę genotypu stają się podobni do siebie. Fajny artykuł jest na cytadeli odniesione Space Wolf
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
- Andronicus
- Chuck Norris
Choć już nie od dziś wiedziałem że GW miewa durne pomysły, nie wierzyłem że wydadzą marina na wilku, puki nie przekonałem się na własne oczy. 

- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Tylko mnie on sie podoba?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash

Mi też się podobają, a tak wogóle SW to mój ulubiony SMC
.

Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
- Andronicus
- Chuck Norris
Generalnie figurki SW nigdy mi nie podchodziły. W SM podoba mi się prostota ich pancerzy, dlatego też nie leży mi model marina obwieszony od góry do dołu paciorkami, amuletami i wilczymi ogonami. Natomiast jeśli chodzi o bohatera na wilku, pomysł jest wg mnie głupi sam w sobie, niezależnie od wykonania.
- Master of reality
- Oszukista
Zgadzam się w całej rozciągłościAndronicus pisze:Generalnie figurki SW nigdy mi nie podchodziły. W SM podoba mi się prostota ich pancerzy, dlatego też nie leży mi model marina obwieszony od góry do dołu paciorkami, amuletami i wilczymi ogonami. Natomiast jeśli chodzi o bohatera na wilku, pomysł jest wg mnie głupi sam w sobie, niezależnie od wykonania.
Niby wiem ale jak patrze na SM to zawssze mi się atak klonów przypominaElgrond pisze:oni nie sa klonami no chyba ,ze ci tak .ale marinsi są rekrutowani i przez trening i mutacjie oraz zmianę genotypu stają się podobni do siebie. Fajny artykuł jest na cytadeli odniesione Space Wolf

ja nigdy w 40'ke nie grałem ale mam małą armie właśnie SV i czekałem na ich powrót po bodobno ostatnimi czasy byli ultra plewni i nawet nie miałem ochoty sie zabierac , jak to jest teraz jakies przecieki co do zasad?
edit wilk jest porażką ale sam klimat SW mega jak dla mnie
edit wilk jest porażką ale sam klimat SW mega jak dla mnie
Przecież ten wilk też ma zmienione geny, a przede wszystkim ma wstrzyknięte geny giganta albo innego tyranida, coby tam mu więcej mięśni rosło, więc nie, nie przeciążyłobyHolgin pisze:A co do marina na wilku - jak myślicie, czy wielki marins w power armorze obwieszony górą bajerów i broni nie przeciążyłby trochę tego wilka?

Co do figurek, w sumie nie można się czegoś lepszego po GW spodziewać...
A były tam smoki?Piotras pisze: Przecież ten wilk też ma zmienione geny, a przede wszystkim ma wstrzyknięte geny giganta albo innego tyranida, coby tam mu więcej mięśni rosło, więc nie, nie przeciążyłoby
Co do figurek, w sumie nie można się czegoś lepszego po GW spodziewać...

Ludzie, jak się słabo znacie to poczytajcie troszke

To Wilk Fenrisiański. Na Fenrisie te wilki są na szczycie piramidy pokarmowej. Stąd ich wielkość. Najstarsze osobniki mogą dorosnąć do rozmiarów transportera Rhino.
WOJTASU
Połowa ludzi ma już codex a Ty sie pytasz o przecieki

Oj warto 
Dobrze zbalanoswana, choc ma swoje gięcia.

Dobrze zbalanoswana, choc ma swoje gięcia.
Wilk zajebisty może nie byłby w praktyce efektywny (nie znam się) ale fajnie wygląda(może dlatego że lubię zwierzaczki wszelkiej maści) .Ciekawe jak Gobo wyglądałby na takim wilczku(a SM na wilku to porostu cięcia w budżecie kryzys dociera nawet do 40tysiąclecia
)

Akurat Canis na wilku miażdy dupe, jak każdy bohater SW
Dla zainteresowanych zapraszam tu:
http://www.wh40k.pl/index.php?name=Foru ... 606#197606
i tu:
http://www.warseer.com/forums/showthread.php?t=212260

Dla zainteresowanych zapraszam tu:
http://www.wh40k.pl/index.php?name=Foru ... 606#197606
i tu:
http://www.warseer.com/forums/showthread.php?t=212260