Lenart`s Gallery (21.01.2010)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Lenart`s Gallery (21.01.2010)
Oto moi scouts:
Alter Noble by Kuba Misztal
Spellsinger by Kuba Misztal
Spellsinger by Bartek Piasecki
Alter Noble by Kuba Misztal
Spellsinger by Bartek Piasecki
Ostatnio zmieniony 21 sty 2010, o 18:16 przez Lenart, łącznie zmieniany 11 razy.
Pocieniuj ich trochę to będzie TT.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Co do scoutów:
1-foty strasznie ciemne.
2-w oczy rzuca się nieusunięta nadlewka na kapturze środkowego pana z pierwszego zdjęcia.
3- brak kilku rozjaśnień (lub nie widać z powodu zdjęć)
4- calkiem spoko konwersje
Bohaterowie wyglądają dużo lepiej
1-foty strasznie ciemne.
2-w oczy rzuca się nieusunięta nadlewka na kapturze środkowego pana z pierwszego zdjęcia.
3- brak kilku rozjaśnień (lub nie widać z powodu zdjęć)
4- calkiem spoko konwersje
Bohaterowie wyglądają dużo lepiej
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Prowokator
- Wałkarz
Jak mówił Arbiter scouty za ciemne, ale reszta mi się podoba szczególnie magiczka czerwona (wyglądająca jak mag ognia ). Spróbój rozwodnić brązową farbkę i nałożyć ją na skórę a na płaszczu użyć rozjaśnień w postaci np. snot greena i będzie spoko. Pozdro
,,Everybody lies...''
-
- Warzywo
No to mnie zadziwiłeś Lenart ostatnim razem widziałem parę z tych figurek, jak je malowałem dla ciebie, a to było duuuużo czasu temu. Fajnie sobie trochę staroci pooglądać.
-
- Warzywo
Żadne oskarżenie, podziękowałem za umieszczenie fotek, malowałem te figurki dla niego w WCMie. Bohatera 1,2,4 malowałem ja a tych czerwonych (lepiej pomalowanych moim zdaniem) Bartek Piasecki.
Ostatnio zmieniony 8 wrz 2009, o 22:29 przez Zly_korniszon, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale fajne też będę wrzucał czyjeś prace ( w sumie to staje się coraz powszechniejsze ) i mówił bijcie brawo bo to ja sam wszystko... Wydaje mi się że autor prac musi się trochę głupi czuć widząc jak jakieś noob wstawiają jego prace.
Tylko pytanie jedno jest - czy on gdziekolwiek napisal , ze ja malowal - nie. W zwiazku z tym nie ma co spinac posladow.
Mógł podać autora bo to wygląda jak by se "przywłaszczył czyjeś dzieło".
Ale nie pisał, że nie on.
Jak założę temat i napisze Maruders of Chaos i zarzucę fotkami, to raczej każdy pomyśli, że to ja malowałem, a nie ktoś inny.
Tak samo na lekcji grafiki pokaże nauczycielowi czyjąś pracę i powiem, niech pani oceni, ona wstawi 5, czy co tam, ale ja przecież nie mówiłem, że to nie moje.
Albo:
oto moje psy (troche slabo wyszly)
a teraz czarownik chaosu jakis wypasny, ale nie mowie ze to nadal moje prace.
Jak założę temat i napisze Maruders of Chaos i zarzucę fotkami, to raczej każdy pomyśli, że to ja malowałem, a nie ktoś inny.
Tak samo na lekcji grafiki pokaże nauczycielowi czyjąś pracę i powiem, niech pani oceni, ona wstawi 5, czy co tam, ale ja przecież nie mówiłem, że to nie moje.
Albo:
oto moje psy (troche slabo wyszly)
a teraz czarownik chaosu jakis wypasny, ale nie mowie ze to nadal moje prace.
-
- Warzywo
Nie sądzę, aby Lenart chciał sobie przywłaszczać cudze prace za miły z niego gość.
Ja go za bardzo nie znam ... Ale jak tak to spoko.
Pozory mylą, chcąc nie chcąc ja cały czas myślałem, że to jego prace i inni z tego co widzę też.
Ponieważ zdjęcie coldów jest małe, nie widzę błędów, poza jest ciekawa, podobają mi się.
Ten jeździec jest mały, nie wiele widać, ale skórą mógłbyś trochę popracować.
Krasnoludy niezłe, zdecydowanie lepsze od wszystkiego.
Runesmith - udany, ale nad skórą chyba będziesz jeszcze pracował? Czy to szare na młocie to miał być nmm? Jeśli tak to daruj sobie tą technikę na razie (zlewa się). Jeśli to nie nmm, to mógłbyś dać czarny wash i rozjaśnić po krawędziach, bo trochę się zlewa. Poza tym płaszcz mu się świeci okrutnie - mógłbyś dać matowy lakier.
I tak w porównaniu do tego co było poprzednio jest znacznie lepiej.
Ten jeździec jest mały, nie wiele widać, ale skórą mógłbyś trochę popracować.
Krasnoludy niezłe, zdecydowanie lepsze od wszystkiego.
Runesmith - udany, ale nad skórą chyba będziesz jeszcze pracował? Czy to szare na młocie to miał być nmm? Jeśli tak to daruj sobie tą technikę na razie (zlewa się). Jeśli to nie nmm, to mógłbyś dać czarny wash i rozjaśnić po krawędziach, bo trochę się zlewa. Poza tym płaszcz mu się świeci okrutnie - mógłbyś dać matowy lakier.
I tak w porównaniu do tego co było poprzednio jest znacznie lepiej.