Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Ustawiłem wszystkim userom z poziomu bazy danych (brr) - bo z panelu się nie dało - uwzględnianie czasu letniego. Wszystkie godzinki powinny już być ok.
Dziękuję Stachowi na zwrócenie uwagi na sprawę.
Dziękuję Stachowi na zwrócenie uwagi na sprawę.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Trzeba takie coś zrobić (albo skądś zgrać) a potem wrzucić na jakąś stronkę z hostingiem obrazów. Ja używam i polecam "imageshack". Potem używając odpowiednich poleceń (są w podpowiedziach, to dość proste) wstawić do podpisu. I już!
Pozdrawiam, udanej niedzieli
Krzysiek
Pozdrawiam, udanej niedzieli
Krzysiek
Mauler: musi być to animowany GIF, czyli z formalnego punktu widzenia zwyczajny obrazek
I tak jak Christos napisał
I tak jak Christos napisał
Co posta chcę wysłać, to mi jakieś głupie session invalid wyskakuje. Łączę się przez Explorera 6. Nie sprawdzałem jeszcze czy pod Firefoxem jest lepiej.
Ktoś jeszcze ma ten problem, czy to coś u mnie na kompie siada?
Ktoś jeszcze ma ten problem, czy to coś u mnie na kompie siada?
A licky boom boom down!!!
uzywaj Firefoxa lub OperyStachu pisze:chybsa tylko ty ale ściągnij sobie IE7
Mam Firefoxa 1.5, dwójki chyba jeszcze nie odbugowali? Ale do IE6 jestem przyzwyczajony.
Co nie zmienia faktu, że te sesson invalidy pod Firefoxem, też mi wyskakują.
Co nie zmienia faktu, że te sesson invalidy pod Firefoxem, też mi wyskakują.
Cholera, nigdy się z tym nie spotkałem. Możesz dokładnie wkleić komunikat?
Jak wysyłam posta, to mi wraca do tego samego okienka tylko że z ramką na górze z napisem "session_invalid" jak drugi raz klinknę wyślij to zazwyczaj przyjmuje.
Tak samo mam jak chcę usuwać posty albo tematy: ramka z napisem "session_invalid", ale za drugim-trzecim razem się udaje. Nie mam pojęcia co to ma znaczyć, bo też się z tym nie spotykałem raczej.
Tak samo mam jak chcę usuwać posty albo tematy: ramka z napisem "session_invalid", ale za drugim-trzecim razem się udaje. Nie mam pojęcia co to ma znaczyć, bo też się z tym nie spotykałem raczej.
tylko czekac na posta "widze, ze uzywasz ie7 i tez jestem zadowolony"Stachu pisze:Używam IE7 i jestem zadowolony. i też nic mi się nie tnie. poza tym już sie przyzwyczaiłem...........Asassello pisze:uzywaj Firefoxa lub OperyStachu pisze:chybsa tylko ty ale ściągnij sobie IE7
Niektorzy uzywaja IE z wlasnej woli.
Oczywiscie szanujemy ich
Oczywiscie szanujemy ich
Moderatorzy od... jakichś dwóch minut mogą łączyć (sklejać) tematy. Także ciśnijcie ich, gdyby zaszła taka potrzeba.
Patrząc na wybryki D-Wens zastanawiam się, czy nie przydałaby się pomoc adminom, moderatorom itd... Przydałyby się 2-3 osoby, które pilnowałyby porządku na forum. Wywalałyby niepotrzebne posty, przez które znalezienie czasami interesującej nasz rzeczy, kwestii jest bardzo trudne. To tak IMO
IMHO wszyscy admini powinni dostać uprawnienia do czyszczenia wszystkich for, z niepisaną zasadą, że swobodnie działamy tylko w swoich, a inne mamy prawo czyscić tylko w wypadku najadu gnid pokroju dwensa... jakby koles miał na bieżąco usuwane te swoje gówienka, to przestałby po 5 próbach...