witam, zastanawiam sie miedzy trzema mozliwosciami wystawienia mojej armii DE na 1500 na Skull Harvest Tournament (tymczasowo jestem na terenie UK) i prosilbym o opinie ktora z nich bylaby najlepsza lub/i co w niej zmienic:
*Sorceress
2lvl, w/tome of furion
*Sorceress
2lvl, w/darkstar cloak
*10 Crossbowmenow
w/shields
*10 Crossbowmenow
w/shields
*13 Blackguardow + Champion (ustawienie 7x2)
w/standar of hag graef
champ w/soulrender
*Cold one chariot
to sa stale i niezmienne jednostki i teraz zastanawiam sie czy 2 bolce czy hydra a takze ktora z tych 3 mozliwosci
*Master
w/cold one + lance + heavy armor + sea dragon cloak + shield
w/BSB hydra banner
*5 Cold One Knights + Dread Knight
w/std
*Death Hag
w/BSB std of hag graef (wtedy blackguardzi dostaja banner of murder, a ich champ Crimson Death)
w/Touch of Death + Black Lotus
*13 Executionersow + Champ
w/std
i zostaje pare pts zeby wrzucic cos jeszcze na sorcerki
*Sorceress (3cia)
2lvl w/staff of sorcery
*13 Black Guardow + Champ (rowniez 7x2)
w/std banner of murder
champ w/crimson death
z gory dzieki i pozdrawiam;)
DE 1500
a co to ma do rzeczy???
jeśli chodzi o rozpiskę, to ja wybrałbym hydrę, bo robi więcej niż bolce, a i jak nie ma bolcy to nie musisz trzymać jakiejś jednostki koło nich żeby je chronić... a z tych trzech opcji to wybrałbym tą pierwszą i tarł na pałę do przodu bg, cokami z bsb i hydrą...
jeśli chodzi o rozpiskę, to ja wybrałbym hydrę, bo robi więcej niż bolce, a i jak nie ma bolcy to nie musisz trzymać jakiejś jednostki koło nich żeby je chronić... a z tych trzech opcji to wybrałbym tą pierwszą i tarł na pałę do przodu bg, cokami z bsb i hydrą...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
-
- Powergamer Rozpiskowy
dzieki, ktos jeszcze sie wypowie?
zastanawialem sie takze nad wstawieniem jednej magini (pewnie tej z ToF) na dark steeda, tyle ze dajac jej pendant of khaeleth wkladajac ja do regimentu DR zamiast 1 crossow
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)