PMOTM 21- serfer Tzeentch-a
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMOTM 21- serfer Tzeentch-a
Skoro P. mini został wskrzeszony to i ja powalczę. Temacik wyraźnie podpasował mi pod serwera tzeentch-a.
Oto co do wczoraj udało mnie się zrobić (sorki –już nie chciało mi się zdjęć kadrować).
Zacząłem od podstawki i ustawieniu modelu a teraz maluję.
W najbliższym czasie dorzucę fotki tego co pomalowałem.
Oto co do wczoraj udało mnie się zrobić (sorki –już nie chciało mi się zdjęć kadrować).
Zacząłem od podstawki i ustawieniu modelu a teraz maluję.
W najbliższym czasie dorzucę fotki tego co pomalowałem.
Fear me mortals, for I am the Anointed...
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Bardzo fajny pomysł na podstawkę. Praca zapowiada się ciekawie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Tłusta podstawka
Jak malowanie utrzyma się na tym samym poziomie co podstawka to będzie wypas.
Jak malowanie utrzyma się na tym samym poziomie co podstawka to będzie wypas.
-
- Chuck Norris
Bardzo fajne, jesteś istną skarbnicą wiedzy jeśli chodzi o podstawki
Dzięki. Co do tej podstawki to szykuję pewną niespodziankę- nie wiem tylko czy starczy mi czasu. Jak nie na P. Mini to poza nim.Rogatyszczur pisze:Bardzo fajne, jesteś istną skarbnicą wiedzy jeśli chodzi o podstawki
Dioramka ?Co do tej podstawki to szykuję pewną niespodziankę- nie wiem tylko czy starczy mi czasu. Jak nie na P. Mini to poza nim.
Podstawka bardzo fajna co do malowania ...poczekam na ludzkie foty
Jak to mowia - robi robote, miejsce na podium juz masz Gdybym mial sie do czegos przyczepic, to spod dysku wyglada troche dziwnie, jakbys zmieszal gesty bialy z niebieskim, no chyba ze taki efekt byl zamierzony. Ten zolty przy prawym kolanie, ja nie znam tej figurki, czy to jest poswiata od lampy? I jeszcze ostrza dysku moznaby nieco mocniej rozjasnic. Kolorystyka swietna, milo sie to komponuje, podstawka fajna, dynamiczna. Podejrzewam, ze nie jest to kres twych mozliwosci i ze tylko ograniczenie czasowe sprawilo, ze nie zdruzgotalas rywali od wejscia
a moze bys poprawil krawedzie podstawki? moze te zamazy sa zamierzone ale moim zdaniem wygladaja paskudnie... a cala reszta jest fajna a nawet bardzo fajna
bardzo fajna praca
bedziesz sadzil jakas roslinnosc na podstawce?
no i krawedzie podstawki takie lekko na odpitol
bedziesz sadzil jakas roslinnosc na podstawce?
no i krawedzie podstawki takie lekko na odpitol
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
A mnie się krawędzie dysku podobają, zresztą jak cała praca Tylko krawędzie podstawki popraw
Widac ,ze na szybkosci go robiles nawet bokow podstawki nie pomalowales na czarno
Spód faktyczni nie wyszedł zgodnie z założeniem, no ale ograniczenie czasowe sprawiło że jest jak jest.przemko pisze:Jak to mowia - robi robote, miejsce na podium juz masz Gdybym mial sie do czegos przyczepic, to spod dysku wyglada troche dziwnie, jakbys zmieszal gesty bialy z niebieskim, no chyba ze taki efekt byl zamierzony. Ten zolty przy prawym kolanie, ja nie znam tej figurki, czy to jest poswiata od lampy? I jeszcze ostrza dysku moznaby nieco mocniej rozjasnic. Kolorystyka swietna, milo sie to komponuje, podstawka fajna, dynamiczna. Podejrzewam, ze nie jest to kres twych mozliwosci i ze tylko ograniczenie czasowe sprawilo, ze nie zdruzgotalas rywali od wejscia
Żółty przy kolanie to poświata lampy,
Figurka to limitowany chaośnik- wyszedł tylko we Włoszech i Niemczech.
Ostrza w rzeczywistości są jaśniejsze.
Co do podstawki to jeszcze mam coś na niej jeszcze do dodania - jak zrobię to pokarzę
no 100% poprawię. brak czasu i przeoczeniea moze bys poprawil krawedzie podstawki? moze te zamazy sa zamierzone ale moim zdaniem wygladaja paskudnie... a cala reszta jest fajna a nawet bardzo fajna
Szczerze mówiąc to się zastanawiam. Raczej nie- pozostanę prze stepie chyba:)bedziesz sadzil jakas roslinnosc na podstawce?
co dysku to niestety nie widać tego na zdjęciach ale zamiarem moim było pomalowanie góry dysku tak by przypominał zielony marmur. Postaram się o lepsze fotki to umieszczę.