RADOM - 12.09.2009 - 2250 Euro
Crisa (nr 19 na liscie zgłoszonych) nie bedzie z nami.
Pozdro
Pozdro
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
Kto: DUŻE MAŁE Stuff SUMA
1. Kosa 56 4493 6 62
2. 4 Karabiny 54 4780 5 59
3. Skaven 42 2123 11 53
4. Jerzyn 44 2787 8 52
5. Raptor 48 3437 3 51
6. Wojciech Tarasiuk 37 1226 8 45
7. Adam Kalinowski 39 1574 5 44
8. Michał Krawiec 33 680 6 39
9. Undead 28 -237 9 37
10. Dibo 32 -261 4 36
11. Marcin Dec Pieter 30 -1126 6 36
12. Oskar Walczewski 26 -750 10 36
13. Sexowny Dudziaczek 29 -1360 4 33
14. Artur Stasienko 24 -1699 8 32
15. Tomasz Mroz 23 -1367 6 29
16. Andrzej Schonthaler 23 -1895 4 27
17. Coobe 19 -2306 8 27
18. Kamil Redestowicz 20 -1900 5 25
19. Czopek 19 -2084 6 25
20. Michał Dec 18 -1293 7 25
21. Tomasz Majewski 16 -3244 3 19
Moje granie Khemri to kompletna porażka, lata praktyki potrzebne żeby coś pocisnąć tą armia, błe na turnieje to chyba jednak WE bede brał, nimi remis to mam na starcie

Male punkty mogą się Wam troche różnić, nie wszyscy podali dokładne wyniki ostatniej bitwy zwłaszcza przy 10:10
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, o 12:29 przez Chester, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Hej ja z bitew miałem: 11 z Czopkiem, 6 z Raptorem i 10 z Undeadem. W sumie 27+10 za stuff = 37. To taka mała uwaga 
to tak btw.
a tak w ogole to dzięki wszystkim za spoko turniej. Szkoda, ze trzeba było sie tak szybko zwijac wprawdzie no i nie mialem zbytnio dnia na battla ale i tak miło spedziłem czas
Pozdro dla Tarasia, który "spił się już dzisiaj"

to tak btw.
a tak w ogole to dzięki wszystkim za spoko turniej. Szkoda, ze trzeba było sie tak szybko zwijac wprawdzie no i nie mialem zbytnio dnia na battla ale i tak miło spedziłem czas

Pozdro dla Tarasia, który "spił się już dzisiaj"

dzieki za turniej, bylo bardzo fajnie i lajtowo
szkoda ze nie moglismy dograc bitwy ostatniej do konca, bo bym moze byl na podium, ale coz poczac :p
pozdro dla moich przeciwnikow, ekipy MORIA ON TOUR oraz organizatorow i raksa ze mi przyniosl figurki

pozdro dla moich przeciwnikow, ekipy MORIA ON TOUR oraz organizatorow i raksa ze mi przyniosl figurki

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
dzięki za turniej 
fajnie tam u Was, ajkbyście jeszcze na przyszłość wykombinowali ten czas do 19.
a wracając złapała nas jakaś mega ulewa po drodze

fajnie tam u Was, ajkbyście jeszcze na przyszłość wykombinowali ten czas do 19.
a wracając złapała nas jakaś mega ulewa po drodze

Wow byłem szósty
nieźle jak na dwarfa grającego pedalskimi he na turbo ofensie
Pozdrawiam wszystkich moich przeciwników za fajne lightowe bitewki i ekipe MORIA ON TOUR
joł

Pozdrawiam wszystkich moich przeciwników za fajne lightowe bitewki i ekipe MORIA ON TOUR

joł

PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
Grało sie super ! Oragnizujcie takie lajtowe imprezy cześciej
Dzięki Dla:
karabina za litość i nauke gry w pacynki
Zgreda za drugą bitwe - stary twoi pistoliersi to mordercy , ale reszta twoich rzutów...no kości co poradzić
Kosa ... dla ciebie nie ma podziekowań , nienawidze twojego smoka jest głupi i smierdzi łazienką starych ludzi
Taraś ciebie nie można wpuszczać do zadnej knajpy

Dzięki Dla:
karabina za litość i nauke gry w pacynki

Zgreda za drugą bitwe - stary twoi pistoliersi to mordercy , ale reszta twoich rzutów...no kości co poradzić
Kosa ... dla ciebie nie ma podziekowań , nienawidze twojego smoka jest głupi i smierdzi łazienką starych ludzi
Taraś ciebie nie można wpuszczać do zadnej knajpy

Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Dibo pisze: Kosa ... dla ciebie nie ma podziekowań , nienawidze twojego smoka jest głupi i smierdzi łazienką starych ludzi
ej no... tylko raz był w combacie przecież

Rakso wszystko jest OK przy prograch co 175 i wynikach jak poniżejRakso_The_Slayer pisze:Hej ja z bitew miałem: 11 z Czopkiem, 6 z Raptorem i 10 z Undeadem. W sumie 27+10 za stuff = 37. To taka mała uwaga![]()
Oskar Walczewski 5 -926 785 1711
Raptor 15 926 1711 785
PS.
Sala miala być do 19 ale przyszła pani 'co ma jutro tu impreze' i powiedziała idźcie sobie o 18. Raczkujemy z organizacją to takie kwiatki wychodzą. Następny turniej zrobimy pewnie na mniejsze punkty bardziej dostępny dla lokalnych początkujących.
Co do zasad Euro to się ogólnie mentlik zrobił, w zamyśle mialy być zasady kompozycji tylko, ale wyszły ogólne euro, stąd niejasności jakieś się pojawiały
Spoko turniej wyszedł, ogólnie chill i miła atmosfera, tak jak Jeżyn napisał, szkoda ze nie dograliśmy ostatniej bitwy bo bym był wyzej na podium

- 4 karabiny
- Beast from the East
Turniej spoko na pełnym luzie. Wygrała co prawda jakaś plewa z Krakowa - ale tak słyszałem, że niepełnosprytni mają szczęście. 
W każdym razie fajnie był zobaczyć czarnuchów z Krakowa. Dzięki wielkie dla ekipy Moria on Tour oraz chłopaków z Radomia. Fajnie to ogarniacie.

W każdym razie fajnie był zobaczyć czarnuchów z Krakowa. Dzięki wielkie dla ekipy Moria on Tour oraz chłopaków z Radomia. Fajnie to ogarniacie.
4 karabiny pisze:Turniej spoko na pełnym luzie. Wygrała co prawda jakaś plewa z Krakowa - ale tak słyszałem, że niepełnosprytni mają szczęście.![]()
na PGA masz challange

biedne etryki

- 4 karabiny
- Beast from the East
Oż ty pało
Jak będę przyjęty. 

Chciałem podziękować wszystkim, którzy dotarli, oraz Chesterowi który przejął organizację w trakcie mojej niedyspozycji. Co do ostatniej bitwy, to sytuacja trochę wpieniająca,
. W szczególności że jeszcze w piątek jak potwierdzałem rezerwacje to wszystko było niby ok.
Ale w sumie dobrze że tak się stało zamknąłem turniej z 11 mistcastami
(w większości na czasry za 3 i 2 DP. jakoś nie był mój dzień) niemniej dziękuje moim przeciwnikom za zrozumienie i cierpliwość jaką mi okazali.
Mam nadzieje że wszyscy się dobrze bawili, i zapraszam na następny który na pewno się odbędzie, oczywiście z mniejszymi wpadkami
.

Ale w sumie dobrze że tak się stało zamknąłem turniej z 11 mistcastami

Mam nadzieje że wszyscy się dobrze bawili, i zapraszam na następny który na pewno się odbędzie, oczywiście z mniejszymi wpadkami

karabin, kto ma cie gdziekolwiek przyjac ? 
naucz sie interpunkcji

naucz sie interpunkcji

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Ty to magisterkę obroń, a potem mnie poprawiajJerzyn pisze:karabin, kto ma cie gdziekolwiek przyjac ?
naucz sie interpunkcji