a mowili ci zeby ja wziac na dmp a ty sie sfrajerzyles i pojechales jamochlonowymi deŻaba pisze:@ Fisch wyślij PM-kę Shinowi że Mission Accomplisched
Turniej w Pomiechówku - Wasze sugestie
Re: Turniej w Pomiechówku - Wasze sugestie
Tak docenili, chyba ciągle napominając patronkę polskiego batla...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
szkoda że biały nie przyjechał : (
i żałuje tej wódki , trza było po całym dniu tankowania piwa na tym skończyć ; )
pozdro dla wszystkich którzy byli i się klawo bawili
http://odsiebie.com/pobierz/1863670---d90b.html
i żałuje tej wódki , trza było po całym dniu tankowania piwa na tym skończyć ; )
pozdro dla wszystkich którzy byli i się klawo bawili
http://odsiebie.com/pobierz/1863670---d90b.html
Turniej spoko.
Dziekówa dla przeciwników - Wszystkie bitwy były naprawde spoko - kości obstawały zarówno po jednej jak i po drugiej stronie.
Wynik oczywiście jak zwykle mnie nie satyswakcjonuje, więc trzeba będzie jeszcze dopracować taktyke z lekka.
Jedyne czego nie moge przeboleć to bład jak popełniłem z Kotleciorem, który mógłby spowodować wygranie meczu przeze mnie conajmniej 15:5.
Ale na błędach trza sie uczyć
Co do wieczoru:
Poker stars: Pierwsza rozgrywka - nie chcialo mi sie grać, więc odpuściłem.
Druga rozgrywka - zagrałem i zdobyłem majątek który później oddałem
Kotletowi wchodząc All in - gdyż była już 3:00, a rano było trzeba wstać i grać
Zresztą gdybym nie skończył to później Kotleta nie wzieło by na granie i
śpiewanie.
Grill: Zajebista sprawa - co my byśmy zrobili gdyby nie kiełba i browarek
Nemezis (Kotlet i Manfred): Najbardziej pokręceni battlowcy jakich znam.
Nic nie przebije Kotleta i jego serenady nad/do śpiącego Fisha.
Pomiechówkowy Żigolo: Ja pierd.... - tak sie złojdaczyć, by przez całą noc wyć jak
Stegadon w okresie godowym i spać w pozycji bezpiecznej, gdyż każda inna
groziła zalaniem
Nowe ksywki wymyślone przeze mnie i Manfreda dla Harrego: Harry portier, Spec od
karimat, Stegadon i wiele wiele innych których nie spamiętałem gdyż było już
późno w nocy
Niestety Kotleta nie nagrałem, lecz zrobiłem fotki - troszke nie wyraźne, ale zawsze to
pamiątka po turnieju
To chyba tyle z mojej relacji - ogólnie zajebiście i pozdro dla orgów.
P.S.
Harry - trzymaj sie i walcz z alkocholizmem
Dziekówa dla przeciwników - Wszystkie bitwy były naprawde spoko - kości obstawały zarówno po jednej jak i po drugiej stronie.
Wynik oczywiście jak zwykle mnie nie satyswakcjonuje, więc trzeba będzie jeszcze dopracować taktyke z lekka.
Jedyne czego nie moge przeboleć to bład jak popełniłem z Kotleciorem, który mógłby spowodować wygranie meczu przeze mnie conajmniej 15:5.
Ale na błędach trza sie uczyć
Co do wieczoru:
Poker stars: Pierwsza rozgrywka - nie chcialo mi sie grać, więc odpuściłem.
Druga rozgrywka - zagrałem i zdobyłem majątek który później oddałem
Kotletowi wchodząc All in - gdyż była już 3:00, a rano było trzeba wstać i grać
Zresztą gdybym nie skończył to później Kotleta nie wzieło by na granie i
śpiewanie.
Grill: Zajebista sprawa - co my byśmy zrobili gdyby nie kiełba i browarek
Nemezis (Kotlet i Manfred): Najbardziej pokręceni battlowcy jakich znam.
Nic nie przebije Kotleta i jego serenady nad/do śpiącego Fisha.
Pomiechówkowy Żigolo: Ja pierd.... - tak sie złojdaczyć, by przez całą noc wyć jak
Stegadon w okresie godowym i spać w pozycji bezpiecznej, gdyż każda inna
groziła zalaniem
Nowe ksywki wymyślone przeze mnie i Manfreda dla Harrego: Harry portier, Spec od
karimat, Stegadon i wiele wiele innych których nie spamiętałem gdyż było już
późno w nocy
Niestety Kotleta nie nagrałem, lecz zrobiłem fotki - troszke nie wyraźne, ale zawsze to
pamiątka po turnieju
To chyba tyle z mojej relacji - ogólnie zajebiście i pozdro dla orgów.
P.S.
Harry - trzymaj sie i walcz z alkocholizmem
Luda odpowiedzialne za te zamieszanie dziekuję za impreze.. Naprawde chyba tylko tu da się doświadczyć takich imprez nie przebierając w calej polshe.
Jeszcze mam taką proźbę żeby ktoś przygarnął do siebie pułeczki od gabloty szklanej .. Odbiorę przy manewrach asgejowych przy okazji.
Walki miałem fajne .. "moje" panzer krasnale dostarczyły mi kilku powodów do radości odbijając 80% szarż . A już walka ostatnia to był kwiat:D...krasnoludy które doganiały wszystkie elfy jak leci konne latające wszystko..
Dzięki za rozgrywkę w stylu transport tycoon wieczorem.. za kupę śmiechu i spokojne rozkoszne bitewki..
Jasiuu udało wam się spokojnie wrócić do domu?.. ile tam kwitnęliście?.
Odezwij się do mnie w tej sprawie o której rozmawialiśmy..
Uprasza się również gobosa o Cracka o którym rozmawialiśmy:)
Dzięki klienteli mojej za to że nie muszę dokładać do tego biznesu:P.
i to chyba tyle.. polecam się na przyszłość
Jeszcze mam taką proźbę żeby ktoś przygarnął do siebie pułeczki od gabloty szklanej .. Odbiorę przy manewrach asgejowych przy okazji.
Walki miałem fajne .. "moje" panzer krasnale dostarczyły mi kilku powodów do radości odbijając 80% szarż . A już walka ostatnia to był kwiat:D...krasnoludy które doganiały wszystkie elfy jak leci konne latające wszystko..
Dzięki za rozgrywkę w stylu transport tycoon wieczorem.. za kupę śmiechu i spokojne rozkoszne bitewki..
Jasiuu udało wam się spokojnie wrócić do domu?.. ile tam kwitnęliście?.
Odezwij się do mnie w tej sprawie o której rozmawialiśmy..
Uprasza się również gobosa o Cracka o którym rozmawialiśmy:)
Dzięki klienteli mojej za to że nie muszę dokładać do tego biznesu:P.
i to chyba tyle.. polecam się na przyszłość
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
Turniej fest. Moc smiechowych akcji typu ryk stegadona, plonacy Jack Rybkins, serenada bitewna do owego(swoja droga pdkrylem swoj kolejny talent! ) czy bitwy z podkladem hymnu NRD to tylko czesc z mocy atrakcji jakie zostaly nam wszystkim zafundowane w Pomiechowku. O All Stars Poker i wcinaniu kurczakow czarnucha z Kielonidasem, zamiast grac nawet nie wspominam. Wasze lokale sa mega i malo ktory jest w stanie je pobic.
Co do wojen zolnierzykow, granie ofensywnym chaosem z oddzialami z frenzy to naprawde nieslychana frajda. Jak by to rzekl Scooter: "jeeea, olłejs hardkor!".
Co do wojen zolnierzykow, granie ofensywnym chaosem z oddzialami z frenzy to naprawde nieslychana frajda. Jak by to rzekl Scooter: "jeeea, olłejs hardkor!".
Fish w końcu wygrał lokala i widzę, że teraz ostro cwaniakuje ^^
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Nie widzę, żebym przesadnie cwaniakował. Natomiast Twoje wypowiedzi jak zwykle są o tyle zgryźliwe co nic nie wnoszące do tematu.Robson pisze:Fish w końcu wygrał lokala i widzę, że teraz ostro cwaniakuje ^^
Pozdro poćwicz
Tak swoją drogą, to nie był mój pierwszy wygrany turniej
Wygrałem jeden zanim większość z Was zaczęli grać w battla a w sezonie 2006/2007 całe trzy i mam na to dowody w postaci pojechanych osób.
khy ... khy ... o mało nie udławiłem się obiadem .... Fisch wygrał turniej !
20-te miejsce w lidze zobowiązuje !Wygrałem jeden zanim większość z Was zaczęli grać w battla a w sezonie 2006/2007 całe trzy i mam na to dowody w postaci pojechanych osób.
Beka na maxa
Ja wziąłem Twą wizytówkę więc i ja Ci wyślę jakośUprasza się również gobosa o Cracka o którym rozmawialiśmy:)
Koniokrady... Mięso!wcinaniu kurczakow czarnucha
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
upatruję maila od ciebie z niecierpliwością Celedor .
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl