Asystent maga

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

Konwersja fajna, malowanie super, ale czemu w tej ksiazce nic napisane nie jest?:P

Awatar użytkownika
Szary
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szary »

Miło mi za tak przychylne komentarze. Nie będę ukrywał, że książka w wyniku zmęczenia zmaganiem się z płaską rzeźbą twarzy została już potraktowana po macoszemu (klient też już nie naciskał z odpowiednią "motywacją" :))
Podstawka musiała być zrobiona pod schemat armijny, więc żaden mój wybór.
A co do kompozycji kolorystycznej to rozumiem wszelkie wątpliwości :) Ale uznałem, że w magicznym kredensie nie musi panować wyszukany szyk i styl :P

Niemniej, dziękuję jeszcze raz za miłe słowa. Następnym razem postaram się Was uraczyć czymś choć odrobinę ambitniejszym.

Pozdrawiam
Szary

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

A myślałeś ze co;)nudziło mi się w domu, więc se obejżałem poprzednie galerie:D.A co do figasa to jest naprawde bardzo ładnie pomalowany tylko niepasuje mi kolor fioletowy:P ale pozatym figórka naprawde bardzo ładna.Zmień kolor podtsawki na Gavyerd Earth i bedzie dobrze.
Nie to że jestem krytykiem;P ale ukazuje swoje zdanie w miły sposób:P
Pozdrowienia...........

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Szary pisze:Miło mi za tak przychylne komentarze. Nie będę ukrywał, że książka w wyniku zmęczenia zmaganiem się z płaską rzeźbą twarzy została już potraktowana po macoszemu (klient też już nie naciskał z odpowiednią "motywacją" :))
Podstawka musiała być zrobiona pod schemat armijny, więc żaden mój wybór.
A co do kompozycji kolorystycznej to rozumiem wszelkie wątpliwości :) Ale uznałem, że w magicznym kredensie nie musi panować wyszukany szyk i styl :P

Niemniej, dziękuję jeszcze raz za miłe słowa. Następnym razem postaram się Was uraczyć czymś choć odrobinę ambitniejszym.

Pozdrawiam
Szary

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

No i po co cytujesz post Szarego nic nie dopisujac od siebie ?? Chcesz dostac kolejne ostrzezenie od moda albo admina ?

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Wyluzuj:p chciałem edytowac kawałek tekstu a nie cały,to przypadek.SORY!!!!!!!!!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Artek, naprawdę grubo podpadasz. Najpierw się myśli, a potem klika "wyślij". Czuj się bardzo poważnie ostrzeżony - ostatnio za debile udzielanie się zbanowaliśmy 3 użytkowników za jednym zamachem, więc precedens jest.

Przepraszam Szarego za wejście w temacie o tak zacnej figurce.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Artek'sWorkshop pisze: figórka
Pozdrowienia...........
figurka :roll:

ODPOWIEDZ