Asystent maga
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Miło mi za tak przychylne komentarze. Nie będę ukrywał, że książka w wyniku zmęczenia zmaganiem się z płaską rzeźbą twarzy została już potraktowana po macoszemu (klient też już nie naciskał z odpowiednią "motywacją" )
Podstawka musiała być zrobiona pod schemat armijny, więc żaden mój wybór.
A co do kompozycji kolorystycznej to rozumiem wszelkie wątpliwości Ale uznałem, że w magicznym kredensie nie musi panować wyszukany szyk i styl
Niemniej, dziękuję jeszcze raz za miłe słowa. Następnym razem postaram się Was uraczyć czymś choć odrobinę ambitniejszym.
Pozdrawiam
Szary
A co do kompozycji kolorystycznej to rozumiem wszelkie wątpliwości Ale uznałem, że w magicznym kredensie nie musi panować wyszukany szyk i styl
Niemniej, dziękuję jeszcze raz za miłe słowa. Następnym razem postaram się Was uraczyć czymś choć odrobinę ambitniejszym.
Pozdrawiam
Szary
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
A myślałeś ze co;)nudziło mi się w domu, więc se obejżałem poprzednie galerie:D.A co do figasa to jest naprawde bardzo ładnie pomalowany tylko niepasuje mi kolor fioletowy:P ale pozatym figórka naprawde bardzo ładna.Zmień kolor podtsawki na Gavyerd Earth i bedzie dobrze.
Nie to że jestem krytykiem;P ale ukazuje swoje zdanie w miły sposób:P
Pozdrowienia...........
Nie to że jestem krytykiem;P ale ukazuje swoje zdanie w miły sposób:P
Pozdrowienia...........
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Szary pisze:Miło mi za tak przychylne komentarze. Nie będę ukrywał, że książka w wyniku zmęczenia zmaganiem się z płaską rzeźbą twarzy została już potraktowana po macoszemu (klient też już nie naciskał z odpowiednią "motywacją" )
Pozdrawiam
Szary
No i po co cytujesz post Szarego nic nie dopisujac od siebie ?? Chcesz dostac kolejne ostrzezenie od moda albo admina ?
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Wyluzuj:p chciałem edytowac kawałek tekstu a nie cały,to przypadek.SORY!!!!!!!!!
Artek, naprawdę grubo podpadasz. Najpierw się myśli, a potem klika "wyślij". Czuj się bardzo poważnie ostrzeżony - ostatnio za debile udzielanie się zbanowaliśmy 3 użytkowników za jednym zamachem, więc precedens jest.
Przepraszam Szarego za wejście w temacie o tak zacnej figurce.
Przepraszam Szarego za wejście w temacie o tak zacnej figurce.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl