Bretońców Trzech
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Bretońców Trzech
W końcu nadszedł dzień że Żyraf sięgnął po pędzelki i farbeczki i zaczął malować armie(Szkoda tylko ze nie swoją tylko młodszego brata ale grunt, że zacząłem coś robić ).
Z góry pragnę założyć, że nie chce wygrywać konkursów malarskich, chce aby moje fixy ładnie prezentowały sie na stole i zdobyły jakieś sensowne punkty z malowania.
Oto trójka niedokończonych rycerzy bretońskich:
Niestety na niektórych zdjęciach flesh trochę "psuje" wygląd rycerzy.
I tu mam do Was pytanie:
Czy "jechać" tak całą armie czy zaprzestać na tej jednej lancy??
Pozdrawiam i czekam na komentarze.
Maciej
Z góry pragnę założyć, że nie chce wygrywać konkursów malarskich, chce aby moje fixy ładnie prezentowały sie na stole i zdobyły jakieś sensowne punkty z malowania.
Oto trójka niedokończonych rycerzy bretońskich:
Niestety na niektórych zdjęciach flesh trochę "psuje" wygląd rycerzy.
I tu mam do Was pytanie:
Czy "jechać" tak całą armie czy zaprzestać na tej jednej lancy??
Pozdrawiam i czekam na komentarze.
Maciej
Hm, po pierwsze nie bardzo można się przyjrzeć przez ten flash.
Kolorystyka nawet całkiem całkiem, niestety przez straszną oczojebność flasha nie widzę rozjaśnień, tak więc ciężko ocenić kolorki. Zrób zdjęcie w południe przy oknie, bez lampy
Kolorystyka nawet całkiem całkiem, niestety przez straszną oczojebność flasha nie widzę rozjaśnień, tak więc ciężko ocenić kolorki. Zrób zdjęcie w południe przy oknie, bez lampy
Elo
Jak dla mnie to rycerze bardzo fajni, szczególnie ze Bretka jest jak dla mnie nierealna do malowania Przepraszam za zdjęcia zrobione z mojego telefonu(mam cholernie mocna lampę ksenonową):P Może je z Żyrafem poprawie i będzie lepiej widac.
Jak dla mnie to rycerze bardzo fajni, szczególnie ze Bretka jest jak dla mnie nierealna do malowania Przepraszam za zdjęcia zrobione z mojego telefonu(mam cholernie mocna lampę ksenonową):P Może je z Żyrafem poprawie i będzie lepiej widac.
Nie pamiętam kto : "Jasiu co to jest miscast na 9?"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"
nie pasuja koloy no moze ten pomaranczowy tak ale reszta nie
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Moim zdaniem schemat kolorystyczny jest slaby (bleee).Popracuj troche nad nimi i zrub fajne podstawki,jeżeli nieprzykleiłeś jeszcze konia do podstawki to proponuję dać korek na konia kopyta:p będzie sensowniej i ładniej wyglądąło.Niemartw się są gorzej pomalowane figórki:):P.