DMP 2009, 2010 i dalej - co i jak?
Re: DMP 2009, 2010 i dalej - co i jak?
Szalejące Szypułki Nurgle'a
Tak jak było, czyli NIE dla zmian.
Tak jak było, czyli NIE dla zmian.
Po raz kolejny apeluje o zaglosowanie tych kilku druzyn, ktore jeszcze nie glosowaly , bo chcialbym podliczyc glosy i zamknac glosowanie.
EDIT Zostalo 5 druzyn , kto wie co to za team 8ma bila ????????
Wrócę do domu to poszukam maila do nich. W pracy mi gmail nie działa.Ziemko pisze:Po raz kolejny apeluje o zaglosowanie tych kilku druzyn, ktore jeszcze nie glosowaly , bo chcialbym podliczyc glosy i zamknac glosowanie.
A licky boom boom down!!!
Znajomi z Bielska Białej, zaraz im napiszę na ich forum.b_sk pisze:Wrócę do domu to poszukam maila do nich. W pracy mi gmail nie działa.Ziemko pisze:EDIT Zostalo 5 druzyn , kto wie co to za team 8ma bila ????????
A przy okazji kilka fotek:
http://picasaweb.google.pl/schwarze.pfe ... skiWFB2009#
Mały bonus. Wywiad dziewczyn od nas dla lokalnej prasy
http://www.naszemiasto.stetinum.pl/pl/w ... asy/page/1
http://www.naszemiasto.stetinum.pl/pl/w ... asy/page/1
a to zle? cisnienie byloby co najwyzej w skali mikro, a nie makroRobson pisze:miałbyś tylko ligi sklepowe i gry w domu.
widze, ze niektorzy zapomnieli, ze to hobby polega na kolekcjonowaniu, modelowaniu, malowaniu i graniu zabawkowymi zolnierzykami fantasy w czasie wolnym. innymi slowy - to jest zabawa. przypominam teze pomyslodawcy nowozytnych igrzysk olimpijskich, barona de Coubertaine'a (chyba tak sie go pisze ), ze liczy sie przede wszystkim udzial, a nie wygrana.
rozbawil mnie tez wniosek o miarodajnosci, a wlasciwie jej braku. ciekawe, jak to zostalo obliczone? bo klub A nie gral z klubem B i C, tylko z nizej notowanymi Y i Z? a moze wlasnie tego dnia w lepszej dyspozycji byly wlasnie te nizej notowane kluby? a moze wlasnie nastepuje zmiana pokoleniowa i starzy wyjdacze ustepuja miejsca nowym? moze nadchodza nowi, nikomu nieznani czempioni, taktyczni geniusze wyksztalceni na symulacjach komputerowych?
argument, ze jak ktos lubi to hobby to moze grac praktycznie ciurkiem, tez do mnie nie przemawia. czy jesli lubie alkohol to znaczy, ze mam pic 3 dni non stop i na koniec pasc nieprzytomny we wlasnych wymiocinach? umiar potrzebny jest we wszystkim... WFB to hobby, a nie sens zycia.
coz... takie moje spostrzezenia. decyzja, jaka podejmiecie, jest mi w gruncie rzeczy obojetna, bo juz od jakiegos czasu jestem szczesliwym emerytem turniejowym. sprobujcie jednak odnalezc w tej zabawie troche wiecej zabawy... inaczej mozecie skonczyc jak w boksie - z kilkoma niezaleznymi LL, LS i DMP.
P.S. czuje sie troche winny zaistnialej sytuacji - gdybysmy z Marcinem Galochem nie zorganizowali pierwszych DMP, moze byscie dzisiaj mieli jeden konflikt mniej
"I fart in your general direction"
eee, a ja myslalem ze to na tym polega zreszta jak juz pijesz 3ci dzien, to sie nie porzygaszSzaman pisze:czy jesli lubie alkohol to znaczy, ze mam pic 3 dni non stop i na koniec pasc nieprzytomny we wlasnych wymiocinach?
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- swieta_barbara
- habydysz
Czilaut, Szaman jest stary i sfrustrowany, juz naprawde nikt nie patrzy na to, co tam wypisuje odnosnie polskiej sceny turniejowej. Ciezki jest chleb reprezentacji niechcianej wladzy.
Bartek juz tylko Klub Wuja Wciska Omega maila potrzebuje i zamykam glosowanie.
stary? tak. sfrustrowany? chyba jednak nie ja przejawiam tutaj objawy frustracji. ja na szczescie piekielko polskiej sceny turniejowej mam juz za sobaswieta_barbara pisze:Szaman jest stary i sfrustrowany,
wybacz, ale nie ja tu walcze o wladzeswieta_barbara pisze:Ciezki jest chleb reprezentacji niechcianej wladzy.
"I fart in your general direction"
Jak sobie radzisz ze skromnością?P.S. czuje sie troche winny zaistnialej sytuacji - gdybysmy z Marcinem Galochem nie zorganizowali pierwszych DMP
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Uważam, że wniosek o zmianie formuły DMP jest trochę przedwczesny.
Szczególnie biorąc pod uwagę wynik, który nijak nie pokazuje globalnej woli zmiany.
Raptem trochę ponad połowy drużyn chce zmian.
I niewiele poniżej połowy ich nie chce.
Nie widzę tu jednomyślności.
Szczególnie biorąc pod uwagę wynik, który nijak nie pokazuje globalnej woli zmiany.
Raptem trochę ponad połowy drużyn chce zmian.
I niewiele poniżej połowy ich nie chce.
Nie widzę tu jednomyślności.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
31 drużyn opowiedziało się za opcją NIE
A o ile dobrze widzę kapitanowie 34 drużyn nie opowiedzieli się za opcją 6 bitew.
Cóż aby nie zaogniać niczego jednym wnioskiem po głosowaniu może być brak jednoznacznego poparcia dla którejkolwiek z opcji. A zatem podział środowiska WFB w sprawie przyszłego DMP.
Pozdrawiam
Lucas
A o ile dobrze widzę kapitanowie 34 drużyn nie opowiedzieli się za opcją 6 bitew.
Cóż aby nie zaogniać niczego jednym wnioskiem po głosowaniu może być brak jednoznacznego poparcia dla którejkolwiek z opcji. A zatem podział środowiska WFB w sprawie przyszłego DMP.
Pozdrawiam
Lucas
- morgan10005
- Falubaz
Jednak większość jest za zmianami
Zalety wariantowych głosowań...
Niestety bez wprowadzania skomplikowanego systemu (jakiegoś ważonego), można zapomnieć o miarodajnych wynikach.
Niestety bez wprowadzania skomplikowanego systemu (jakiegoś ważonego), można zapomnieć o miarodajnych wynikach.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
w tym 8 teamów AnimosityCoedil pisze:31 drużyn opowiedziało się za opcją NIE
jak było proponowane głosowanie na LL to też był spisek Pro-Gamerów
chcecie grać 5 bitew to grajcie przecież to ma być przyjemność, no chyba że mamy wybierać zwycięzcę DMP po 1 bitwie, tak pewnie jest prościej
nic osobistego, nie chciałem nikogo urazić, IMHO 6 bitew jest bardziej miarodajne, z mojej strony EOT
Ż.