Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 18.09.09 - Czarownik Nurgla
Nawet fajny czarownik, coś za mało splugawiony przez chaos Ale pomalowany dokładnie, ładne przejścia.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Właśnie się kapnąłem, że kolo nie ma jeszcze sakiewki u pasa pomalowanej Widziałem te zdjęcia na innym kompie i wyglądały zupełnie inaczej niż na moim ekranie . Jak domaluje sakiewke to postaram się zrobić nowe, lepsze fotki bo na tych np kolor płaszcza jest lekko inny. Najprawdopodobniej będą zamieszczone obok zdjęć jednego z najfajniejszych oddziałów Mengili jakie widziałem więc nawet nie zwrócicie uwagi (wiem, że jestem stronniczy ale, kurde, naprawdę mi się podobają )
Ot Rakso co Ci powiem to Ci powiem ale lubię oglądać Twoje prace, jak zawsze poziom wysoki.
- Prowokator
- Wałkarz
Naprawdę świetne i staranne malowanie
,,Everybody lies...''
Jak dla mnie skóra za bardzo zlewa się ze zbrojami. Nie lubię NMM, ale tak to są OK.
nie trawię NNm...dlatego nie bardzo mi się podobają..
ale gdybym lubił taką technikę malowania , powiedziałbym , że są baaardzo okej...
dla mnie jedyny minus to ta skóra...za bardzo zlewająca się z otoczeniem...
ps. ot, takie tam marudzenie starego Krasnala
ale gdybym lubił taką technikę malowania , powiedziałbym , że są baaardzo okej...
dla mnie jedyny minus to ta skóra...za bardzo zlewająca się z otoczeniem...
ps. ot, takie tam marudzenie starego Krasnala
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
tak przerywnikowo zrobiłem sobie takiego ulepka, który będzie u mnie robił za Spawna. Mistrzostwo to nie jest bo i w GSie zbytnio poszaleć nie potrafie jeszcze ale troche modeliny, troche GSu i na stół powinien pasować Dajcie znać co myślicie, czy jest wystarczająco obrzydliwy jak na pomiot Nurgla przystało? myśle, że jeszcze go troszke dopieszcze w kilku miejscach jak znajdę chwile czasu.
chyba powinienes sie udac do gastrologa...Regis pisze:Wygląda jak krwiożerczy stolec
a bestia naprawde fajna jeden z fajniejszych spawnow jakie widzialem...
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jak dla mnie wystarczająco obleśny Jak go odpowiednio pomalujesz to będzie bardzo fajnie wyglądał.