"Teraz My" - Turniej w Starych Babicach
Re: "Teraz My" - Turniej w Starych Babicach
jak bede jechal to tylko furgonem wiec spoko, natiomast jak sie zastanawiam to nie wiem czy sie pojawie bo tydzien pozniej ja chce robic pre PGA a jeszcze tydzien pozniej jest pga a teraz bedzie kultury wiec troche duuzo pod rzad :] pomyslimy
Jak juz dojedziesz do nas to ja cie dalej poprowadzeŻaba pisze:ja się zgłaszam
mój GPS dopytuje się jaki tam jest adres, bo OSP w Babicach nie łyka...![]()
miłego,
Ż.

BTW zalatwisz mi klope?

Stary Swiat jest strasznie daleko... wiesz ze ja teraz jestem domatoremŻaba pisze:spytaj się Dominika w Starym Świecie może Cię rozpozna![]()
Ż.

- morgan10005
- Falubaz
To aglomeracja Warszawska ostatnio wymiata, co tydzień turniej. Pomiechówek, Norbutta, my,znowu norbutta. 

My dopiero zaczynamy.
Co to będzie jak sie rozkręcimy i będzie też all zajebiaszczo.
Będziemy musieli sie wszyscy spierać kto kolejny, albo wpisywać na liste, by nie było przypału że jedni drugim robią konkurencje
Co to będzie jak sie rozkręcimy i będzie też all zajebiaszczo.
Będziemy musieli sie wszyscy spierać kto kolejny, albo wpisywać na liste, by nie było przypału że jedni drugim robią konkurencje

- morgan10005
- Falubaz
i 7 dniowy turniej obiazdowy
Śmiejesz się Manfred, ale my jak najbardziej jesteśmy za tym, żeby w Babicach były turnieje w niedzielę, o ile będą chętni i wszystko będzie iść po naszej organizatorskiej myśli. Ten turniej dużo nam powie.
ps. nie widzę żebyś się zapisał (Manfred) - złe wspomnienia z moimi goblinami ???
ps. nie widzę żebyś się zapisał (Manfred) - złe wspomnienia z moimi goblinami ???

" Niech wygra ten, kto ma więcej szczęścia w kościach!!! "
- swieta_barbara
- habydysz
Nieslabo - chetnie bym sie pojawil. Tyle tylko, ze mowicie, zeby kontaktowac sie z Wami, a nie dajecie koma :]
- morgan10005
- Falubaz
zawsze mozna telepatycznie
mój 509 398 346

mój 509 398 346
No ja swojego to conajwyżej na PM moge Ci dać :pswieta_barbara pisze:Nieslabo - chetnie bym sie pojawil. Tyle tylko, ze mowicie, zeby kontaktowac sie z Wami, a nie dajecie koma :]
I o to chodziło w odgornym założeniu.
Jak będzie wystarczająco dużo osób to może budżet pozwoli na nagrody i troszke lepszą oprawe niż jak na lokala

- swieta_barbara
- habydysz
Jest tam co jesc na miejscu? Macie gorny limit osob?