"Kultury!" 26.09.2009r.---> Parówka W-wa 2x 1100pkt.
Dastor pisze:Witamy,
Ogólna zasada do wszystkich bitew:
Sojusze DE-VC-DEM (każda konfiguracja z tych armii) automatycznie przegrywa oba rzuty: na strone i zaczynanie.
czyli grając przeciw takim sojuszom mogę sobie wybrać stronę i zdecydować czy chcę zacząć? co jak dwa takie sojusze na siebie trafią

- swieta_barbara
- habydysz
A moze dolaczylibyscie Lizaki do grona CV-DE-DEM, praktyka pojazuje, ze sa zdecydowanie jedna z topowych armii. Czy po prostu Dastor jedzie z Lizakami i nie chce sobie pogarszac sojuszu?
vouch.swieta_barbara pisze:A moze dolaczylibyscie Lizaki do grona CV-DE-DEM, praktyka pojazuje, ze sa zdecydowanie jedna z topowych armii. Czy po prostu Dastor jedzie z Lizakami i nie chce sobie pogarszac sojuszu?
Potrzebuje 20 warriorow DE. W zamian, offer nie wlaczenie alarmu przeciw pozarowego w trakcie 2giej bitwy.
swieta_barbara pisze:A moze dolaczylibyscie Lizaki do grona CV-DE-DEM, praktyka pojazuje, ze sa zdecydowanie jedna z topowych armii. Czy po prostu Dastor jedzie z Lizakami i nie chce sobie pogarszac sojuszu?
Heh ssij!
Lizaki doliczone!
czy jest jakaś lista zgłoszonych... bo nie wiem czy warto iść na turniej gdzie będą 4 pary