Sobotnie Moriowanie II 26.09.2009 - parówka 2x1250
Re: Sobotnie Moriowanie II 26.09.2009 - parówka 2x1250
Dobra tomek odpuść karabin musi się troch podbudować na forum bo mu nie idzie granie w plastikowe ludziki
- 4 karabiny
- Beast from the East
Szczególnie, że sam mu kolory dobrałemrunepriest pisze:karabiny wymyśl coś nowego, noi mnie chociaż kobieta docenia bo z tego co poznałem twoją ona woli norberta i jego starania
Ja przynajmniej mam większe IP niż -1 BMIeliah91 pisze:Dobra tomek odpuść karabin musi się troch podbudować na forum bo mu nie idzie granie w plastikowe ludziki
- 4 karabiny
- Beast from the East
Łał to mi pojechał chłoptaś z rocznym stażem gry jako familiar Kielona Ty podobno miałeś remisy ugrywaćrunepriest pisze:dobra teraz cię zniszczę ile miałeś pkt na dmp. i powiedz potem kto miał masakrować w naszym teamie ? i powiedz mi czy mamy za rok szansę na podium, i opowiedz mi o tym jak znika 1 oddział bk na turę
- 4 karabiny
- Beast from the East
No jakbyście masek na 6 stole nie dostali to czemu nieeliah91 pisze:Tomek to było poniżej pasa !
Ale i tak mieliśmy szanse na podium Paradoksalnie !
Dobra spadam spać EOT na dzisiaj.
hahahaha ale wyszlo wszystko na jaw, pan 3 stegadony kontra koledzy po fachu
no moze troche za ostro, ale zauwazylem jurna atmosferke, wiec powstrzyamc sie nie moglem
no moze troche za ostro, ale zauwazylem jurna atmosferke, wiec powstrzyamc sie nie moglem
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Jerzynek jeszcze ma być. O ile się nie przestraszyłX.Maciek pisze:Przydałabysię jeszcze ósma para. Byłoby parzyście. Kto się jeszcze wybiera?
A z Łęcznej nikt się nie wybiera ?
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ja z Jerzynkiem gram. Zaraz lece do pracy, wiec moze on wyśle. Jeżeli nie wyśle do jakiejs 11 to jak tylko wroce z pracy to prześle .
A ty Parol mógłbyś odpisać na priva :/
A ty Parol mógłbyś odpisać na priva :/
- 4 karabiny
- Beast from the East
Dispell - rozpiski nie doszły. Wyślij jeszcze raz na celler@op.pl. Zapisuję Cię, ale bez rozpy.Dispell pisze:ja się zgłaszam rospa poszła WOCH i DE sam idę
Up.