Ostatnio na WoCH zacząłem grać czymś takim:
Hag, runa, KB, bsb, banner of hag graef-205p
Hag, kocioł-200p
Czarka-100p
Assasin, xhw, runa, KB-151p
14 warrior, shields, kapiatan, chorąży-110p
5 dr-85p
5 harpii-55p
5 harpii-55p
15 exe(7 lub 8 w szeregu), kapitan, choraży, sztandar mordu(AP)-229p
5 cok-135p
hydra-175p
Taktyka prosta, wszystko staram się ubić exekami z hagiem(czasem assasinem), kociołek daje dodatkowy atak. Warriorzy biorą na siebie maruderów, ewentualnie daje im assasina i nawet z warriorami chaosu sobie świetnie radzą.
Jedyne czego mi tu brak to ring of hotek, ale nie bardzo mam komu go dać, zresztą musiałbym coś wywalić.
Chyba że czarce, ale wtedy czarowanie jest trochę bez sensu.
A kapitan na cok to 16p, które nie wiem skąd wziąć.
DE na WoCH 1500
DE na WoCH 1500
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2009, o 15:59 przez Stan, łącznie zmieniany 2 razy.
jak na woch to slabe.
Magowie nurglea wyjadaja Ci bsb z exekow. jak nie masz asf to 5 knightow w szarzy zeszmaca exeków. 5 COK gołych też raczej przez niezbyt wiele przejedzie ;]
Bierz KB zamiast Manbane`a
Znajdź punkty na 2 scrolle i nie wiem czy bg nie lepsi od exekow.
Magowie nurglea wyjadaja Ci bsb z exekow. jak nie masz asf to 5 knightow w szarzy zeszmaca exeków. 5 COK gołych też raczej przez niezbyt wiele przejedzie ;]
Bierz KB zamiast Manbane`a
Znajdź punkty na 2 scrolle i nie wiem czy bg nie lepsi od exekow.
Release the Przemcio!
Hm, jak na razie nie grałem na magów nurgla, dlatego rozpiska się w miarę sprawdza.
W sumie dobry pomysł z tym KB, uwzględnię.
Co do BG to testowałem i średnio się spisywali - siły 4 to niezbyt dużo, zwłaszcza że woch mają niezłe pancerze. Może są bardziej uniwersalni, ale nawet z KB nie zawsze wybija cały szereg.
Natomiast z exekow jestem jak dotąd zadowolony, KB, 6 siły, AP.
W sumie dobry pomysł z tym KB, uwzględnię.
Co do BG to testowałem i średnio się spisywali - siły 4 to niezbyt dużo, zwłaszcza że woch mają niezłe pancerze. Może są bardziej uniwersalni, ale nawet z KB nie zawsze wybija cały szereg.
Natomiast z exekow jestem jak dotąd zadowolony, KB, 6 siły, AP.
tylko, ze dajesz bg sztandar ASF i jestes 205 pkt do przodu.
Chaos na każdej magii Cie jedzie, a biorąc pod uwagę, że... tylko taki jest znośny to niestety rozpiska pod inny jest słaba.
A prawda jest taka, że kazdy w miare ogarnięty gracz chaosu nie pozwoli, zeby ten kloc exekow wpadl w cokolwiek ciekawego, albo wyciągną Ci szmate z frenzy albo po prostu zostanie zaspierowana. Na magii teczy tez niewiele zostanie. Nie masz nic co by sprawilo, ze WoCh do Ciebie idzie.
Chaos na każdej magii Cie jedzie, a biorąc pod uwagę, że... tylko taki jest znośny to niestety rozpiska pod inny jest słaba.
A prawda jest taka, że kazdy w miare ogarnięty gracz chaosu nie pozwoli, zeby ten kloc exekow wpadl w cokolwiek ciekawego, albo wyciągną Ci szmate z frenzy albo po prostu zostanie zaspierowana. Na magii teczy tez niewiele zostanie. Nie masz nic co by sprawilo, ze WoCh do Ciebie idzie.
Release the Przemcio!