"Kultury!" 26.09.2009r.---> Parówka W-wa 2x 1100pkt.
- morgan10005
- Falubaz
Re: "Kultury!" 26.09.2009r.---> Parówka W-wa 2x 1100pkt.
a co to za różnica i tak większość będzie odtajniona po pierwszej bitwie
- Master of reality
- Oszukista
Ja zawsze Wierze w uczciwość graczy... przynajmniej dotąd wierzyłem... no mam taką nadzieję...cichą nadzieję... ehh i tajne rozpiski szlag trafił

Jak kogoś zapytam czy będzie tak miły i nie będzie mówił innym co miałem w rozpie i on powie "ok", to chyba mam prawo mu wierzyć. Jak ktoś powie "ok" i się wygada to znaczy, że jest dziwką bez szkoły, proste.Smiechu pisze:Wierzysz w cuda??

- marcus_cheater
- Oszukista
Jasiuuu przypominam Ci jeszcze, żebyś zabrał dla mnie tych pieszych maruderów to będzie nagroda. 

"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- swieta_barbara
- habydysz
Skoro juz macie prawie 60 osob zgloszonych, to moze byscie obnizyli troche wejsciowke? Za szkole dacie pewnie ze 350zl i 500 zl na pizze?
- swieta_barbara
- habydysz
Zagladam, poniewaz z zalozenia turnieje maja byc jak najtansze. Oczywiscie mozna sprobowac sie na tym dorobic, ale uwazam, ze byloby to nie za fajne. Choc oczywiscie wszystko pozostaje w gestii organizatorow.Kielon pisze:A co Ty Kacperku komuś tak do portfela zaglądasz?swieta_barbara pisze:Skoro juz macie prawie 60 osob zgloszonych, to moze byscie obnizyli troche wejsciowke? Za szkole dacie pewnie ze 350zl i 500 zl na pizze?
Wojna cenowa turniejow na Narbutta? Nastepna parowka 50 zl za team?
Bo? Podaj chociaz jeden powod przeciwko. Przy wejsciowce 20zl za team, chlopaki sa na czysto przynajmniej 200zl do przodu.też byłbym za obniżeniem wejściówki, ale wiem że to niemożliwe...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
albo chociaż osoba grająca sama niech nie placi 30. do tej pory prawie zawsze placilo się polowe jak gralo się w pojedynkę 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..