GT - coś wiadomo?
Witam
Szukam noclegu z soboty na niedzielę u jakiegoś batlowca z wawy.
Jeżeli komuś bym nie przeszkadzał proszę o info.
Z góry dziękuję
Szukam noclegu z soboty na niedzielę u jakiegoś batlowca z wawy.
Jeżeli komuś bym nie przeszkadzał proszę o info.
Z góry dziękuję
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2007, o 20:04 przez Młody, łącznie zmieniany 2 razy.
odprzedam bilet na GT, nawet troche taniej niz 60zl (do negocjacji) jak cos to na maila thurion@wp.pl
pzdr
pzdr
Odyseja kosmicznathurion pisze:odprzedam bilet na GT, nawet troche taniej niz 60zl (do negocjacji) jak cos to na maila thurion@wp.pl
pzdr

Thurion, nie rób scen.
Prawdziwy chaośnik nie odpuszcza okazji najechania na dekadenckie i rozmiękczone południe
Ja mam w poniedziałek kolokwium z dość ważnego przedmiotu (jedyna repeta z 3. roku - jak w tym roku nie zaliczę, wylatuję albo powtarzam rok), więc po prostu w niedzielę nie pogram.
Nie ma co zgrywać panny na wydaniu - pakuj figurki i przywoź tyłek do Warszawy na złojenie w międzynarodowym towarzystwie
Prawdziwy chaośnik nie odpuszcza okazji najechania na dekadenckie i rozmiękczone południe

Ja mam w poniedziałek kolokwium z dość ważnego przedmiotu (jedyna repeta z 3. roku - jak w tym roku nie zaliczę, wylatuję albo powtarzam rok), więc po prostu w niedzielę nie pogram.
Nie ma co zgrywać panny na wydaniu - pakuj figurki i przywoź tyłek do Warszawy na złojenie w międzynarodowym towarzystwie

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
dzieki wielkie za pamiec, ale mamy ekipe, ktora musi sobie poradzic - za to im placimyFisch pisze:Szaman, potrzebujesz jutro pomocy?
przy ustawianiu stołów itp
pozdrawiam
Fisch

Ty masz pojawic sie w sobote rano i milo spedzic reszte dnia (oraz dzien nastepny)

"I fart in your general direction" 

Ja jestem w trakcie ekspresowego domalowywania i robienia WYSIWYG-u. Jeszcze dwa dni. Może dam radę.Kołata pisze:Już tylko 2 dni zostałyJak nastroje? Armie pomalowane? Rozpy wyżyłowane?

A licky boom boom down!!!
Spot, nie rób jaj - nie widziałem Cię z pół roku, wypadałoby wreszcie pogadać co tam jak tam 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

He he 16. Ja właśnie robię jednoczesne malowanie 45 Night goblinów. A to niestety nie jest koniec modeli do pomalowania/dokończenia.Reyki pisze:Ja podobnie.b_sk pisze: Ja jestem w trakcie ekspresowego domalowywania i robienia WYSIWYG-u. Jeszcze dwa dni. Może dam radę.
Zostało 16 modeli.

Mam nadzieję, że ten może robić za BO BSB na dziku. Bo teoretycznie to jest zwykły ork?
http://uk.games-workshop.com/storefront ... nav=301116
http://uk.games-workshop.com/storefront ... nav=301116
Nie będę nic przemalowywał. Mam dostatecznie dużo malowania bez tego. Będę musiał i tak wystawiać niedomalowane modele.