Werewolf Library FAQ

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

Re: Werewolf Library FAQ

Post autor: Aves »

Aves napisał(a):
Cytuj:
Czar ten można przestać podtrzymywać w dowolnym momencie gry. Jeśli exalted stworzony tym czarem dostanie 1 ranę, a później czar się skończy i następnie zostanie rzucony ponownie na ten sam model, to exalted w ten sposób stworzony będzie miał z powrotem dwie rany. Nie ma połowy VP za zranienie exalteda stworzonego tym czarem (tylko za zabicie go).

Tu jest blad, nie da sie rzucic Call to Glory 2 razy na ten sam model. Bo cel znika i zastepuje go Hero.

interpretacja.
Aves pisze:
Czar ten można przestać podtrzymywać w dowolnym momencie gry. Jeśli exalted stworzony tym czarem dostanie 1 ranę, a później czar się skończy i następnie zostanie rzucony ponownie na ten sam model, to exalted w ten sposób stworzony będzie miał z powrotem dwie rany. Nie ma połowy VP za zranienie exalteda stworzonego tym czarem (tylko za zabicie go).
Tu jest blad, nie da sie rzucic Call to Glory 2 razy na ten sam model. Bo cel znika i zastepuje go Hero.
interpretacja.

nie interpretacja, tylko FAQ do chaosu, armii ktora grasz btw
Shaman says:

-There is no evil spirits, but some just not like you.

-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

hej, to w ogóle żyje?

jak już umarło to może odkleić ten temat? niech honorowo odejdzie w zapomnienie :)
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

No nie wiem, ale skoro nie ma chętnego do utrzymywania, to chyba można postawić krzyżyk na projekcie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

ODPOWIEDZ