Mężczyzna, który przyjął podczas stosunku rolę bierną, został dosłownie zmasakrowany przez ogiera - zwierzę połamało mu kręgosłup i miednicę oraz rozerwało jelita, wywołując gwałtowny krwotok. Oprócz ciała zabitego, policja znalazła na przerażającej farmie setki filmów wideo ukazujących stosunki jej klientów z końmi, osłami, kozami, owcami i psami.
Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów
eee... ?
to jest jej czy jego profil ?
czyli albo autoreklama albo antyreklama...
to jest jej czy jego profil ?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
...raczej bym stawialna przyklad ludzkiej glupotybigpasiak pisze: to jest jej czy jego profil ?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Kacper Ty chyba naprawdę nie wiesz jakie rzeczy się ukazują na NK ostatnimi czasy...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Kacper obczaj link który wrzucilem na poprzedniej stronie.
IMO zdjęcie jakie przedstawil Lasti w linku, jest jak najbardziej prawdopodobne i dalej uważam że ukazuje glupotę wlaściciela profilu z tym zdjęciem
IMO zdjęcie jakie przedstawil Lasti w linku, jest jak najbardziej prawdopodobne i dalej uważam że ukazuje glupotę wlaściciela profilu z tym zdjęciem
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Rzeczywiście brzydula jakich mało, kto takie pierdoły umieszcza na NK? Tym osobnikom się chyba bardzo nudzi...
może niezbyt zabawne, ale jak ktoś lubi firanki to niech weźmie udział w tej licytacji ;]
http://allegro.pl/item746973738_sklep_i ... zedam.html
masakra jest takich kilka
http://allegro.pl/item746973738_sklep_i ... zedam.html
masakra jest takich kilka