PAINTED by RAFIX (14.04 SMOK CHAOSU)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: PAINTED by RAFIX (3.07 DE dla Żaby)
Śmiechu ta sunia w avatarze to aniołek w porównaniu do tego szatana z którym miałeś do czynienia
nie płacze po prostu smutno mi ze innym się nie podoba , i postaram się robić bardziej oczojebne a tak apropo można gdzieś dostać jakieś fosforyzujące farby akrylowe
nie płacze po prostu smutno mi ze innym się nie podoba , i postaram się robić bardziej oczojebne a tak apropo można gdzieś dostać jakieś fosforyzujące farby akrylowe
Nie wiem czy to akryl, ale Revell wypuścił taką farbkę kiedyś na rynek http://www.hobbysta.pl/farba-fluoroscen ... -7622.html
a gdzie na Jana Pawła bo to długa ulica
duch taka pomaluje
duch taka pomaluje
Dzielna / Jana Pawła sklep modelarski , nie mogę znaleźć numeru do nich bo byś zadzwonił , osobiscie używałem kiedyś zieleni , pomalowałem bronie i oczy szkieletom i był wypas w nocy i przy ciemnym świetle
ale jak znajdziesz to polecam PRZEZROCZYSTY , świeci słabiej ale w dzień jest nie widoczny , pozostałe kolory mają barwę
ale jak znajdziesz to polecam PRZEZROCZYSTY , świeci słabiej ale w dzień jest nie widoczny , pozostałe kolory mają barwę
Witam
Takie coś sobie zrobiłem do mojej armii wojowników na poparcie tezy o zajebistości rydwanów chaosowych.
Poszperałem w pudełkach i kilka części mi się nawinęło wiec je posklejałem dodałem GS'u trochę, jeszcze nie skończyłem ale szkielet widać.
Jakieś podpowiedzi co można jeszcze dokleić mile widziane
Pozdrawiam
R
Takie coś sobie zrobiłem do mojej armii wojowników na poparcie tezy o zajebistości rydwanów chaosowych.
Poszperałem w pudełkach i kilka części mi się nawinęło wiec je posklejałem dodałem GS'u trochę, jeszcze nie skończyłem ale szkielet widać.
Jakieś podpowiedzi co można jeszcze dokleić mile widziane
Pozdrawiam
R
co do doklejenia czegoś to kosy na kołach i do tego moze jeszcze jakieś główki, łańcuchy, kolce, futra, ogólnie to z chaośnikami mi się kojarz.
Mam takie pytanie z kad jest ta duza plastikowa czacha? Może z zestawu ruinek gw?
Mam takie pytanie z kad jest ta duza plastikowa czacha? Może z zestawu ruinek gw?
bingo
kolce będą tylko raczej nie na kołach bo go do niczego w czasie gry nie przykleję
kolce będą tylko raczej nie na kołach bo go do niczego w czasie gry nie przykleję
- morgan10005
- Falubaz
Może jakieś rogi do tej jednej główki przyczep-taki łysy ten jeden hełm
ma taki ponury bydlak być , a rogaczy to ja w armii będę miał od groma, poza tym bardzo podobają mi się hełmy woriorów bez rogów
-
- Chuck Norris
co za dużo, to niezdrowoRAFIX pisze:ma taki ponury bydlak być , a rogaczy to ja w armii będę miał od groma, poza tym bardzo podobają mi się hełmy woriorów bez rogów
Witam
Kolejna aktualka, tym razem prezentuje wam trochę TK
Miłego oglądania i komentowania
A tu jeszcze załoga do katapult, same katapulty już wkrótce
Pzdr
R.
Kolejna aktualka, tym razem prezentuje wam trochę TK
Miłego oglądania i komentowania
A tu jeszcze załoga do katapult, same katapulty już wkrótce
Pzdr
R.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Fajne malowanie i dobór kolorów Trudno się do czegoś przyczepić. Chociaż na pierwszym zdjęciu trzymany przez szkieleta na prawym rydwanie drzewiec (chopesza?) wydaje się krzywy
rzeczywiście , nie zauważyłem ale musi taki pozostać bo boje się ze jak go będę próbował odgiąć to się złamie
i ciebie tu przywiało , będzie krzywa i już
malowanie jak zwykle.... bdb. nic dodac nic ujac czyli ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
mały abdejt KHEMRI
Komentarze mile widziane
Pozdrawiam
R.
Komentarze mile widziane
Pozdrawiam
R.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2009, o 14:23 przez RAFIX, łącznie zmieniany 1 raz.
przeciez ma dwurakaShino pisze:a to mumia nie powinna miec dwuyraka skoro to turniejowa armia?
A armia jak to armia malowana przez Rafała... zajebista