Kolczyk
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kolczyk
Z czystej ciekawosci pisze. Kiedys mialem pomysl zeby zrobic sobie kolczyk w wardze (po srodku) ale zrezygnowalem. teraz powracam do tej ideii, tylko jak czytam to wiekszosc ludzi mowi o kolczyku z lewej/prawej strony wargi a nie na srodku. Ma ktos z was kolczyka w wardze?? jaki jest lepszy w sordku czy z boku?? sa tego jakies konsekfencje, albo cos?? moze po prostu zrezygnowac z tego pomysłu??
Najlepiej na grzbiecie se wyciosaj.
W sucie lepszy.
błagam;] nic nie zarośnie. po ustąpieniu opuchlizny kolczyk w wardze(w uchu, brwi) bedzie sie naturalnie ruszal. nic nie przylgnie na stałe.;]Relosu pisze:mam w klasie dziewczyny ktore maja z boku, powiem ci tak, jak nie chcesz go wyjmowac to ok, a jak bd musial to praktycznie bedziesz musial go wyrywac bo ci zarosnie(one musza raz na tydzien).
nie ma zadnych przeciwwskazan co do lokacji. kolczyk z lewej strony czy tez z prawej jest praktyczniejszy, jesli chodzi o jedzenie, picie, seks oralny itp.
pozdro
Widzicie, Relosu ostrzega.Relosu pisze:mam w klasie dziewczyny ktore maja z boku, powiem ci tak, jak nie chcesz go wyjmowac to ok, a jak bd musial to praktycznie bedziesz musial go wyrywac bo ci zarosnie(one musza raz na tydzien).
Znaczy jak będziesz miał kolczyk Stachu, to też będziesz musiał raz na tydzień.
hahahahKalesoner pisze:Widzicie, Relosu ostrzega.Relosu pisze:mam w klasie dziewczyny ktore maja z boku, powiem ci tak, jak nie chcesz go wyjmowac to ok, a jak bd musial to praktycznie bedziesz musial go wyrywac bo ci zarosnie(one musza raz na tydzien).
Znaczy jak będziesz miał kolczyk Stachu, to też będziesz musiał raz na tydzień.
alena powaznie, czyli nie ma zadnych przeciwskazan, bo podobno jak sie przebija tam nad okiem to jakies ryzyko, jak w jezyku to cos tam... slyszalem takie pierdoly. kolczyk sobie moze kiedys zrobie bo przeciez jak mi sie nie spodoba to moge go wyjac i dziura(czy tez przebicie) zarosnie. zobacze tak czy czak narazie rodzice mi nie pozwalaja ale jak kiedys sie wykloce to moze cos zdzialam. oki dzieki wszystkim
tobie tez -.-Jasiuuu pisze:powinieneś spytać jakiegoś murzyna z afryki.
jak pojdizesz w dobre miejsce to nie ma zadnego ryzyka (no dobra 0,1% jest zawsze), moje przebicie brwi trwalo 10 sekund nic nie bolalo i w zasadzie nie zauwazylem zaistnienia sytuacji... a jak mi sie kolczyk z racji zawodu jaki mam okazje wykonywac przejadl to zwyczajnie go wyjalem i po tygodniu od wyjecia po przebiciu nie bylo sladu, przebijajac brew nalezy pamietac tylko o tym zeby otwory byly w stosunkowo duzej odleglosci od siebie, moze to zabrzmiec dziwnie ale kolczyk w czasie noszenia (szczegolnie podczas snu i innych niekontrolowanych ruchow) ma tendencje do 'nadrywania' brwi, no i przy zlym przebiciu moze sie okazac ze kolczyk po roku trzyma sie na jakichs 2 mm skóry... dlatego najwazniejsze jest zrobienie tego w dobrym salonie, nawet kosztem wiekszego wydatkuStach697 pisze:
alena powaznie, czyli nie ma zadnych przeciwskazan, bo podobno jak sie przebija tam nad okiem to jakies ryzyko
pzdr
ja mam zamiar zrobic kolczyk w wardze ale taki okragły... taki po srodku wiec nie bedzie mi on nie przeszkadzal w jedzeniu ani nic tylko jeszcze wlasnie martwi mnie to ze jak zrobie ogragly kolczyk w wardze (przylega do ust, nie odstaje chyab wiecei o co chodzi) ze jezeli bedzie zle zrobione to bedzie on mi sciskal warge albo po prostu jak urosne to klczyk okaze sie za maly i pewno 3a bedzie jeszcze raz przebijac bo nie sadze ze sa rozmiary kolczukow.... albo, nie wiem
WTF?Stach697 pisze:jak urosne to klczyk okaze sie za maly i pewno 3a bedzie jeszcze raz przebijac bo nie sadze ze sa rozmiary kolczukow.... albo, nie wiem
kolczyk nie może być za mały lol
A tak w ogóle to nie wiem jak jest z wargą, ale w uchu ślad mi został nawet po 5 latach widoczny jest bez specjalnego przypatrywania się.
ANtY pisze:WTF?Stach697 pisze:jak urosne to klczyk okaze sie za maly i pewno 3a bedzie jeszcze raz przebijac bo nie sadze ze sa rozmiary kolczukow.... albo, nie wiem
kolczyk nie może być za mały lol
A tak w ogóle to nie wiem jak jest z wargą, ale w uchu ślad mi został nawet po 5 latach widoczny jest bez specjalnego przypatrywania się.
Co innego gdy przebijasz chrząstkę, a co innego jak przebijasz skórę. Jeszcze ma znaczenie czy robisz to paliczkami czy zwyklymi koczykami... Jest mnóstwo kombinacji, najlepiej iść do dobrego studia i zabulić te 100 złt, niż kombinować domowymi sposobami, co przeszedlem i nie polecam
Żadnych domowych sposobów nie było.
Ja mam koluszko na środku wargi. Jest tak: I tak musisz mieć najpierw zwykłego dopuki ci nie zejdzie opuchlizna ( to chyba jasne ale lepiej napisać bo wiadomo- ludzie są różni;)) musisz potem odpowiednio dobrać średnicę kolucha ( to też jasne). Jak wszystko dobrze pójdzie to problemy możesz mieć chyba tylko z grą na trąbce albo z jedzeniem bardzo dużych jabłek:P tylko trzeba o to dbać!
Pozdrawiam
Pozdrawiam