Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
Re: Galeria Druchii
A w warhammerze DE nie maja ciemnej skóry jak murzyni
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Murzyni chyba maja brazowa skore a nie czarna/szaraEltharion pisze:A w warhammerze DE nie maja ciemnej skóry jak murzyni
Brak PL znakow wywolany jest moja obecnoscia w UK. Nie ma ich na kompie z ktorego pisze.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Fajnie ci Czopek wyszli ci BG. Naprawdę spoko malowanie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Czopek, czy te zdjęcia są kiepskiej jakości, czy istotnie są zacieki i plamy na granacie? Ogólnie figurki są OK, nieźle pomalowane
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
A tu prezentuję początki mojej armii DE http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=19541 zapraszam do komentowania
ja również zapraszam do komentowania pierwszych zdatnych do oglądania modeli w mojej armii DE
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p446513
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p446513
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Chcę zrobić jakieś filery do black guardów i warriorów robiące za 6 chłopa, ale nic nie przychodzi mi do głowy...
Macie jakieś pomysły
Macie jakieś pomysły
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Do warriorów mozesz wziąść np. maruderów w łancuchach jakos slave.
Co do BG to hmm... moze jakas wieże z sztandarem na górze?
Co do BG to hmm... moze jakas wieże z sztandarem na górze?
Ostatnio zmieniony 15 lis 2009, o 23:11 przez GarG, łącznie zmieniany 1 raz.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
edit: spoko GarG
Ja proponuje jakiś tradycyjny stos czaszek albo do BG pomnik u stóp którego leżałyby czaszki/szkielety.
Ja proponuje jakiś tradycyjny stos czaszek albo do BG pomnik u stóp którego leżałyby czaszki/szkielety.
Ostatnio zmieniony 16 lis 2009, o 00:05 przez Arbiter Elegancji, łącznie zmieniany 1 raz.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Mój błąd, czasami się zdarzy po cięzkim dniu i długiej podróży
Pomysłów jest mnóstwo... wiec wierze ( ) coś wymyślisz
Pomysłów jest mnóstwo... wiec wierze ( ) coś wymyślisz
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...