"Kultury!" 26.09.2009r.---> Parówka W-wa 2x 1100pkt.
Re: "Kultury!" 26.09.2009r.---> Parówka W-wa 2x 1100pkt.
Dzięki za turniej organizatorom i przeciwnikom, było super:) Uprzejmie proszę o zamieszczenie końcowych wyników;)
Pozdro
Pozdro
sorry za zwłokę. Oto wyniki:
do następnego turnieju.
pozdrawiam
Kod: Zaznacz cały
1 . Kacper Bucki Dębek
2 . Aleksander Jaworowski Manfred
3 . Shino Crus
4 . Zielony
5 . Arkadiusz Łysiak Łukasz Ozimek
6 . Darek Polit Robert Mrożek
7 . Jasiuuu Marian
8 . Marek Golan Bolek Golan
9 . Kołakowski
10 . Offspringman SEMI
11 . Olek Kruspki Kacper Bełz
12 . Adam Bociek
13 . Rafał Raczyński
14 . Tomasz Paziewski Piotr Kozłowski
15 . Kotela
16 . Mateusz Pudzianowski Błażej Soćko
17 . Vader Cymbał
18 . Piotr Sosnowski Kamil Kostecki
19 . Marcin Zakrzewski Cyryl Wojewódzki
20 . Paweł Wieczorek Marek Zasłona
21 . Śmiechowski
22 . Harry Asassello
23 . Piotr Szczepanek Emil Konikiewicz
24 . Jacek Kaczmarski
25 . Łukasz Wojciechowski Piotr Biegański
26 . Mateusz Dziewanowski
27 . Łukasz Krawczyk Łukasz Wojnowski
28 . Pawel Krauze
29 . Damian Racki Michał Wieczorek
30 . Patryk Lenart
31 . Bartys Dastor
32 . Daniel Moczulski
33 . Marek Królik Przemek Rozalski
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2009, o 15:22 przez Asassello, łącznie zmieniany 1 raz.

- marcus_cheater
- Oszukista

"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
I przekręciliście moje nazwisko
"Moczulski" a nie "Moczulaski"

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ja też jestem ciekaw ile naliczyliście nam punktów, bo jakoś dziwnie to wygląda. Na liście jako Emil Konikiewicz i Szczepanek Piotr.
A tak przy okazji to nie wiem czy to był po prostu wał przeciwnika czy nikt mu nie sprawdził rozpy ale miał w niej 4DD od krasi, 2 od runesmith'ów i jeszcze 4 scrolle (1+2+2+2) co daje łącznie 13DD. Moglibyście sprawdzić sojusz dwarfs i we (jeden gracz)? Myślę, że takich sojuszów nie było dużo, no ale jeśli będzie jakiś problem z ustaleniem to postaram się dowiedzieć kto to.
To raczej tak na przyszłość żeby nie było podobnych sytuacji.
A tak przy okazji to nie wiem czy to był po prostu wał przeciwnika czy nikt mu nie sprawdził rozpy ale miał w niej 4DD od krasi, 2 od runesmith'ów i jeszcze 4 scrolle (1+2+2+2) co daje łącznie 13DD. Moglibyście sprawdzić sojusz dwarfs i we (jeden gracz)? Myślę, że takich sojuszów nie było dużo, no ale jeśli będzie jakiś problem z ustaleniem to postaram się dowiedzieć kto to.

proszę o dokładne info na PM do mnie i do Dastora - on się zajmuje wynikami, już mu je wysłałem.marcus_cheater pisze:Chyba sobie jaja robicie. W ostatniej bitwie ja z Celedorem wygraliśmy z Jackiem i Maulerem.
Było 16:4 dla nas. Proszę to poprawić.
za błąd w nazwisku przeprasza.. zwykła literówka, 'a' jest blisko 's'

poza tym mała zmiana w wynikach, trochę źle podliczyłem małe punkty..
pozdrawiam

- dziekanotr
- Wodzirej
Jasiu: ok wezme na sobote
ogolnie tur spoko, gralem ogrami i szlo zajebiaszczo, najpiere 14:6 do przodu, potem z Markiem Golanem 12:8 albo 13:7 w dupe, no i ta ostatnia bitwa... szkoda gadac, jest jak jest, niektorzy przeciwnicy graja w ";inny" sposob.. ogolnie bylo w porzadku dzieki wszystkim za tur
pozdrawiam
ogolnie tur spoko, gralem ogrami i szlo zajebiaszczo, najpiere 14:6 do przodu, potem z Markiem Golanem 12:8 albo 13:7 w dupe, no i ta ostatnia bitwa... szkoda gadac, jest jak jest, niektorzy przeciwnicy graja w ";inny" sposob.. ogolnie bylo w porzadku dzieki wszystkim za tur

to prawda... wcześniej były źle policzone małe punkty (3 pary miały po 42 pkt), teraz jest już OK.. sprawdzałem dwa razyOziu pisze:Mogli byście wkleić wyniki z punktami małymi i dużymi, bo po południu byłem z Areckim trzeci a teraz jestem piąty ;p ?
podzro

Emilianek pisze:Ja też jestem ciekaw ile naliczyliście nam punktów, bo jakoś dziwnie to wygląda. Na liście jako Emil Konikiewicz i Szczepanek Piotr.
Dałeś sie zrobić w ch...
Albo gościu nie swiadomie taką ropse zrobił.
Co nie zmienia faktu iż w trakcie gry mogłeś sie dopatrzeć jego niepoprawnej rozpy i wygrać dzieki jego wałkowi

Dzieki temu że Zielony grał pierwszą bitwe ze mną to nikogo nie wałował później

gdyż sam miał jednego Scrolla za dużo.
Z drugiej strony - skoro gościu wysłał rozpe wcześniej to chyba orgowie powinni sie z tego wytłumaczyć -PRAWDA??
Po cholere wam wysyłać rozpy jak wy itak ich nie sprawdzacie??
A później wychodzą takie lipne sytuacje, gdzie gracze są poprawiani przez graczy w trakcie rozgrywki i musza kombinować jak wyjść z opresji.
POZDRO. Tur naprawde ok. Sojusz VC z TK daje rade, ale na wieksze pkt lepiej sobie radzi.
- marcus_cheater
- Oszukista
Już wysłałem te pm-ki. Poprawicie to w końcu? 

"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
Kiedyś jak byłem w liceum było takie podejrzenie że organizatorzy przeglądają te rozpiski tylko po to zeby zrobić swoją tak aby rozwalała te zgłoszone... prawdopodobnie to zmienilo się przez ostatnie 6 lat,a le kto wie....Smiechu pisze: Z drugiej strony - skoro gościu wysłał rozpe wcześniej to chyba orgowie powinni sie z tego wytłumaczyć -PRAWDA??
Po cholere wam wysyłać rozpy jak wy itak ich nie sprawdzacie??
A później wychodzą takie lipne sytuacje, gdzie gracze są poprawiani przez graczy w trakcie rozgrywki i musza kombinować jak wyjść z opresji.
Warto zauwazyc że nie kazdy wysyłał rozpiski...