Spoko - jak każdy z nasPająk pisze:napiszę Ci wcześniej czy będę... widzisz- ja niestety nie jestem na tyle niezależny, by robić zawsze to co chcę- prowadzę też inne życie niż tylko wfb...Scimitar pisze:Tylko żeby się zjawili, a nie jak zwykle - szczególnie jeśli chodzi o PająkaLoki pisze:Mistrzu Wez jeszczeDopisz Matiego i pająka!!:D
14.04.2007 Wejherowo - Era bez bohatera
@thurion: jak przyjedziesz na turniej i będziesz miał miejsce w walizce to weź dla mnie pegazy  

No raczej nie przyjedzieesgaroth pisze:@thurion: jak przyjedziesz na turniej i będziesz miał miejsce w walizce to weź dla mnie pegazy
A co ty bretończykiem się stałeś ??
No to chętnych na turniej szybciej ubywa niż przybywa.
kupiłem od łukasza pegazy na allergo jakieś 9 miesięcy temu żeby sobie pomlować i do tej pory ich nie odebrałemScimitar pisze:A co ty bretończykiem się stałeś ??
zeby nie byloesgaroth pisze:kupiłem od łukasza pegazy na allergo jakieś 9 miesięcy temu żeby sobie pomlować i do tej pory ich nie odebrałemScimitar pisze:A co ty bretończykiem się stałeś ??
p.s.
powodzenia chlopcy jutro i milej zabawy
ja ostatnio ciagle w imprezowych rozjazdach i nie po drodze na turnieje niestety :/
pzdr !!
No to już po turnieju. Chociaż nasze grono było wąskie, to jednak zabawa przednia i miła atmosfera ogólnie. Dziękuję wszystkim, którzy zechcieli się pojawić. Mam trochę żalu do tych, którzy nie dali znać wcześniej, że nie będą.
Poniżej wyniki:
1. Jacek Grotha
2. Tomek Stanik
3. Wojtek Łubkowski
4. Karol Juralewicz
5. Karol Malinowski
6. Kuba Michalski
7. Łukasz Halman
8. Wojtek Michalski
9. Paweł Chajęcki
GRATULUJĘ

Poniżej wyniki: