Scroll czy Puppet ?
Moderator: JarekK
Scroll czy Puppet ?
W nowym BP Puppet zajmuje tyle DD co scroll i tak próbuję ogarnąć, ktore lepiej wybrać. Grając na Lordzie magu tęczy i 3 nurglątkach mieszczą się 2 scrolle i puppet lub 3 scrolle. Ja postawiłem na tę pierwszą opcję przede wszystkim ze względu na przesuwanie swojego miscasta po nieudanym gatewayu, jednak nie jestem pewny bo z drugiej stony trzeci scroll jest jak najbardziej wskazany. Jakie jest Wasze zdanie?
Ja też biorę dwa scrolle i papeta. Jest lepszy niż scroll, bo tak jak napisałeś możesz zmieniać swojego miscasta (niezłe zabezpieczenie), ale i przeciwnika, mi się to przydało aby odparować wrogiego maga
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
To wogóle zamyka rozmowę musisz go miećshabovy pisze:Zapomniałem dodac że przemawiają za nim 2 heleny w rozpisce
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Też tak miałem przez dłuższy czas... A ostatnio gram na 1650 mam małych magów rzucam z dwóch i trzech kości i mam non stop miski albo nie wchodzą wcale 5+ na dwóch i 8+ na trzech kościach... Spróbuje pograć z caddym i walką ale to nie będzie fajne...
Ja jeszcze nigdy nie wyrzuciłem miscasta na Helenie, zawsze wsysam załogę, albo zdejmuję Helenę Ale może kiedyś się uda, a wtedy będzie się działo
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
-
- Masakrator
Puppet puppet i jeszcze raz puppet!
Na małe punkty mocny,na duże witalny.
A jak go nie weźmiemy,to plujemy sobie w brodę jak mamy mistcasta;/
Na małe punkty mocny,na duże witalny.
A jak go nie weźmiemy,to plujemy sobie w brodę jak mamy mistcasta;/
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
puppet na mniej niż 2k sie nie opłaca - lepiej już dac Blood of Tzeentch