Master (ha, shield, pendant, soulrender) - 136p
Hag (kocioł, bsb) - 225p
Czarka - 100p
Assasin (xhw, runa, mroczny jad) - 131p
15 warriorów (fcg) - 120p
5 DR - 85p
5 harpii - 55p
5 harpii - 55p
5 CoK - 135p
15 BG (chorąży, kapitan, banner of Hag Graef, Crimson Death) - 283p
Hydra - 175p
Póki co wygrałem tym z WoCH, 2x Dwarfy i VC.
Przydałyby się jednak kusze na DR i może jakieś przedmioty na czarkę, tylko nie wiem skąd wziąć na to punkty.
DE 1500p
- MichaLZgierz
- "Nie jestem powergamerem"
też nie wiem po co czarka z trzech kości popchanie assa lub pocisk do ci zdispelują a kuźnia czy inne totałajstwo na ife rzadko wchodzi
lepiej 2 magów i kocioł lub tak jak kolega wyżej napisał
lepiej 2 magów i kocioł lub tak jak kolega wyżej napisał
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Na WoCH oczywiście daję hoteka, ale na VC czy dwarfy nie ma to sensu, skoro przeciwnik albo rzuca czary na jednej kości, albo wcale.
Czarkę zastanawiałem się czy wywalić, ale 100p nie starczy mi na dobrego mastera/assasina, a dodatkowa kość rozproszenia przydaje się na VC.
Bo jak już ją wywalić to co dać za nią?
A warriorów nie zamienię, jestem zwolennikiem full ofensywnych DE, zresztą z assasinem bez problemu łamią większość oddziałów.
Czarkę zastanawiałem się czy wywalić, ale 100p nie starczy mi na dobrego mastera/assasina, a dodatkowa kość rozproszenia przydaje się na VC.
Bo jak już ją wywalić to co dać za nią?
A warriorów nie zamienię, jestem zwolennikiem full ofensywnych DE, zresztą z assasinem bez problemu łamią większość oddziałów.