Najemna magiczka do mojej armii Trolli. Człowiek potrafi wiele zrobić żeby się nie uczyć, zamiast oglądania kolejnego odcinka Futuramy postanowiłem coś pomalować. Z ciekawostek to mogę o niej napisać ze została pomalowana licząc od przyklejenia do podstawki do zrobienia fotek w 4,5h. Do tego płaszcz, skóra i włosy są pomalowane tym samym kolorem, takie małe przybliżenie idei ograniczonej palety barw. Mam nadzieje, że się spodoba.
[PMotM 21] Lanyssa Ryssyl
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Prowokator
- Wałkarz
Bardzo ładna mroczna lasencja tylko jak dla mnie zbyt ciemna (ja bym jej usteczka chociaż na czerwono pomalował) Tak btw to ona nadaje się również do WFB, bo nie znam jej wymiarów?
,,Everybody lies...''
A ona wydaje mi sie ze ma je zaakcentowane delikatnie czerwienią. Mhrocznosc bardzo mi sie podoba, w sesie ze dobra paleta barw dobrana. Spodnie i rękojesc wymiatają.Prowokator pisze:Bardzo ładna mroczna lasencja tylko jak dla mnie zbyt ciemna (ja bym jej usteczka chociaż na czerwono pomalował)
Czuje się plewą mnie to miliony lat wszystko zawsze zajmujeMuK pisze:została pomalowana licząc od przyklejenia do podstawki do zrobienia fotek w 4,5h
Spoko dopóki nie przewinąłem strony niżej ... Strasznie biedny i pusty ten płaszczyk ... coś można by tam po świrować
Zdradzisz jakich kolorów i w jakiej kolejności malowałeś skórę elfki ?
Jestem amatorem w sprawie malowania a chce aby kilka figur miały właśnie taką skórę,
z racji braku fachu pomalowałem tylko na Fortrest Grey czy jakoś tak :/
Jestem amatorem w sprawie malowania a chce aby kilka figur miały właśnie taką skórę,
z racji braku fachu pomalowałem tylko na Fortrest Grey czy jakoś tak :/
Daemons, X-Wing & Black Tea