DE na PGA
DE na PGA
Hero: 982
Lord 241
*Exe Ax 80, blood armor, sea dragon cloak
Sorceress 185
*2lvl, 2 srcoll
Sorceress 185
*2lvl, 2 srcoll
Hag 200
*cauldron of blood
Assassin 171
*additional hand weapon, manbane, RS, Cloak of twilight
Core: 445
10 crossbowman - 110
*shield
2x5 DR – 170
3x5 harpy – 165
Special: 746
15 Black Guard 283
*Standard, ASF (49)
*Champion, Crimson Death (39)
6 cold one knights 162
6 cold one knights 162
7 shades 126
*great weapon
Rare: 175
Hydra 175
Total: 2348
Odświeżam swoją starą rozpiskę, bo jestem ciekaw opinii.
Lord 241
*Exe Ax 80, blood armor, sea dragon cloak
Sorceress 185
*2lvl, 2 srcoll
Sorceress 185
*2lvl, 2 srcoll
Hag 200
*cauldron of blood
Assassin 171
*additional hand weapon, manbane, RS, Cloak of twilight
Core: 445
10 crossbowman - 110
*shield
2x5 DR – 170
3x5 harpy – 165
Special: 746
15 Black Guard 283
*Standard, ASF (49)
*Champion, Crimson Death (39)
6 cold one knights 162
6 cold one knights 162
7 shades 126
*great weapon
Rare: 175
Hydra 175
Total: 2348
Odświeżam swoją starą rozpiskę, bo jestem ciekaw opinii.
Ostatnio zmieniony 7 paź 2009, o 21:15 przez Jarlaxle, łącznie zmieniany 1 raz.
PGA jest chyba na 2350. Więc na razie zostawiasz 100 punktów wolnych.
I na BSB lepszy jest sword of might. Z soulrenderem nie możesz używać tarczy i bijesz jako ostatni, moim zdaniem nie warte armour piercinga.
I na BSB lepszy jest sword of might. Z soulrenderem nie możesz używać tarczy i bijesz jako ostatni, moim zdaniem nie warte armour piercinga.
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
Lord z Exe Axe i tylko jedna magiczka do rzucania 1dynki z shadowa? Abstrakcja... Conajmniej 2 , a najlepiej 3 , wtedy kombinacja ta jest sensowna i ma racje bytu.
No i wtedy to juz w ogole mega lord na piechote chodzi i modli sie , ze moze cos na niego zaszarzuje
Dzięki za zwrócenie uwagi coś mi się pomyliło.PGA jest chyba na 2350. Więc na razie zostawiasz 100 punktów wolnych.
A walczyliście kiedyś z khornowym bsb z as na 0+?nie podoba mi sie tylko gw z ap na bsb.
rozpiska poprawiona.
myślę nad zrobieniem kotła bsb.
Kocioł jest świetny to prawda ale do tej rozpiski dał bym własnie BSB z Hotekiem na koniku by biegał blisko magów przeciwnika.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
A to nie Ty jakiś czas temu płakałeś, że granie na magii plus hotek jest nie do pomyślenia?GarG pisze:Kocioł jest świetny to prawda ale do tej rozpiski dał bym własnie BSB z Hotekiem na koniku by biegał blisko magów przeciwnika.
Bo granie na magi + hotek to jest idiotyzm... ale tu masz zupełnie inną sytuacje bo grasz tylko na shadow i liczysz na lot na lorda. Natomiast mi chodziło ze masz np. 12 kości powera ( 3 czarki) i masz hoteka to wtedy jest totalnym idiotyzmem ( według mnie) ...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
wiesz grałem podobną rozpę, działało spoko. tylko kiedys tak idiotycznie ten lord nie zdał terroru i umknął z oddziałem shadów i assasinem;p ale generalnie podoba mi sie duzy i mały scyzor +3 czarki. tylko z defensywnymi armiami szału nie ma:(
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.