My Druchii z Naggaroth! Przedstawmy się nawzajem.
Moderator: Yudokuno
Re: My Druchii z Naggaroth! Przedstawmy się nawzajem.
'Blowjob is better than no job'- Jenna Jameson on the economic crisis
Yudokuno pamiętasz malowanie stołów na Giszowcu?;)
a w Łodzi masz Ośmiornicę - zajefajna ekipa, z medalikami na golden ketach
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
jeśli to temat o przedstawianiu się to i ja się przedstawię
jestem z kamelot Poznania
dark elfy zbieram od 7 edycji z powodu na bardzo ładne figurki i niespotykany w innych armiach klimat
armia ta rzuciła mi się pierwszy raz w oczy kiedy grałem w lotra w bardzie, zobaczyłem batlowców i zaciekawiła mnie powalająca figurka hydry ( już tej nowej )
wtedy popytałem się graczy co to za armia i poprosiłem o kilka lekcji
po wyczerpującym opisie i kilku lekcjach grania DE obejrzałem w internecie inne armie i żadna nie równała się z DE
pozbierałem kasiorke i dumny z siebie zakupiłem "wielkie pudło pełne plastiku" ( batalion de ) i kawałek połyskującego srebrnego metalu ( czarodziejka )
teraz mam armię na około 1500, a zbliżają się większe imieninowe zakupy ( czarodziejka, assassin, chariot i hydra )
polecam wszystkim tą armię i nie zgadzam się z tymi, którzy mówią, że jest to armia którą idzie się bezmyślnie do przodu, bo trzeba się wysilić żeby wygrać bitwę z doświadczonym graczem
pzdr kamelot
jestem z kamelot Poznania
dark elfy zbieram od 7 edycji z powodu na bardzo ładne figurki i niespotykany w innych armiach klimat
armia ta rzuciła mi się pierwszy raz w oczy kiedy grałem w lotra w bardzie, zobaczyłem batlowców i zaciekawiła mnie powalająca figurka hydry ( już tej nowej )
wtedy popytałem się graczy co to za armia i poprosiłem o kilka lekcji
po wyczerpującym opisie i kilku lekcjach grania DE obejrzałem w internecie inne armie i żadna nie równała się z DE
pozbierałem kasiorke i dumny z siebie zakupiłem "wielkie pudło pełne plastiku" ( batalion de ) i kawałek połyskującego srebrnego metalu ( czarodziejka )
teraz mam armię na około 1500, a zbliżają się większe imieninowe zakupy ( czarodziejka, assassin, chariot i hydra )
polecam wszystkim tą armię i nie zgadzam się z tymi, którzy mówią, że jest to armia którą idzie się bezmyślnie do przodu, bo trzeba się wysilić żeby wygrać bitwę z doświadczonym graczem
pzdr kamelot
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Witam !
Jam jest Kamel - dumny wychowanek Rogatych Szczurów z Gorzowa Miałem sporą przerwę od grania w WFB i śmiało mogę powiedzieć teraz, że moja wiedza nie jest wiele większa od początkującego gracza bowiem totalnie nie orientuje się w tej 7 ed.
Battlem zainteresowałem się jakieś 5 lat temu i właśnie do gustu przypadły mi DE z jednego, prostego powodu: najpiękniejsze figurki jakie do WFB mogły powstać ! Na dodatek patrząc ostatnio na te nowe modele zwłaszcza CoK dosłownie się w nich zakochałem. Następnym wielkim plusem tej armii moim zdaniem jest niesamowita historia, która daje bardzo wiele możliwości złożenia rozpiski, która z jednej strony będzie powalać klimatem, a z drugiej i ugrać nią coś można
Pozdrawiam
Kamel
Jam jest Kamel - dumny wychowanek Rogatych Szczurów z Gorzowa Miałem sporą przerwę od grania w WFB i śmiało mogę powiedzieć teraz, że moja wiedza nie jest wiele większa od początkującego gracza bowiem totalnie nie orientuje się w tej 7 ed.
Battlem zainteresowałem się jakieś 5 lat temu i właśnie do gustu przypadły mi DE z jednego, prostego powodu: najpiękniejsze figurki jakie do WFB mogły powstać ! Na dodatek patrząc ostatnio na te nowe modele zwłaszcza CoK dosłownie się w nich zakochałem. Następnym wielkim plusem tej armii moim zdaniem jest niesamowita historia, która daje bardzo wiele możliwości złożenia rozpiski, która z jednej strony będzie powalać klimatem, a z drugiej i ugrać nią coś można
Pozdrawiam
Kamel
"Największa ofiara- to ofiara z własnej woli." - Św. Maksymilian Maria Kolbe
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Przepraszam za nekromancje ale jako, że udało mi sie odebrać ukochanej armie DE (odkąd ją zobaczyłem to mi sie marzyła) to chciałem sie przywitać. Dzisiaj była pierwsza bitwa DE i powiem wam, że super mi sie nimi grało mimo iż dostałem wklepy (ahhh te kości ). Nasza Hag Queen na pewno mi przegraną i nekromancje wybaczy bo Khaine mi świadkiem nie ma Dreadlord'a o mroczniejszej niż moja duszy
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Yudokuno pisze:wybaczam, BatmanieLokalizacja: Gotham City
Ejj ja sie na tej bajce wychowałem (no i filmach)
A jak już to nie Batmanie tylko Człowieczku Nietoperku (po czeskiemu jakoś tak fajniej )
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Witają Wasi lepsi "bracia". Gnieciemy system i cały Naggaroth
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
I love this game...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ty sie tą dzisiejszą wygraną tak nie ciesz bo ja dokupie (czyt. dorekrutuje oddziały) i wtedy wgniote te Twoje pedały (czyt. HE) w ziemie. A raczej zniewole
Hag Queen przepraszam za spam ale HE nienawidze najbardziej na świecie i nie pozwole sie temu zdrajcy tu bezkarnie przechwalać!
P.S. Eltharion słyszałeś o czymś takim jak poczucie humoru?
Hag Queen przepraszam za spam ale HE nienawidze najbardziej na świecie i nie pozwole sie temu zdrajcy tu bezkarnie przechwalać!
P.S. Eltharion słyszałeś o czymś takim jak poczucie humoru?
Nie ciesze się, przyzwyczaiłem się do tego, że gniote DEDark Knight pisze:Ty sie tą dzisiejszą wygraną tak nie ciesz
"Przyganiał kocioł garnkowi" - ta sama krewDark Knight pisze:pedały
ZapraszamDark Knight pisze:A raczej zniewole
Sorki za odbieganie od tematu, zmykam z topicu, chciałem sobie tylko z Dark Knightem miło pokonwersować. Pozdrowienia dla mrocznego kuzynostwa.
Ostatnio zmieniony 7 paź 2009, o 06:43 przez Ukalez, łącznie zmieniany 1 raz.
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
I love this game...
I love this game...
Witam Was moi bracia!
Mroczne Elfy jest to moja pierwsza armia, z jaką miałem do czynienia w systemie WFB. Gram już od około 3 miesięcy, więc niedługo. Przed zakupem armii bez namysłu wybrałem DE, gdyż inne armie nawet im do pięt nie dorastają. Po przeczytaniu AB stałem się gorliwym wyznawcą Khaina i bezgranicznym sługą Wiedźmiego Króla. Druchianie! Pokażmy światu co możemy zrobić! Zacznijmy rzeź!
Mroczny Lord Rasti z Har Ganeth.
Mroczne Elfy jest to moja pierwsza armia, z jaką miałem do czynienia w systemie WFB. Gram już od około 3 miesięcy, więc niedługo. Przed zakupem armii bez namysłu wybrałem DE, gdyż inne armie nawet im do pięt nie dorastają. Po przeczytaniu AB stałem się gorliwym wyznawcą Khaina i bezgranicznym sługą Wiedźmiego Króla. Druchianie! Pokażmy światu co możemy zrobić! Zacznijmy rzeź!
Mroczny Lord Rasti z Har Ganeth.
Ostatnio zmieniony 7 paź 2009, o 14:58 przez Rasti, łącznie zmieniany 1 raz.
Dark Kaczuszka na powitanie dostaje żółtą kartkę. Osobiste porachunki załatwiamy w osobistej piaskownicy- to nie nasz cyrk i nie nasze małpy.
Garg - przełknij, nie wypluwaj. Mówię oczywiście o komentarzach
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
A mogę najpierw przeżuć ?Yudokuno pisze:Dark Kaczuszka na powitanie dostaje żółtą kartkę. Osobiste porachunki załatwiamy w osobistej piaskownicy- to nie nasz cyrk i nie nasze małpy.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A to ja też witam.
Witam wszystkich mrocznych braci którzy dołączyli do "ciemnej strony mocy"
Eltharion.. albo weź zmień nicka, wyznanie i zostań tu na stałe, albo przestań spamować w tym przeklętym Naggaroth i zachowój się jak na HE przystało.. a teraz znikam zanim jakaś wiedźma mnie dopadnie
Eltharion.. albo weź zmień nicka, wyznanie i zostań tu na stałe, albo przestań spamować w tym przeklętym Naggaroth i zachowój się jak na HE przystało.. a teraz znikam zanim jakaś wiedźma mnie dopadnie
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
"And your transformation to the Dark Side will be complete"Proch pisze:Witam wszystkich mrocznych braci którzy dołączyli do "ciemnej strony mocy"